Labas rytas

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 03, 18:54)
Ujujuj, gi vakar buvo linamog gimtadienis

Labas rytas,
Na va, Linamog gimtadienis, o mes čia dėl kažkokios Picoult pavardės rašybos ir darybos aiškinamės

Linamog, sveikinimai

Labas rytas

Savaitgalį taip ir nepaskaičiau, nors visą laiką Jan Guillou "Blogis" ir išgulėjo šalia manęs. Gal pavyks šiandien paimti knygą į rankas

Aš skaitau "Mažmožių dievą
Šiaip tai labai savotiška knyga.
Kadangi literatūroje apie rytus esu naujokė, dar tik pradėjau domėtis ir skaityti tokias knygas, būtent iš tos kažkodėl tikiuosi laaabai daug. Pirmas įspūdis toks keistas, ne tiek įspūdį palieką veiksmas, veikėjai, tema ir pan., kiek pats pasakojimo stilius.
Šiaip dėl pačios istorijos, tai istorija man buvo įdomesnė kad ir "Kinrožės žiedo ar Baltosios gėlelės.
Na, bet čia tik pirmas įspūdis. Bet kokiu atveju, knyga laabai įspūdinga.
Kadangi literatūroje apie rytus esu naujokė, dar tik pradėjau domėtis ir skaityti tokias knygas, būtent iš tos kažkodėl tikiuosi laaabai daug. Pirmas įspūdis toks keistas, ne tiek įspūdį palieką veiksmas, veikėjai, tema ir pan., kiek pats pasakojimo stilius.
Šiaip dėl pačios istorijos, tai istorija man buvo įdomesnė kad ir "Kinrožės žiedo ar Baltosios gėlelės.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 03, 22:17)
Ko pikta, ko liudna?
aij,nežinau,kažkoks pms ar kas,bo nuotaikos kas 10 min. kaitoliojosi

Labą ryt

Nauji namukai sukurti jau My Webpage

QUOTE(kuke @ 2010 10 03, 19:08)
man ji labai vidutinė. Jei pradžia labai patiko, tai pabaiga visiškai nuvylė.
Labas rytas
Man tai gera ant dūšios, kai kas nors pagiria knygą "Mažmožių dievas"
Dorifore, šįryt gavau "Ponia Bovari"
Ačiū
reeva, mačiau sena.lt, kad pigiai parduoda "Mergina su perlo auskaru": http://www.sena.lt:8..._auskaru/101233
Pati vakar pradėjau "Mergina su drakono tatuiruote". Bet dar labai nedaug perskaičiau, nieko negaliu pasakyti apie šią knygą.
Prieš tai bandžiau skaityti "Vaikas iš Briugės", bet man ji nelabai patiko
O gal laikas jai skaityti tiesiog netinkamas
Tikėjausi iš šios knygos arba daugiau apie meną, arba aštresnių emocijų, kietesnio detektyvo. Na bet nei to, nei to neradau
Apie meną, dailę yra. Bet man labiau patinka, kai rašoma ne tik apie tapybos techniką, tačiau kartu aprašomi ir patys meno kūriniai. Jeigu vertinti šią knygą kaip detektyvą, tai man jis silpnokas pasirodė. Na dar galima vertinti knygą kaip istorinį romaną, bet irgi šįkart jame didelių pliusų neįžvelgiau. Žodžiu, perskaičius du trečdalius knygos pasidarė nebelabai net įdomu, kaip baigsis, pagailo man savo laiko ir numečiau knygą nepabaigtą
Nesakau, kad ji bloga, tikrai galima skaityti. Bet šiuo metu turiu ir kitų įdomesnių skaitymui.

QUOTE(terakota_bum @ 2010 10 04, 08:00)
Aš skaitau "Mažmožių dievą
Man tai gera ant dūšios, kai kas nors pagiria knygą "Mažmožių dievas"

Dorifore, šįryt gavau "Ponia Bovari"

reeva, mačiau sena.lt, kad pigiai parduoda "Mergina su perlo auskaru": http://www.sena.lt:8..._auskaru/101233
Pati vakar pradėjau "Mergina su drakono tatuiruote". Bet dar labai nedaug perskaičiau, nieko negaliu pasakyti apie šią knygą.
Prieš tai bandžiau skaityti "Vaikas iš Briugės", bet man ji nelabai patiko

SS, kokia miela, jauki rudeniška naujoji tema

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 04, 09:49)

Labas rytas
Skaitau Popieze Joana, jau beveik puse iveikiau, ale kad uz sirdies imtu (kaip tikejausi) tai nea
tiesiog smagi idomi knyga i visks..
Dabar po jos skaitysiu Chirurga ir galvoju kas gi cia prase manes jos parduoti
miaubraske?
grait prisipazinkit

Skaitau Popieze Joana, jau beveik puse iveikiau, ale kad uz sirdies imtu (kaip tikejausi) tai nea

Dabar po jos skaitysiu Chirurga ir galvoju kas gi cia prase manes jos parduoti