Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išvalote nosytę?

Jo, su siurbliu geras vaizdelis biggrin.gif
Svetur tikrai nosiu nevalo, nei gydrekomenduoja, matyt yra tam pagrindas, kuris iki musu dar neatejo smile.gif Tuo tarpu dabar, manau, kad sloga gali komplikuotis ir nosi valyti reikia, jau nekalbant apie tai, kad vaikui palengvini slogos kancias.
As, kaip ir visos lietuvaites, turbut, valau:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Neleidžia nieko nei purkšti, nei lašinti į nosytę doh.gif
Kartais žaidimo forma pavyksta su Rhinomer aspiratoriumi šiek tiek "ištraukti" - vaikas prisideda antgalį prie nosytės, o aš "patraukiu" kiek spėju biggrin.gif Kitaip niekaip schmoll.gif
Atsakyti
manau nosies valymas pas mus atrodo kaip vaiko kankinimas lotuliukas.gif
as tai prisklauso nuo galimybiu, jei iseina, buna uzkemsu viena, o sukita ikvepia ir ispucia..jei taip neina, buna drastiskai istraukiu su krapstuku ausu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų mergikė jau būdama 1,5 metų mokėjo nosį išpūsti thumbup.gif Iki tol tekdavo per ašaras "siurbliuoti", tai AD, nedaug kartų to prisireikė cool.gif
Atsakyti
Paprasau jos, kad ispustu nosyte, ispucia, tada ipurskiam i nosyte juros vandenio, ir po keliu minuciu vel ispuciam. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2011 03 22, 23:27)
pritariu, mums butent taip ir yra nutike unsure.gif

O mes turim toki super siurbtuka, kuris (galbut nuskambes siaubingai) tvirtinasi prie siurblio antgalio, reikia tik nustatyt tinkama galinguma ir ijungt siurbli, pries siurbiant visada ipurskiu juros vandenuko, palaukiu minutele ir isvalau smile.gif  nepamainomas dalykas, nes kiek esu bandziu kitu siurbtuku, nei vienas neatlikdavo savo darbo.
Stai toks musiskis  http://cgi.ebay.co.u...=item336552ce00

Asi ir toki isigyjau ir labai palengvinau ir sau ir dukrytes ,,kancias,, :)esu labai patenkinta ir naudojuosi naujovem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomutė @ 2011 04 01, 23:22)
Asi ir toki isigyjau ir labai palengvinau ir sau ir dukrytes ,,kancias,, :)esu labai patenkinta ir naudojuosi naujovem  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutės,

o merginos sakykit , kaip išvalot tokius ,,kasdienius", kietus, sausus snargliukus? šiaip sako, reikia pašlapinti nosytės angas ir paskui vaikutis iščiaudi... kito būdo nematau, nes nelabai kuom juos ten iškrapštysi, o dar kai neprisileidžia doh.gif
čia manau nei siurbliukai nepadėtų...
Atsakyti
mano jau moka pusti nosi
Atsakyti
QUOTE(nedidute poniute @ 2011 04 03, 13:26)
mano jau moka pusti nosi

o kokio amžiaus?
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 04 03, 02:14)
sveikutės,
o merginos sakykit , kaip išvalot tokius ,,kasdienius", kietus, sausus snargliukus? šiaip sako, reikia pašlapinti nosytės angas ir paskui vaikutis iščiaudi... kito būdo nematau, nes nelabai kuom juos ten iškrapštysi, o dar kai neprisileidžia  doh.gif

Ipurkskite juros vandens Humer, ar dar kokio ir pavalykite su vatyte. mirksiukas.gif Viskas atmirksta ir labai puikiai isssivalo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 04 03, 03:14)
sveikutės,
o merginos sakykit , kaip išvalot tokius ,,kasdienius", kietus, sausus snargliukus? šiaip sako, reikia pašlapinti nosytės angas ir paskui vaikutis iščiaudi... kito būdo nematau, nes nelabai kuom juos ten iškrapštysi, o dar kai neprisileidžia  doh.gif

viskas puikiai issivalo, tik pries tai reikia ipurksti juros vandenuko, palaukti puse minutes ir valyti, as valau su siurbtuku, bet jei po ranka neturiu, tai kaip sake Tekantisaule, puikiai ir su vatyte gaunasi smile.gif aisku, vaikui nemalonios tokios proceduros, bet mes reciausiai kas antra diena valomes, tai maniskis jau priprato, siek tiek zyzia, bet jau isteriju nebuna kaip anksciau doh.gif
Atsakyti