ir as laukiu savo beibio, pilvukas pakieteja bet nieko rimto, nesiruosia dar
labas, mamytes,
QUOTE(sandruciukass @ 2011 05 04, 13:25)
pasiklausk pas savo ginekologę, nes jinai turi parašyti siuntimą
aš asmeniškai pasidaryti šito tyrimo nespėjau, nes gimdžiau 37 savaičių 
gyvenu ne Lietuvoje, kita savaitele man vizitas pas gydytoja, tai ziuresiu ar padarys kas nors man ta tyrima. Tik idomu, kaip angliskai jis turetu skambeti?.. o gal cia lotyniskas pavadinimas?..
QUOTE(Nendre23 @ 2011 05 05, 19:27)
labas, mamytes,
o man siaubingau jau kieteja ir maudzia netgi kartais.. Pvz., sianakt taip jau buvo uzeje skaudet, kaip tikri saremiai
QUOTE(black_cherry @ 2011 05 05, 19:48)
gyvenu ne Lietuvoje, kita savaitele man vizitas pas gydytoja, tai ziuresiu ar padarys kas nors man ta tyrima. Tik idomu, kaip angliskai jis turetu skambeti?.. o gal cia lotyniskas pavadinimas?.. 
o man siaubingau jau kieteja ir maudzia netgi kartais.. Pvz., sianakt taip jau buvo uzeje skaudet, kaip tikri saremiai
Tai gulejau, kvepavau ir laukiau kas bus
o ryte pabudau lyg niekur nieko
bet dienos begyje irgi kieteja , bei paskausta tik ne taip smarkiai, tai itariu, kad ilgai jau netempsiu.. 
tai man jau antrad nakti buvo tokie panasus skaumeliai uzeje kas 5 min ir dazniua, tai net ligoninen lekem, praleidau ten nakti, idejo zvakute, kuri jei paruosiamieji nurimsta, o jei ne toliau skauda....tai va vel namuose, pilvukas kieteja daznai, maudena pilvo apacia, bet daugiau nieko rimto
QUOTE(Nendre23 @ 2011 05 05, 19:57)
tai man jau antrad nakti buvo tokie panasus skaumeliai uzeje kas 5 min ir dazniua, tai net ligoninen lekem, praleidau ten nakti, idejo zvakute, kuri jei paruosiamieji nurimsta, o jei ne toliau skauda....tai va vel namuose, pilvukas kieteja daznai, maudena pilvo apacia, bet daugiau nieko rimto
o kada tau terminas? man va uz keturiu dienu 
man dar 18 dieneliu liko, 25 terminas. Ir oro labai truksta, kvepuoju taio sunkiai pastarosiomis dienomis. Svorio priaugau vos 10 kg, bet jauciuosi kaip tikras meskiukas
QUOTE(black_cherry @ 2011 05 05, 20:47)
man dar 18 dieneliu liko, 25 terminas. Ir oro labai truksta, kvepuoju taio sunkiai pastarosiomis dienomis. Svorio priaugau vos 10 kg, bet jauciuosi kaip tikras meskiukas 
oi tai dar turi daug grazaus laikelio, maniau ir ant dienu jau
labas mergytes 
as tai jau is vis, man jau 6ta diena veluoja siandien, balandzio 30d buvo terminas, o jokiu kazkokiu simptomu ner, siandien atrodo kieteja pilvukas, bet tik tiek.. jau su vyru nebsulaukiam niekaip, sakom vaikeliukas neissirenka grazios datos gimti
nors pirmadieni jau turiu siuntima i ligonine, tikiuos per savaitgali mazylis pasibels
as tai jau is vis, man jau 6ta diena veluoja siandien, balandzio 30d buvo terminas, o jokiu kazkokiu simptomu ner, siandien atrodo kieteja pilvukas, bet tik tiek.. jau su vyru nebsulaukiam niekaip, sakom vaikeliukas neissirenka grazios datos gimti
QUOTE(pagne @ 2011 05 06, 21:21)
labas mergytes 
nors pirmadieni jau turiu siuntima i ligonine, tikiuos per savaitgali mazylis pasibels 
linkiu, kad taip ir būtų
As tai nesupratau,kad man saremiai,jei ne maniskis buciau nei nevaziavus y GN,vandenys nenubego,kirpo velaiu. Tiesiog jauciausi lyg viduriai uzkieteja,vis vaiksciojau y wc ir niekaip pasitustint negalejau. Skausmo nebuvo,na gal labai nedidelis:)
QUOTE(pagne @ 2011 05 06, 21:21)
labas mergytes 
Man jau ryt terminas , vakar suvalgiau dideli ananasa
Jau tuoj turėtų būti gimdymas, bet nieko "pranašaujančio" apie jį nevyksta
Taip tikėjaus ankstėliau, iki termino pagimdyti, bet jaučiu išvaikščiosiu iki paskutinės dienelės, arba net ilgiau...
Taip tikėjaus ankstėliau, iki termino pagimdyti, bet jaučiu išvaikščiosiu iki paskutinės dienelės, arba net ilgiau...
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 16, 18:31)
Jau tuoj turėtų būti gimdymas, bet nieko "pranašaujančio" apie jį nevyksta
Ir as pradejau intensyviai laukt, nors ankstoka dar..