QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 29, 09:45)
Mano vyras atejo is seimos, kurioje buvo leidziama viska metyti kur nori ka nori, mama viska surinkdavo. As ji ismokiau bent tiek, kad daiktus sudetu i skalbiniu deze, raktus ant lentyneles, nesvarius indus i kriaukle. Bent siek tiek. Vaikas, neturintis dvieju metu, pats valgyt dar nemoka, bet lekstes nesa i kriaukle, pampersus savo i siuklsiu deze, soske i vieta. Gal tai mano nuoplenas, o kartais nurasau tai zenklui - skorpionui, kurie siaip yra pedantiski (kalbu apie vyriska gimine). Kas yra sveika kas ne- kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas. As gal galvoju kad netvarka yra nesveika

ir ka jus man

nesveika buna tada, kad kabinejies ir reikalauji pedantiskumo is kitu zmoniu - as nereikalauju. Viena karta pareiskiau vyrui priekaista po savaites nebuvimo namie, kai radau JOVALA, kad dbr taaaaip pavargsiu betvarkydama. Gavau atsakyma- netvarkyk, cia tik tau reikia tos tavrkos idealios, man nereikia. Nuo to karto nieko nebesakau, nes istikruju cia tik mano akims jos reikia. Ir jauciuosi labai sveika
Papildyta:
Dorifore, neparase tau tas bankroto administratorius dar? as laukiu, bet dar nera. Ir klausiu dar karta

gal kas skaitet
Parmos vienuolyna?
Oi,tikrai netaikau tau to...As siaip sakau,kad
kas per daug,tas nesveika,nesakau,kad per didele tvarka nesveika,o tiek tvarka,tiek betvarke,kai yra be ribu yra blogai...As tik is savo puses ziuriu,ir as megstu tvarka,bet ne iki kazi kiek,nesiverciu del to per galva,neinu savo trim vyram is paskos ir nerankioju visko,leidziu apsiverst,jei jie zaidzia,bet ir liepiu susitvarkyt,kai baigia

Kai draugas pedantas atejes rasdavo pas mane ant sofos padetas vaiko pedkelnytes,tai jis jas sulankstydavo,tas manau per daug
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 29, 09:50)
Reikia neparodyt kitiem zmonem, kad jiem butu baisu

nu nuo manes niekam nebaisu ir niekam netrukdo. As nenervinu kitu

Kas nervina o tuo labiau nervinasi - tai cia ju problema