Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Dotted @ 2010 10 05, 18:41)
Reples spaudem kainuoja apie 129 lt smile.gif

oho...

dekui 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, ko jus kuklinates ar nedristat rasyt saudems.ten? smile.gif atkirps kiek reiks medziagos, ar spaudziu paskaiciuos kiek reiks, as ir tai pries pasiudama kitiems leliukams pirmiausia nusisperku maza gabaliuka medziagos ir darau bandymus, kad matyciau kiek traukiasi, kaip atrodo po rimto skalbimo ir tt (nesinori, kad pasiutas grazus daiktas, jau po pirmo skalbimo atrodydu nudevetas ir tt, butu visai nefaina toki daikta kitam leliukui padaryt schmoll.gif ) ir terliojasi jie su manim blush2.gif lotuliukas.gif bet gal nepyksta ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
nu dabar man reik sugalvot kaip cia apseit be tu repliu spraudems doh.gif lotuliukas.gif nes tikrai per brangu man tokias pirkt unsure.gif
Atsakyti
bim-bam, pirk frota (medvilnes ar bambuko) ir segsi sauskelnes snapiu, nereiks nei lipuku, nei spaudziu biggrin.gif Arba prasykis pas ka nors is turinciu i svecius, sumokesi uz spaudes ir sukals juk biggrin.gif Pvz. as sukalciau, bet tau iki manes butu toli vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 05, 20:23)
bim-bam, pirk frota (medvilnes ar bambuko) ir segsi sauskelnes snapiu, nereiks nei lipuku, nei spaudziu  biggrin.gif  Arba prasykis pas ka nors is turinciu i svecius, sumokesi uz spaudes ir sukals juk  biggrin.gif  Pvz. as sukalciau, bet tau iki manes butu toli vaziuot  biggrin.gif

dekui uz geranoriskuma bigsmile.gif 4u.gif

sauskelnes butu neblogai pasisiut, nes jau baigiam isaugt tas universalias, na iki 15 kg kur buna, tiesiog kazkaip nuo uzpakaliuko smunka zemyn, nebe laisvos jau. ale spraudziu man dabar reiktu ne sauskelnems o iklotams (naudoju pirktinius medziaginius, ale reiktu pasisiut ir papildyt atsargas), o ju su snapiu tai nesusegsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
bim-bam, parasyk is kokio tu miesto, ir manau tikrai atsiras, kas turi tam mieste reples ir gales tau sukalti jas kur tik nori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 10 05, 21:12)
bim-bam, parasyk is kokio tu miesto, ir manau tikrai atsiras, kas turi tam mieste reples ir gales tau sukalti jas kur tik nori mirksiukas.gif

Siauliai biggrin.gif
Papildyta:
O ziuriu jus is Siauliu lotuliukas.gif

ar nesiunat didesniu sauskelniu nei 13 kg? mane domintu atprastukes ir trys viename. gal galima i az kainas
Atsakyti
Nu va, mane irgi domino spraudžių replės, bet kaina doh.gif Gal kas Vilniuje galėtų spraudes į kelias sauskelnes sukalti??? Atsibodo su snapiais segioti, man spraudės geriausia išeitis. Žinoma, kad už atlygį 4u.gif A??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 10 05, 21:23)
bim-bam, pirk frota (medvilnes ar bambuko) ir segsi sauskelnes snapiu, nereiks nei lipuku, nei spaudziu  biggrin.gif  Arba prasykis pas ka nors is turinciu i svecius, sumokesi uz spaudes ir sukals juk  biggrin.gif  Pvz. as sukalciau, bet tau iki manes butu toli vaziuot  biggrin.gif

jei kam reikia Kaune, galiu sukalti spaudes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2010 10 06, 07:31)
jei kam reikia Kaune, galiu sukalti spaudes  4u.gif

biggrin.gif parašiau, o po to pačiai juokinga pasidarė smile.gif Gal teisingiau reikėtų sakyti suspausti spaudes, juk jų niekas nekala smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kodėl mano naujosios Ruskovilla ilgaklešnės praleidžia sysiuką? Išėjom į lauką, ogi žiūriu,kad plėmas net ant kombinzono šviečia blink.gif blink.gif blink.gif ir čia tik nuo vieno sysiuko....su kitom, viengubom ilgaklešnėm šitaip tikrai nėra....ar Ruskovilla man reik papildomai lanolizuoti?
Atsakyti
Anksčiau buvo kalba apie kojinytes vaikams, kad greitai galima būtų nuimti sauskelnę, ta žiūrėkita ką čia siūlo: mautai kojoms
Atsakyti