mums pradzioj itare klbu ta liga, kada rauksles buvo nevienodos, per gydytojus ejom, jau vos ne balna buvo israshe, nuvarem i Vilniu pas zhinoma ortopeda, tfu viskas pasirodo gerai kai paziurejo ultragarsu

taigi ka as tuom norejau pasakyt, zhodziu kai kaune nuejom pas gydytoja sake, kol nenesiojat balno, tai vystykit placiai

atejom sekanti karta su daugkartinem sauskelnem, nu zhodziu juoktis tik pradejo

as iskart susinervinau, sakau:" juk taip saket", o jinai man:"vystyti, o ne iklotus storus ir sauskelnes deti", ta prasme poto jinai man isaiskino, kad vystymas placiai yra kaip mus senovej vystydavo, dedavo tokia trikampe stora pala, zhodziu koju atvedimas i sonus turi buti PILNAS, va tada skaitosi yra sveika klubu sanariam, o ne tai kad sauskelne kur jokie klubai neatsiveda

tai va jei kas vystot vaikus su tom palom, kur i klyna dedasi koks 20cm ilgio ir labai platus sulankstytas vystyklas tai taip, profilaktishkai vaiko klubiukams bus gerai

o jei paprastas sauskelnes medziagines dedat ir dar iklociuka, tai dekit nedejusios klubams bus vienodai
del tu klubu musu vaikui tai buvau nejuokais sustresavus, pasirodo Kauno gydytojai laabai megsta ta liga diagnozuot jeigu tik raukslytes nera vienodos

patys prigamina visokiu freiku pagalveliu, o poto gi reikia jas kazkur realizuot, parduoti

tai, kudikiams juk, tevai turi pinigu, ispirks ir padarys pelna, o kur dar visokie tyrimai, echoskopai, mokami, paslaugos
bishki offtopicas, bet norejau patirtim pasidalinti, kas liecia klubus ir platu vaiko vystyma vystyklais