Nu,bet kazkoks siaubas nera Panevezyje kur svesti vaiku gimtadieniu Man tas klausimas pradeda kamuoti nuo gruodzio menesio nors gimtadienis sausio viduryje
Sveikos,mamytės.Gal kas kepate naminius tortus?Ar žinote kas kepa?Reikia savaitgaliui merginos gimtadieniui Su tais pirktiniais labai nusivylę esam .Ir dar viena mamytė rašė,kad samdė moterį gimtadieniui pravesti,tai gal kontaktus kokius galit parašyti labai lauksiu
sveiki, matau tema visai issiseme,o man dabar labai reik info . Esu Paneveziete, gyvenu ne Lietuvoje, o planuoju vasara vaiko krikstynas +pirmas gimtadienis. bet kur ji svesti???????? reiktu, kad butu jauku,skanu ir zaidimu aiskstele ar uzdaras kiemas vaikam... prasau Panevezio mamytes pagalbos, patarimu ir pasiulymu
o mes vaziavom i Vilniu visi tevai uzsisedeje namuose su vaikais pasirase tos 1.5val. kelio tikrai neprailgo, sventem vaiku zaidimo kambaryje-labai patiko nors ilgai dvejojom ir ligu bijojom tai vaikai suzinojo tik isvakarese Sventem www.meskakojis.lt - vaikai liko suzaveti
Gal pertiek laiko jau atsirado ir pas mus (panev.) kur svesti gimtadienius vaiku. Gal kas kokia nauja ideja turite ar kavine kokia isbandete. Pasidalinkite, papasakokite. Labai jau truksta info cia pas mus. Tos senos vietos jau atsibode.
Gal pertiek laiko jau atsirado ir pas mus (panev.) kur svesti gimtadienius vaiku. Gal kas kokia nauja ideja turite ar kavine kokia isbandete. Pasidalinkite, papasakokite. Labai jau truksta info cia pas mus. Tos senos vietos jau atsibode.