As tai VGN zadu gimdyti ir sian lankiausi.Jei dar nepagimdysiu, tai pirmadieni pas savo gydytoja eisiu i seimos centra, abu nestumus ten "nesiojau"ir labai patiko, nes aptarnavimo nepalyginsi.Gal tiksliau pasakys kaip reikalai, paziures maziuko svori, vandenuku kieki ir visa kita.Bet kas liecia gimdyma, tai net ir geriausias daktaras uz pacia nepagimdys, tai su vyru bet kur galeciau gimdyti
Siaip nesitariau ir nezadu, bet taip sutapo, kad sian atejo gydytojas, kuris ir patologiniame priziurejo, tai kai atpazino priimancio personalo elgesys net pasikeite...va tau ir skirtumas tarp tu, kur susitarusios ir ne.Labai pasijaute, ypac per ta valanda kol laukiau ir stebejau kaip elgiasi su tom, kurios jau pas tam tikra daktara atejo...
Labas rytelis, vakar buvau pas savo G, tai patikrino, kaklelis tik 1cm. prasidares, vos vos patrumpejes, taigi tikiuosi, kad siandien dar spesiu visus reikaliukus atlikti
Na, o jau ryt galiu gimdyti, dar plius mano G budetu Antakalnyje, oi kaip noreciau pas ja
Beje as ten pradzioj klaidinga info parasiau, kad atseit leidzia iki 42 sav. nesioti, vakar suzinojau, kad maksimum iki 41 sav. Taigi sake, kad jei iki 10d. nepagimdysiu tai is ryto 10diena atsikeliu susikraunu lagaminus ir vaziuoju i susitikima su leliuku
Beje as ten pradzioj klaidinga info parasiau, kad atseit leidzia iki 42 sav. nesioti, vakar suzinojau, kad maksimum iki 41 sav. Taigi sake, kad jei iki 10d. nepagimdysiu tai is ryto 10diena atsikeliu susikraunu lagaminus ir vaziuoju i susitikima su leliuku
QUOTE(raketa @ 2010 10 02, 11:10)
Nesuklaidinai
Mano atvėju, vaikelį išnešiojau ilgiau nei 18 dienų
LABAS RYTAS, MERAITES
Mums paskutinis terminukas vakar baigesi, siandien pirma "pernesiojimo" diena
Labai jaudinuosi, nesuprantu, kodel maziukas nenori ateiti, nors susitraukimus jauciu kasdien
Rytoj pas daktare, paziuresim ka paskys - lb nekantrauju. Man toks kalusimas iskilo - KAS GERIAU - ar susilaukti maziaus naturaliai (aisku jeigu neilgas pernesiojimas) ar leistis skatinamai????
O skatinimas tai kiek daktare aiskuno, tai oksitacino ileidzia ir lauk... Beje, o jeigu kaklelis neatsiveres, kaip skatina tada???
Labukas 
Oliana ta prasme pirma pernesiojimo diena??? Tau jau terminas baigesi, kada tau buvo terminas??? Nes man irgi siandien terminas suejo, bet pernesiojimas skaitosi tada, kai po termino praeina savaite, nors va jolanty raso, kad net dvi savaites leido nesioti virsaus, nu bet cia matai kiekvienas G ziuri ir stebi, taigi jei leidzia, tai tikrai nemanau, kad tai yra pernesiojimas, nes siais laikasi pernesioti tikrai nieks neleis, taigi nepergyvenk

Oliana ta prasme pirma pernesiojimo diena??? Tau jau terminas baigesi, kada tau buvo terminas??? Nes man irgi siandien terminas suejo, bet pernesiojimas skaitosi tada, kai po termino praeina savaite, nors va jolanty raso, kad net dvi savaites leido nesioti virsaus, nu bet cia matai kiekvienas G ziuri ir stebi, taigi jei leidzia, tai tikrai nemanau, kad tai yra pernesiojimas, nes siais laikasi pernesioti tikrai nieks neleis, taigi nepergyvenk
Tai matyt nelabai teisingai ishsireiskiau
patikslinu, kad vakar man suejo terminas, tai siandien pirma diena po termino - va kaip teisingai butu
Galbut po tiek laiko laukimo kiekviena diena atrodo amzina ir nesibaigianti
QUOTE(Oliana @ 2010 10 03, 11:41)
Tai matyt nelabai teisingai ishsireiskiau
patikslinu, kad vakar man suejo terminas, tai siandien pirma diena po termino - va kaip teisingai butu
Galbut po tiek laiko laukimo kiekviena diena atrodo amzina ir nesibaigianti 
Tada tikrai nepergyvenk, viskas normoj
Oliana nepergyvenk ir nesijaudink, jei po termino dar tik kelios dienos. Cia dauguma tokiu
mums jau 4 dienos po termino, bet gydytojai sako, kad viskas gerai iki 42 sav ir reikia islaukti, maziukai patys pasirenka kiek jiems dar pabuti, gal jiems kaip tik dar pora dieneliu truksta. Galima nesioti iki 2 savaiciu po termino, o po to jau guldo ir padeda apsispresti leliukui
ramiai gyvenk, skaiciuok judesiukus ir lauk. As jau ir labai savojo labai laukiu...
Labas rytelis 
Pasigedau jusu visu
anatre.s gal jau leliuka turi? elenuxus tu irgi nebepasirodai
Na, o as tai vis dar su pilveliu, sianakt miegojau tikrai ramiai, bet jau va nuo pilvelio susitraukimu pora kart teko atsikelti, pirma kart nakti pajutau pakankamai stiprius pilvelio susitraukimus, sakau, gal jau ir mano laikas arteja su leliuku susitikti

Pasigedau jusu visu
Na, o as tai vis dar su pilveliu, sianakt miegojau tikrai ramiai, bet jau va nuo pilvelio susitraukimu pora kart teko atsikelti, pirma kart nakti pajutau pakankamai stiprius pilvelio susitraukimus, sakau, gal jau ir mano laikas arteja su leliuku susitikti
Sveikutes
Netiketai radau sia temele,perskaiciau ir suzinojau daug naudingos informacijos.Man pirmas nestumas tai daug visokiu baimiu ir neaiskumu.Vis galvoju kaip zinosiu kad jau laikas gimdyti ir t.t.Nors man dar dvi savaites iki termino,jei tik suskausta pilvo apacia atrodo kad jau
Kai perskaiciau jusu pasisakymus truputi ramiau jauciuosi.Beje dar norejau suzinoti,ar kai jau prasideda saremiai geriau paciai vykti i ligonine ar kviesti greitaja?
Netiketai radau sia temele,perskaiciau ir suzinojau daug naudingos informacijos.Man pirmas nestumas tai daug visokiu baimiu ir neaiskumu.Vis galvoju kaip zinosiu kad jau laikas gimdyti ir t.t.Nors man dar dvi savaites iki termino,jei tik suskausta pilvo apacia atrodo kad jau
Labas rytas
Aciu, mergaites uz palaikyma, tikrai padeda jusu zodziai, nors pati puikiai tai suvokiu, bet vis atrodo, kad klystu ...
Vakar vakare uzejo mums spazmukai kaip visada, tai pashokau pilvo shoki (per gimdymo kursus sake, kad tam, kad mazius leistusi - galima klubais ashtuoniuke pasukti ir po truputi tupti tuo metu, vyrui prilaikant). Sid pratimas ypac geras kai kaklelis jau atsiveres, nes sukdamos klubus padedame maziukui eiti sudetingais gimdymo takais
O siaip iki penktadienio (kai reiks gultis i ligonine) net nezinau ka dar padaryti, kad mazius pasibelstu, labai nenoriu gultis
Lauryte27, manau priklauso nuo to, kur gyveni ir kur giimdysi. Siaip tai pati tikrai nevairuok, tegu nuveza kas nors i gimdykla. Juolab kai savas smogus vesh - tai bus ir atsargesnis ir stengsis greiciau. Del greitosios tai nieko pakomentuot negaliu
Vakar vakare uzejo mums spazmukai kaip visada, tai pashokau pilvo shoki (per gimdymo kursus sake, kad tam, kad mazius leistusi - galima klubais ashtuoniuke pasukti ir po truputi tupti tuo metu, vyrui prilaikant). Sid pratimas ypac geras kai kaklelis jau atsiveres, nes sukdamos klubus padedame maziukui eiti sudetingais gimdymo takais
Lauryte27, manau priklauso nuo to, kur gyveni ir kur giimdysi. Siaip tai pati tikrai nevairuok, tegu nuveza kas nors i gimdykla. Juolab kai savas smogus vesh - tai bus ir atsargesnis ir stengsis greiciau. Del greitosios tai nieko pakomentuot negaliu