Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 30 namučiai

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 02, 11:09)
Ai dar nepasigyriau, parsitempiau namo:

1. Wassmo Herbjorg "Stiklinė pieno"
2. Shem Samuel "Dievo namai"
3. Nothomb Amelie "Alkio biografija"
4. Kessy Ken "Skrydis virš gegutės lizdo"
5. Patterson James "Siuzanos dienoraštis Nikolui"
(jau skaičiau, draugei paėmiau paskaityt, nes labai patiko pačiai)

Įdomu, kaip tau patiks "Dievo namai" ir "Skrydis virš gegutės lizdo". Abi bandžiau skaityti, bet suklupau ir nepabaigiau blush2.gif Nors visgi galvoju, kad jos abi turi šiokio tokio panašumo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 02, 12:14)
Įdomu, kaip tau patiks "Dievo namai" ir "Skrydis virš gegutės lizdo". Abi bandžiau skaityti, bet suklupau ir nepabaigiau blush2.gif Nors visgi galvoju, kad jos abi turi šiokio tokio panašumo.

Žiūrėsiu wink.gif "Skrydis virš gegutės lizdo" tik filmą mačiau, tai patiko.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 02, 11:19)
Žiūrėsiu wink.gif "Skrydis virš gegutės lizdo" tik filmą mačiau, tai patiko.

Manau, kad abi tos mano minėtos knygos geros, vertos skaitymo. Bet... galbūt ne kiekvienam skoniui (manąjam va ir neįtiko blush2.gif ).
Filmo nemačiau, bet girdėjau, kad ši ekranizacija labai gera. Pažiūrėčiau jį vien dėl Dž. Nikolsono.
Atsakyti
Na vat, atidaviau Only knygą smile.gif smile.gif Dabar tik su Ingėnu beliko susitikti drinks_cheers.gif blush2.gif

Aj dar vakar nesusilaikiau ir pradėjau „Puikybė ir prietarai“ skaityti. Kol kas labai patinka. Lengviau skaitosi nei kokios džeinės eir ar čiauškutės unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Mergynos,ar žinot,kad Norfoj kygoms iki -70%

Skrydis man patiko.Ir filmas,ir knyga.Nekenčiu Nikolsono,už jį šlykštesnis tik Malkolmas Makdauelas ir Lukas iš "Erškėčių paukščių" ax.gif

"Dievo namai" ir "Vargo kalnas" neblogos.bet kartais bando kantrybę smile.gif

Peter James skaičiau kažkokį kitą dienoraštį,tai labai labai patiko.Gal ir šitą skaičiau,jei kas primintų,pro ką ji blush2.gif
Vasmo po trilogijos nebedomina
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 02, 12:37)

Aj dar vakar nesusilaikiau ir pradėjau „Puikybė ir prietarai“ skaityti. Kol kas labai patinka. Lengviau skaitosi nei kokios džeinės eir ar čiauškutės  unsure.gif  unsure.gif

As kazkaip ja taupau. Turetu buti grazi knyga ar ne? Turbut vesiuos i gimdymo namus ja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 02, 13:37)
Lengviau skaitosi nei kokios džeinės eir ar čiauškutės  unsure.gif  unsure.gif

Argi Čiauškutė sunkiai skaitėsi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 10 02, 13:37)
Aj dar vakar nesusilaikiau ir pradėjau „Puikybė ir prietarai“ skaityti. Kol kas labai patinka. Lengviau skaitosi nei kokios džeinės eir ar čiauškutės  unsure.gif  unsure.gif

Pavydžiu tau ir kitoms, kurios dar neskaitė "Puikybės ir prietarų". ax.gif Norėčiau ir aš surasti dar neskaitytą panašią knygą, kad ne tik labai patiktų, bet kad skaityčiau ne vieną kartą ir ji nenusibostų (kaip man yra su šia knyga). Ir smagu, kad tau patiko Grishamo knyga.
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 02, 13:39)

Skrydis man patiko.Ir filmas,ir knyga.Nekenčiu Nikolsono,už jį šlykštesnis tik Malkolmas Makdauelas ir Lukas iš "Erškėčių paukščių"  ax.gif

blink.gif Už ką čia tokia neapykanta? blink.gif Geras aktorius nebūtinai turi būti gražus. smile.gif

"Skrydis virš gegutės lizdo" aš jau daug metų norėjau perskaityti, neseniai ir knygą nusipirkau, bet kažko baisu ją man pradėti, man atrodo, kad bus labai sunki emociškai. unsure.gif
Atsakyti

Laba mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 02, 12:03)
O kodėl Daphne du Maurier "Rebeka" išmetei iš pirktinų sąrašiuko? mirksiukas.gif
Tikrai neišmečiau, tik šį kartą nepirkau rolleyes.gif Įtariu ją paimsiu kai pati lankysiuos Klp rolleyes.gif
Atsakyti
As tai laukiu Dorifores zinutes,kada su ja susitiksiu. bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(adžani @ 2010 10 02, 14:03)
As tai laukiu Dorifores zinutes,kada su ja susitiksiu. bigsmile.gif
O aš laukiu kada ji man parašys paėmė ar ne tas mano prašytas knygas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 02, 14:04)
O aš laukiu kada ji man parašys paėmė ar ne tas mano prašytas knygas bigsmile.gif

Tai ji su manim ir paims. biggrin.gif
Atsakyti