Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(briga1 @ 2010 09 30, 15:14)
papasakokit kaip mazdaug nusako  kelia egzamino metu?  blush2.gif  kuo arciau egzas, tuo pradedu galvot ko reik ir ko nereik  doh.gif  bijau, kad jei nesuprasiu kur man vaziuot ar pamirsiu, ar pakartoja?  ax.gif  biggrin.gif as lb megstu pasitikslint  lotuliukas.gif  vyras sako ko cia lausi jei pati zinai  biggrin.gif

Nebijok,pasako kur vaziuoti,tau beliks tik zenklus stebeti ir pagal juos vaziuoti nurodyta kryptim smile.gif O paklausti irgi juk niekas nedraudzia,as,pvz.,kai jau man reikia zinoti kur vaziuosim (nes megstu viska susiplanuoti is anksto,ypac kas liecia vaziavima),o egzaminuotojas dar nesakydavo,tai klausdavau,kur,ten ar ten? biggrin.gif Atsimenu,kai laikiau B,egzaminuotojas sako "vaziuosim Lazdynu kryptim",o as jam sakau ,is kur as galiu zinoti kur ta Lazdynu kryptis... lotuliukas.gif O jis sako,"ziurekit,pratinkites..." doh.gif Siaip niekada jokiu marsrutu nesimokiau ir jais net nesidomejau,o kam? Juk pasako kur vaziuoti,o paskui jau pagal zenklus ziuri... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 09 30, 20:47)
Nebijok,pasako kur vaziuoti,tau beliks tik zenklus stebeti ir pagal juos vaziuoti nurodyta kryptim smile.gif  O paklausti irgi juk niekas nedraudzia,as,pvz.,kai jau man reikia zinoti kur vaziuosim (nes megstu viska susiplanuoti is anksto,ypac kas liecia vaziavima),o egzaminuotojas dar nesakydavo,tai klausdavau,kur,ten ar ten? biggrin.gif Atsimenu,kai laikiau B,egzaminuotojas sako "vaziuosim Lazdynu kryptim",o as jam sakau ,is kur as galiu zinoti kur ta Lazdynu kryptis... lotuliukas.gif O jis sako,"ziurekit,pratinkites..." doh.gif Siaip niekada jokiu marsrutu nesimokiau ir jais net nesidomejau,o kam? Juk pasako kur vaziuoti,o paskui jau pagal zenklus ziuri... ax.gif

kad ne visur įmanoma pagal ženklus unsure.gif pvz Kaune keliose vietose reik iš anksto žinot iš katros juostos kur važiuoti, nes ženklai būna tik prieš pat sankryžą, o ten jau nebepersirikiuosi juk schmoll.gif arba išvis nėra ženklų tik šiaip turi žinot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 09 30, 16:23)
As tai laikiau 3 kartus ir visad registruodavausi sestadieniui,geriausia po pietu,tada eismas mazas.O del egzaminuotoju,pirma ir trecia karta pas toki Rimsa( aukstas toks kudas,nebejaunas)tai toks pasiraukes ,nieko nekalbejo,bet man jis patiko.O antra kart teko Dimsa,toks jaunas sakyciau,nedidukas,labai jau plepus,maladiec visai.Siaip tai jo,Zemaitis ir dar Kiaune is daug ko(net gi is instruktoriu) teko girdet kad labai jau bjaurus.Bet man aciu dievui nei vienas nepapuole.

rimsa ir dimsa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip ikis ir smikis. atleiskit, matyt jau raminantys veikt pradejo doh.gif jau nebebijau, juokas tik durnas ima.
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 09 30, 21:25)
kad ne visur įmanoma pagal ženklus  unsure.gif pvz Kaune keliose vietose reik iš anksto žinot iš katros juostos kur važiuoti, nes ženklai būna tik prieš pat sankryžą, o ten jau nebepersirikiuosi juk  schmoll.gif  arba išvis nėra ženklų tik šiaip turi žinot  doh.gif

Taip negali buti,juk visas eismas vyksta tik pagal zenklus ir taisykles.Zenklus turi pamatyti is anksto,juk vaziuojant reikia ziureti ne tik kas panosej dedasi,bet matyti daug daug metru i prieki ir tiek pat atgal,reiskia is anksto susiziuri situacija ir pagal ja vaziuoji,cia nieko zinoti nereikia,tik taisykles ax.gif
Mane egzaminuotojas buvo suklaidines netycia,isvaziavus is regitros sako suksim i desine,as persirikiavau i papildoma juosta,ir beveik jau pries sankryza jis man sako oi atsiprasau,supainiojau marsrutus,i kaire doh.gif O cia jau cia pat sankryza ir pora metru iki istisines,antroj juostoj masinos blink.gif Kazkas pasigailejes uzleido,persirikiavau,su fura... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 01, 14:06)
rimsa ir dimsa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip ikis ir smikis. atleiskit, matyt jau raminantys veikt pradejo  doh.gif  jau nebebijau, juokas tik durnas ima.

Aha,manirgi tada atrode tos pavardes kazkoks keistas sutapimas,bet tai tiesa.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 09 30, 19:47)
Nebijok,pasako kur vaziuoti,tau beliks tik zenklus stebeti ir pagal juos vaziuoti nurodyta kryptim smile.gif  O paklausti irgi juk niekas nedraudzia,as,pvz.,kai jau man reikia zinoti kur vaziuosim (nes megstu viska susiplanuoti is anksto,ypac kas liecia vaziavima),o egzaminuotojas dar nesakydavo,tai klausdavau,kur,ten ar ten? biggrin.gif Atsimenu,kai laikiau B,egzaminuotojas sako "vaziuosim Lazdynu kryptim",o as jam sakau ,is kur as galiu zinoti kur ta Lazdynu kryptis... lotuliukas.gif O jis sako,"ziurekit,pratinkites..." doh.gif Siaip niekada jokiu marsrutu nesimokiau ir jais net nesidomejau,o kam? Juk pasako kur vaziuoti,o paskui jau pagal zenklus ziuri... ax.gif

aciu 4u.gif ryt 8.00 egzas unsure.gif stebejau siandien aikstelej egzus, is 8 tik 2 i gatve isvare doh.gif dauguma i estakada neuzvaziuoja, kas man lengviausia (tikiuosi ir per egza bus taip) , viena pana T neiveike, bachuriukas isibegejimo pradzioj pavare istrizai ir per linija blink.gif is susijaudinimo mates unsure.gif ir pastebejau, kad tikrai nuo egzaminuotojo daug kas priklauso, kaikuriose situacijoje maniau, kad i gatve neisvaziuos, bet isvaziavo, o o kurie menkas klaideles padare, taip ir neisvaziavo i gatve doh.gif

QUOTE(persikiuks @ 2010 10 01, 13:06)
rimsa ir dimsa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kaip ikis ir smikis. atleiskit, matyt jau raminantys veikt pradejo  doh.gif  jau nebebijau, juokas tik durnas ima.

ka gerei? biggrin.gif man jau kinkos dreba, kas ryt bus ...kad tik jaudulys nepakistu kojos doh.gif
Atsakyti
As dar norejau paklaust apie vaziavima. Yra taisyklese parasyta, kad: "draudziama ivaziuoti i vaziuojamuju daliu sankirta, jeigu joje ar uz jos yra kliutis, kuri priverstu sustoti sankryzoje"
Tarkim tokia situacija: didele sankryza (po 4 eismo juostas), as suku i kaire, pries mane yra masina (irgi i kaire), ji ivaziuoja i sankryza ir sustoja, kad praleistu is priekio masinas, as lieku prie stop linijos ar vaziuoju paskui ja i sankryza? Dazniausiai tokiu atveju buna, kad prasisukt imanoma tik per geltona, o jeigu as nespeju...
Gal kas zinot, kaip tiksliai yra, nes as nebepamenu? Kai vazineju su tevu, ivaziuoju as i sankryza paskui ta masina ir prasiusku, bet nzn ar taip galima. O jeigu buciau trecia masina, tada galeciau ar ne?
Aciu uz ats labai smile.gif
Atsakyti
dar sakykit, kaip pabaigi pratima aikstelej, tai rankini traukt, isjungt begi ar kaip daryt? g.gif jau pradedu galvot beleka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ertya @ 2010 10 01, 19:53)
As dar norejau paklaust apie vaziavima. Yra taisyklese parasyta, kad: "draudziama ivaziuoti i vaziuojamuju daliu sankirta, jeigu joje ar uz jos yra kliutis, kuri priverstu sustoti sankryzoje"
Tarkim tokia situacija: didele sankryza (po 4 eismo juostas), as suku i kaire, pries mane yra masina (irgi i kaire), ji ivaziuoja i sankryza ir sustoja, kad praleistu is priekio masinas, as lieku prie stop linijos ar vaziuoju paskui ja i sankryza? Dazniausiai tokiu atveju buna, kad prasisukt imanoma tik per geltona, o jeigu as nespeju...
Gal kas zinot, kaip tiksliai yra, nes as nebepamenu? Kai vazineju su tevu, ivaziuoju as i sankryza paskui ta masina ir prasiusku, bet nzn ar taip galima. O jeigu buciau trecia masina, tada galeciau ar ne?

vaziuoji paskui masina, kuri priekyje, sustoji, isvaziuodama is sankryzos gali baigti manevra, kad ir koks sviesoforo signalas butu, tik zinoma praleidi vaziuojancius tiesiai, bet jei priekyje esanti masina jau suka tai nereiskia, kad ir tu paskui ja gali varyt, turi isitikint, kad nekliudai tiesiai vaziuojanciam, nes kol ta priekyje esanti masina pasuka, tiesiai vaziuojancios jau gali atsidurt tau pries nosi, sunku rastiskai paaiskint, nzn ar supratai ax.gif
ta taisykle noreta pasakyt kitokia situacija, kai pzn ta kliutis yra sugedusi masina ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Ertya @ 2010 09 29, 13:34)
O kas daugiau laike Siauliuose, gal irgi galetu placiau apie egzaminuotojus ir pan?
Kur kalbejot apie ta "Zemaiti", taj gal cia toks storokas, vid amziaus ir visada rustus..? Man jis neteko, bet lb jau kraupiai atrodo... blink.gif

Beje, siauliskiu nuomone, koks laikas laikyt geriausias? Uzsirasiau penktadieni 9:30val, nes mokslai ir bunu isvaziavus... Galvoju vis tiek gal i darbus jau bus suvaziave, o pietaut irgi per anksti.. g.gif

Siauliuose superinis laikas yra sestadieni kuo ankstesnis thumbup.gif

QUOTE(briga1 @ 2010 09 29, 14:04)
kaip sekasi vairuoti naujai iskeptai vairuotojai?  rolleyes.gif ar viena vairuoji? ax.gif

sekasi biggrin.gif dar kol kas auto yvikiu neturejau, nors nervina kiti vairuotojai specialei pypina mirksi sviesom mazdaug kvailele nezinai ka kaip daryt, tad nekarta esu nukeiksnojus ir negrazu gesta parodzius blush2.gif nu nervina kai kimba ne prie ko.... galvoja va medis vaziuoja o dar merga nu davai paerzinam doh.gif vairuoju viena nes ner kam salia sedet, vyro siuo metu ner, tai jau duodu drasiai dzeivo su masina smile.gif visos baimes igaravo kurios buvo pas mane vairuojant su instruktorium, dabar vaziuoju kaip noriu niekas nekimba del jokiu sankabu ar kad stabdau ne taip biggrin.gif

QUOTE(saulele1982 @ 2010 09 30, 05:43)
čia kur apie žemaitį Šiauliuose klausėt tai tas pats, rūstus toks ir sėdi istisai, kaip robotas šneka, nemalonus. kiek jį matydavau, tai nenorėdavau, kad man man tektų su juo važiuot, bet va kartelį visgi teko. nors jis ne ka blogesnis man už ta kreivanosį, nes jis tai gerutį vaidina, sneka, užneka, o poto prirašo būtų nebūtų klaidų.
Žemaitis bent jau nesikabinėja kur nereikia.

nezinau siaip kai abu kartus jis man pakliuvo abu kartai buvo is pacio ryto tai buvo su nuotaika bet pirmaji kart sukirto o antraji praleido smile.gif nesikabineja jis labai, bet aisku tai nuo nuotaikos priklauso

QUOTE(Ertya @ 2010 10 01, 16:53)

negalima ivaziuoti i sankryza jei joje jau yra kokia masina 4u.gif cia palei visas taisykles o siaip ju man rods nieks labai jau ir nepaiso bet taip turi buti egzamino metu, zodziu matai kad jau yra kazkas stovi prie stop linijos ir lauki kol atsilaisvins ir vaziuosi tu nes man rods skaito kaip klaida jei ivaziuoji i sankryza ir jei nespeji ir uzsidega tarkim geltonas tu negali baigt manevro bet isvaziuoji is sankryzos greit. o sankryzos vidury degant raudonai taip pat stovet negalima. na tikiuos bent kiek suprantamai paaiskinau ax.gif
Atsakyti
tai norejau pasakyt
''Vairuotojui, įvažiavusiam į važiuojamųjų dalių sankirtą pagal leidžiamąjį šviesoforo signalą, leidžiama važiuoti numatyta kryptimi, kad ir koks būtų šviesoforo signalas išvažiuojant iš sankryžos. Tačiau jeigu sankryžoje prieš pakeliui esančius šviesoforus yra „Stop" linija (ženklas „Stop" linija"), vairuotojas turi paisyti kiekvieno šviesoforo signalo.''
Atsakyti
QUOTE(Ertya @ 2010 10 01, 16:53)

cia butu panasiai tokia sankryza kur ant tilzes vaziuojant yra ania? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 10 01, 20:03)
negalima ivaziuoti i sankryza jei joje jau yra kokia masina 4u.gif 

g.gif per egzus visad matau, kad vaziuoja paskui g.gif
Papildyta:
QUOTE(briga1 @ 2010 10 01, 20:10)
g.gif per egzus visad matau, kad vaziuoja paskui  g.gif

ne jau cia as suveliau, atsiprasau, kad klaidinu doh.gif jau pradejo smegenys neveikt doh.gif negalima ivaziuot i sankryza jei joje jau yr masina kita doh.gif nieko siandien nekomentuosiu daugiau doh.gif jau nerviskai veikia... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briga1: 01 spalio 2010 - 20:13