Įkraunama...
Įkraunama...

Darželio aukletojų pareigos,taisyklės

Nu jau nenoreciau ir as kad mano vaika tampytu po kitas grupes, jeigu as pati speju ateiti pasiimti laiku. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 02 05, 11:47)
Nu jau nenoreciau ir as kad mano vaika tampytu po kitas grupes, jeigu as pati speju ateiti pasiimti laiku.  schmoll.gif

Kad tampytų ir aš nenorėčiau, o kad nueitų kartu su auklėtoja pasisvečiuoti, kodėl ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aladina: 05 vasario 2013 - 14:17
QUOTE(Aladina @ 2013 02 05, 15:14)
Kad tampytų ir aš nenorėčiau, o kad nueitų kartu su auklėtoja pasisvečiuoti, kodėl ne.

Taigi autore tos problemos rase, kad 17.30 isveda vaikus i kita grupe ir palieka, aukletoja iseina namo, nors grupe turi dirbti iki 18 val

O su aukletoja pasisveciuot tai cia kas? Aukletoja eina su kitom papliurpti, o vaikai zaidzia vistiek vieni. Negi nuejus zaidzia su atsivestais vaikais? Labai abejoju, nes tai gali daryti ir savo grupeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 05 vasario 2013 - 15:09
QUOTE(Aladina @ 2013 02 05, 15:14)
Kad tampytų ir aš nenorėčiau, o kad nueitų kartu su auklėtoja pasisvečiuoti, kodėl ne.

Tai ruosiasi renginiui ar siaip yra reikalu,del retkarciu niekas nesako gi 4u.gif
Bet atejes vaiko pasiimti,gali atspet kuri aukletoja dirba, nes viena visada: kitoj grupej, vaikas prailgintoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, mes turime problemele, ir neisivaizduoju kaip ja spresti. Mano vaiko ryskiai nemegsta aukletoja, nes jis judrus ir reikalauja daug demesio. Grizes pasakoja, kad ant jo rekia, kad aukletoja neatsako i jo klausimus, ir i labai pikta. kalbantis su ja ji iskart puola mane ir aiskina, kad jei ir taip snku su tiek vaiku. Pasikalbejus su kitais tevais isgirdau, kad ir daugiau vaiku jauciasi darzeli su ja negerai, nors ji dirba grupeja0.5 etato. Kitoje grupeje taip pat su ja konflktuoja, tevai buvo surinke paasus ir ejo pas direktore, bet tas skundas taip ir liko tik direktores stalciuje. nes jos giminaites ar kazkas panasaus. nezinau ko grieptis, kiti tevai tyli bijo kelti vaju, nes tipo nieko nepakeisim tik dar daugiau ant vaiku uzsises. Nzn as nors ir ramesnio budo , bet negerai jauciuosi, jei mano vaikui negerai darzelyje. Gal kas susidurete su panasia problema, kaip ja spresi. ar galiu konors viena pasiekti?
Atsakyti
QUOTE(donatingr @ 2013 09 23, 13:08)
Sveikos mamos, mes turime problemele, ir neisivaizduoju kaip ja spresti. Mano vaiko ryskiai nemegsta aukletoja, nes jis judrus ir reikalauja daug demesio. Grizes pasakoja, kad ant jo rekia, kad aukletoja neatsako i jo klausimus, ir i labai pikta. kalbantis su ja ji iskart puola mane ir aiskina, kad jei ir taip snku su tiek vaiku. Pasikalbejus su kitais tevais isgirdau, kad ir daugiau vaiku jauciasi darzeli su ja negerai, nors ji dirba grupeja0.5 etato. Kitoje grupeje taip pat su ja konflktuoja, tevai buvo surinke paasus ir ejo pas direktore, bet tas skundas taip ir liko tik direktores stalciuje. nes jos giminaites ar kazkas panasaus.  nezinau ko grieptis, kiti tevai tyli bijo kelti vaju, nes tipo nieko nepakeisim tik dar daugiau ant vaiku uzsises. Nzn as nors ir ramesnio budo , bet negerai jauciuosi, jei mano vaikui negerai darzelyje. Gal kas susidurete su panasia problema, kaip ja spresi. ar galiu konors viena pasiekti?


kreipkites i svietimo skyriu
Atsakyti