Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 30 namučiai

QUOTE(_Only_ @ 2010 10 01, 13:05)
O pegase labai labai norėčiau šių:
user posted image user posted image

Jei kas skaitėt, lauksiu atsiliepimų, nes labai norėčiau atsispirti pirkimui  blush2.gif

pirmos neskaiciau, bet sio autoriaus ,,Žaidimas su laiku, tai labai patiko.
Antroji man tokia ziauroka, kiek prisimenu, bet skaiciau su idomumu.
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 01, 18:34)
panos ar žinote šeštadieni Mickevičiaus biblioteka ir skaitykla dirba?

biblioteka tikrai dirba, o skaitykla manau irgi turetu...
Papildyta:
Dorifore, kuriam knygyne ,,Trys draugai" uz 8 lt? kazkaip neatrandu blush2.gif
Atsakyti
Vessta, nebėra jau unsure.gif Ryte žiūrėjau tikrai buvo 8lt, dabar jau 21 doh.gif Gal buvo kokia klaida ir ištaisė ją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 01, 17:40)
ATSIMINIMU SAUGOTOJO DUKRA- radau knyga kurios noreciau, bet aisku jai nebus nuolaidos  doh.gif  kazkas lyg yra ja skaites, prisimenu lyg nebloga atsilipiema  g.gif

Aš skaičiau ją prieš kelis metus. Man ji tai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 01, 19:00)
Vessta, nebėra jau  unsure.gif  Ryte žiūrėjau tikrai buvo 8lt, dabar jau 21  doh.gif  Gal buvo kokia klaida ir ištaisė ją?  g.gif

o gaila, uz tokia kaina noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 01, 17:56)
ką ten druskininkuose veiki?  smile.gif

o ką Druskinikuose veikti savaitgalį?Masažiukai,baseiniukai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 10 01, 20:29)
o ką Druskinikuose veikti savaitgalį?Masažiukai,baseiniukai  cool.gif biggrin.gif

Jeetus, pavydziu cool.gif
As nezinau ar siandien geriau skaityt, ar mokytis.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 01, 16:26)
O iš pegaso noriu net 7 knygų doh.gif

Kokių?
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 01, 16:38)
Aš tai jau apsiprekinau "Pegase" bigsmile.gif  blush2.gif

O "Runų ženklų" nenorėjai pirkti?

Vis bandau sutrumpinti norimų knygų (Pegaso išpardavimo) sąrašėlį, bet kad nelabai jis nori trumpėti. g.gif Dėl kelių knygų dar svarstau, tai paklausiu, gal kuri skaitėt:
"Prarastas paslapčių saugojimo menas"
David Madsen "Sapnų dėžutė"
"Išvirkščias žmogus"?

Labiausiai prajuokino knyga pavadinimu "Vyras. Kaip išsirinkti, prižiūrėti ir auklėti". tongue.gif Lyg būtų kalbama apie šunį.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 01, 18:34)
panos ar žinote šeštadieni Mickevičiaus biblioteka ir skaitykla dirba?

Dirba:
http://www.amb.lt/lt/darbo_laikas

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 01, 18:40)
ATSIMINIMU SAUGOTOJO DUKRA- radau knyga kurios noreciau, bet aisku jai nebus nuolaidos  doh.gif  kazkas lyg yra ja skaites, prisimenu lyg nebloga atsilipiema  g.gif

Man patiko, bet tikrai būna ir geriau. Nebuvo ta knyga, kuri paliktų gilų įspūdį unsure.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 01, 19:44)
O "Runų ženklų" nenorėjai pirkti?

Norėti tai gal ir norėjau tongue.gif Na bet argi įmanoma susipirkti visas norimas mirksiukas.gif Taip sakant, natūrali atranka.
Ech, noriu kuo greičiau pabaigti "Andželos pelenai", "Vaikas iš Briugės" bei "Mergina su drakono tatuiruote", ir kibti į kurią nors iš savo nusipirktųjų. Norisi jaukios, mielos knygos, ypač kai taip šalta namuose doh.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2010 10 01, 19:44)
Vis bandau sutrumpinti norimų knygų (Pegaso išpardavimo) sąrašėlį, bet kad nelabai jis nori trumpėti.  g.gif

Kurias galvoji pirkti?
Atsakyti
sweikos ir as is Pegaso smile.gif varciau varciau Kapitono Korelio mandolina " bet padejau atgal doh.gif uztat isejau su trim ne akcijinem knygom ir kisene suplonejusia 100 lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2010 10 01, 21:01)
sweikos ir as is Pegaso  smile.gif varciau varciau Kapitono Korelio mandolina " bet padejau atgal doh.gif  uztat isejau su trim ne akcijinem knygom ir kisene suplonejusia 100 lt doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ka pirkai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 01, 20:54)
Kurias galvoji pirkti?

Tikrai pirksiu "Oksfordo nusikaltimai" ir "City". Ir dar norėčiau kelių nebrangių detektyvų, "Paslaptingas bičių gyvenimas', "Afroditė", "Šešėliai rojuje" (kurią esu skaičiusi), gal dar R.Gary ar Kamiu kokios knygos, Cortazaro dar vienos, žodžiu nemažai, bet visų tikrai nenusipirksiu, per brangu. unsure.gif
Atsakyti
adžani, aš jau lekiu ir neprisijungsiu savaitgalį, tai ryt parašysiu tau, kai galėsiu ir suderinsiu. rask nors valandėlę man blush2.gif Paimsiu knygą tau tongue.gif
Atsakyti