Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Ertya @ 2010 09 25, 11:44)
Nu ka, vakar laikiau vaziavima pirma karta ir kaip ir galvojau, neislaikiau verysad.gif
Ryte ir tabletes nuo nervu kazkokios mamos puse geriau, nes jau visa savaite buvo su nervais blogai, vos kas ir asaros doh.gif  bet jeigu ir padejo, taj nedaug. Ten vaziavau dar visai rami, bet kai jau laukiau, o po to ejau, sedaus ir vaziavau, taj kraujas tik i galva muse ir galvojau, kada susimausiu ir issodins unsure.gif  Sutikciau laikyti valstybini egza ar univiero kelis egzus, negu sita. Nei per viena taip nebijojau, nes visada zinojau, kad kazkaip islaikysiu.
Dabar vel uzsirasiau laikytis iskart, nes pas mus (Siauliuose) labai vietu nera, taj uzsiregistravau tik spalio galui, tikiuosi dar zemuze nespes ateiti.
Dar turiu visai nemenka prasimeli. Gal kas taip netycia ar tycia biggrin.gif  turi Siauliu marsrutus(20)? Galvoju, kad bent kiek su jais susipazinus, butu drasiau eiti, labiau savo jegomis pasitikeciau. Ten regitoj stende yra, bet nepersirasysi ar pan visu 20 blink.gif  O su instruktoriumi esu tik kelis marsrutus pravaziavus ir taj jau buvo gana seniai (vasara).
Jeigu kas turit, atsiuskit i emaila mildaea@yahoo.com
Buciau labai dekinga 4u.gif

mano instruktorius turejo kiek maciau visus marsrytus 4u.gif as taip pat siauliuos laikiau tai oj suvargau tik 4tas kartas laimingas tebuvo doh.gif

ir dar siauliuose tikrai yra ta taisykle kad reikia truputi paremt regitra ir tada tepraleidzia. isitikinau pati tuo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judituxe: 27 rugsėjo 2010 - 15:11
O tu Dieve, tik 4 kartas blink.gif Jauciu ir man panasiai bus doh.gif
Tu cia rimtai su tuo remimu? As niekada apie taj nemasciau, nors aisku, jeigu neislaikyciau kokius dar kelis kartus, veikiausiai buciau susimascius biggrin.gif
O gal galetum placiau apiie ta "paremima"? Beje, kada tu laikei?
Atsakyti
QUOTE(Ertya @ 2010 09 27, 13:03)
O tu Dieve, tik 4 kartas blink.gif  Jauciu ir man panasiai bus doh.gif
Tu cia rimtai su tuo remimu? As niekada apie taj nemasciau, nors aisku, jeigu neislaikyciau kokius dar kelis kartus, veikiausiai buciau susimascius biggrin.gif
O gal galetum placiau apiie ta "paremima"? Beje, kada tu laikei?

na ta prasme keleta kartu turi neislaikyt va toks paremimas biggrin.gif mane viena karta sumove grynai nors nepadariau jokios klaidos aisku tik jauduliui atslugus tesupratau. issilaikiau as rugsejo 4 diena buvo sestadienis dar laika gavau 7,30 tai isvis super thumbup.gif tai va man dede Zemaitis ta ryta ir sako- na ko panele taip nesekmingai, ziurejau kompiutery kad tiek kartu neislaiket, na siandien turit pasistengt. na ir ka islaikiau ne klaidos tipo nepadariau, tai taip ir likau su ta mintim kad jau atejo man eile islaikyt nes regitra paremiau tris kartus neislaikius, beje kai laikiau treciaji karta pakliuviau irgi pas Zemaiti tada jis mane sumove, o paskutini kart irgi laikaiu pas ji tai vel kliuvo tas pats marsrutas tas pats parkavimasis aikstelej. marsrutas berods 11 kliuvo g.gif bet gan lengvas smile.gif
Atsakyti
dar juos remt reikia doh.gif kokius pinigus jie daro... kiek zmoniu ejo eina ir eis.. aisku konkurentu neturi tai ir zaidzia su mumis
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 09 27, 18:00)
na ta prasme keleta kartu turi neislaikyt va toks paremimas biggrin.gif mane viena karta sumove grynai nors nepadariau jokios klaidos aisku tik jauduliui atslugus tesupratau. issilaikiau as rugsejo 4 diena buvo sestadienis dar laika gavau 7,30 tai isvis super thumbup.gif  tai va man dede Zemaitis ta ryta ir sako- na ko panele taip nesekmingai, ziurejau kompiutery kad tiek kartu neislaiket, na siandien turit pasistengt. na ir ka islaikiau ne klaidos tipo nepadariau, tai taip ir likau su ta mintim kad jau atejo man eile islaikyt nes regitra paremiau tris kartus neislaikius, beje kai laikiau treciaji karta pakliuviau irgi pas Zemaiti tada jis mane sumove, o paskutini kart irgi laikaiu pas ji tai vel kliuvo tas pats marsrutas tas pats parkavimasis aikstelej. marsrutas berods 11 kliuvo g.gif  bet gan lengvas smile.gif

o gal galit plačiau apie tą sumovimą? klaidino ar kaip? g.gif
Atsakyti
mane grynai suklaidino. pasake -cia buvo vienpusis reikejo pasirikiuot prie kairio krasto sukant i kaire, o as zinojau kad ten jau neber vienpusio nes yra zenklas kad jau toj vietoj dvipusis, na zodziu, sako tai pasukit desinen nes turiu egzamina nutraukti. tai va dar su instruktorium ten kelis kart pravaziavom sako nu tikrai ner vienpusio.... tai va taip mane sukirto o aisku as atsipaipaliojau jau po laiko juk nedraskysi akiu.
Papildyta:
QUOTE(Ajms @ 2010 09 27, 14:59)
dar juos remt reikia  doh.gif  kokius pinigus jie daro... kiek zmoniu ejo eina ir eis.. aisku  konkurentu neturi  tai ir  zaidzia su mumis

nepamirskit kad tai pelno siekianti organizacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 09 27, 21:17)
mane grynai suklaidino. pasake -cia buvo vienpusis reikejo pasirikiuot prie kairio krasto sukant i kaire, o as zinojau kad ten jau neber vienpusio nes yra zenklas kad jau toj vietoj dvipusis, na zodziu, sako tai pasukit desinen nes turiu egzamina nutraukti. tai va dar su instruktorium ten kelis kart pravaziavom sako nu tikrai ner vienpusio.... tai va taip mane sukirto o aisku as atsipaipaliojau jau po laiko juk nedraskysi akiu.
Papildyta:

nepamirskit kad tai pelno siekianti organizacija 4u.gif

tai jau čia tikrai sukirtinėjimas doh.gif gerai kad jau išlaikiau teises nes pradėčiau visai panikuot unsure.gif nors man Kaune visi egzaminuotojai papuolė labai draugiški ir išlaikiau teises tik iš trečio karto tik per savo žioplumą ir nemokėjimą cool.gif
Atsakyti
man ir teko girdet,kad spec sukirtineja,girdejau net tokiu dalyku,kad jei jie daug kartu praleis tada rizikuoja patys prarast darba unsure.gif as jau du kartus laikiua,bet grinai del savo klaidu susimoviau verysad.gif
Atsakyti
as jau tris kartus laikiau Šiauliuose, ir vis nesekmingai sad.gif
pirma karta sumove toks kreivanosis kudas, viska isvaziavau aikstelej su keliom klaidelem, sustojau ties stop linija, valio galvoju vaziuojam i miesta, tai jis sako nu va, egzaminas baigtas, padarei per daug klaideliu, pavardino 4, is kuriu 2 net ne i tema, sako nebuvo idealiai per viduri (o istikro juk neturi but t formoj toliau metro desinej pusej), sako atbulini begi netaip jungei ir pan. zodziu ejau neapsiskaicius tu kritiniu nekritiniu klaidu, tokia su baime, bandziau sakyt, kad leistu vaziuot, bet jam dzin, sako reik uztikrinciau vaziuot, nieko nebus, kita kart bandykit.
kita kart papuole kitas egzaminuotojas, kita masina, tai pati susimoviau, netvirtai mokejau parkavima prie bortelio ir tas papuole. Trecia kart dar kitas egzaminuotojas, tas zemaitis, labai jau rimtas jis, net trikdo. vel ta pati figura papuole prie bortelio, tai bijojau juodai, koja drebejo ant sankabos kaip epuses lapas, bet aikstele isvaziavau su viena klaidele. Mieste pavaziuot daug neteko, nes nuokalneje virsijau greiti, sekundziu reikalas, sustabde ir grieztai nebeleido vaziuot sad.gif dabar laukia ketvirtas bandymas g.gif
zodziu jei kada turesiu teises, tai jos bus jau aukso vertes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele1982 @ 2010 09 28, 11:28)
as jau tris kartus laikiau Šiauliuose, ir vis nesekmingai sad.gif
pirma karta sumove toks kreivanosis kudas, viska isvaziavau aikstelej su keliom klaidelem, sustojau ties stop linija, valio galvoju vaziuojam i miesta, tai jis sako nu va, egzaminas baigtas, padarei per daug klaideliu, pavardino 4, is kuriu 2 net ne i tema, sako nebuvo idealiai per viduri (o istikro juk neturi but t formoj toliau metro desinej pusej), sako atbulini begi netaip jungei ir pan. zodziu ejau neapsiskaicius tu kritiniu nekritiniu klaidu, tokia su baime, bandziau sakyt, kad leistu vaziuot, bet jam dzin, sako reik uztikrinciau vaziuot, nieko nebus, kita kart bandykit.
kita kart papuole kitas egzaminuotojas, kita masina, tai pati susimoviau, netvirtai mokejau parkavima prie bortelio ir tas papuole. Trecia kart dar kitas egzaminuotojas, tas zemaitis, labai jau rimtas jis, net trikdo. vel ta pati figura papuole prie bortelio, tai bijojau juodai, koja drebejo ant sankabos kaip epuses lapas, bet aikstele isvaziavau su viena klaidele. Mieste pavaziuot daug neteko, nes nuokalneje virsijau greiti, sekundziu reikalas, sustabde ir grieztai nebeleido vaziuot sad.gif dabar laukia ketvirtas bandymas g.gif
zodziu jei kada turesiu teises, tai jos bus jau aukso vertes doh.gif

baisu baisu baisu verysad.gif man po savaites 2 kartas, net nezinau ka galvoti. vairuoti papildomai neiseina niekaip, praeita savaite vaikai sirgo, dabar as pati. tai net neturiu vilties ir stengiuosi nebegalvoti apie nieka. jei nereiktu pinigu moket mesciau velniop viska, bet reikia iki galo uzbaigt reikala, kad jau pradejau. man kai laikiau 1 syki nieko nesake del klaideliu, tik del nuversto kuolelio. nors ant estakados su tuo brudu astra uzgesau 2 sykius, cia matyt irgi jau klaida g.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 09 28, 15:01)
baisu baisu baisu  verysad.gif  man po savaites 2 kartas, net nezinau ka galvoti. vairuoti papildomai neiseina niekaip, praeita savaite vaikai sirgo, dabar as pati. tai net neturiu vilties ir stengiuosi nebegalvoti apie nieka. jei nereiktu pinigu moket mesciau velniop viska, bet reikia iki galo uzbaigt reikala, kad jau pradejau. man kai laikiau 1 syki nieko nesake del klaideliu, tik del nuversto kuolelio. nors ant estakados su tuo brudu astra uzgesau 2 sykius, cia matyt irgi jau klaida g.gif

taip klaida uzgesimas ant estakados,aikstelej galima padaryti 6 klaidas. o kuolelio nuvertimas tai iskart egzaminas baigtas.
Atsakyti
Kas laikysit Vilniuj tai bukit ramios,neklaidina jie ir specialiai nesukirtineja,viskas tik nuo jusu paciu priklauso ax.gif
Vienas klaipedietis,stebejes,kaip laiko egzus vilnieciai,pasake,kad gerai mes cia gyvenam,Klaipedoj jau seniai ismestu,vien nuo tokio isibegejimo,o cia demesio nekreipia...taigi... ax.gif
Atsakyti