Maniskei 1,2 m. ir dar maitinu, vis tikiuosi, kad pati atsisakys - kolkas tai neivyko. Siek tiek neramu pagalvojus, jei teks paciai nujunkyti, dabar to papuko jai dar taip norisi
  Maniskei 1,2 m. ir dar maitinu, vis tikiuosi, kad pati atsisakys - kolkas tai neivyko. Siek tiek neramu pagalvojus, jei teks paciai nujunkyti, dabar to papuko jai dar taip norisi   

Kažkaip suveikdavo. Aišku, reikėjo kantrybės kol užmigdydavom, nes zirzdavo, bet gelbėjo pasakos, lopšinės, pasimylavimai ir pan.
 Kažkaip suveikdavo. Aišku, reikėjo kantrybės kol užmigdydavom, nes zirzdavo, bet gelbėjo pasakos, lopšinės, pasimylavimai ir pan.  Vakarinius ir naktinius maitinimus nutraukėm palyginus greitai - pazirzė tik kokias dvi tris dienas. Teko truputį pavargti kol užmigdavo vakare ir naktį kėlėsi, bet vėl užmigdydavom paglostydami, pasupuodami. Po kelių dienų jau išmiegodavo visą naktį neprabusdama
 Vakarinius ir naktinius maitinimus nutraukėm palyginus greitai - pazirzė tik kokias dvi tris dienas. Teko truputį pavargti kol užmigdavo vakare ir naktį kėlėsi, bet vėl užmigdydavom paglostydami, pasupuodami. Po kelių dienų jau išmiegodavo visą naktį neprabusdama  Manau, kad svarbiausia mamytės nusiteikimas.
  Manau, kad svarbiausia mamytės nusiteikimas.

net gydytoja nustebo (tikrai sureagavo), kai pasakiau, kad maniškis MP dar geria. o juk esu mama ir tiek
 net gydytoja nustebo (tikrai sureagavo), kai pasakiau, kad maniškis MP dar geria. o juk esu mama ir tiek  be to, db sergam. atrodo, kad KUKU sako dantukai, be to, netikėtai pasileido "fontanais" sloga (nesam niekad tokios turėję) ir pradėjom kosėti (net sienos dreba). tai mano vaikinas buvo dienų kai tik MP buvo sotus
 be to, db sergam. atrodo, kad KUKU sako dantukai, be to, netikėtai pasileido "fontanais" sloga (nesam niekad tokios turėję) ir pradėjom kosėti (net sienos dreba). tai mano vaikinas buvo dienų kai tik MP buvo sotus  maitinsiu, kol visi dantukai LABAS pasakys
 maitinsiu, kol visi dantukai LABAS pasakys   

nuo naktinio maitinimo bandom atprast jau trys savaites, bet kol kas vis dar naktim keliasi ir uzstaiso mums isterija
  nuo naktinio maitinimo bandom atprast jau trys savaites, bet kol kas vis dar naktim keliasi ir uzstaiso mums isterija  o dienom greit atprato savaitele ir viskas
  o dienom greit atprato savaitele ir viskas  tai dabar pienuka gauna tik pries miegelius
  tai dabar pienuka gauna tik pries miegelius  as taip norejau, kad pats atsisakytu bet deja, teko man padet, nes nevalgydavo visikai nieko tik pieno reikalavo
  as taip norejau, kad pats atsisakytu bet deja, teko man padet, nes nevalgydavo visikai nieko tik pieno reikalavo  naktim keldavosi po penkis kartus minimum valgyt
  naktim keldavosi po penkis kartus minimum valgyt  tikiuosi dar pora savaiteliu ir as pamiegot nors 3h is eiles galesiu
  tikiuosi dar pora savaiteliu ir as pamiegot nors 3h is eiles galesiu  

nuo naktinio maitinimo bandom atprast jau trys savaites, bet kol kas vis dar naktim keliasi ir uzstaiso mums isterija
  nuo naktinio maitinimo bandom atprast jau trys savaites, bet kol kas vis dar naktim keliasi ir uzstaiso mums isterija  o dienom greit atprato savaitele ir viskas
  o dienom greit atprato savaitele ir viskas  tai dabar pienuka gauna tik pries miegelius
  tai dabar pienuka gauna tik pries miegelius  as taip norejau, kad pats atsisakytu bet deja, teko man padet, nes nevalgydavo visikai nieko tik pieno reikalavo
  as taip norejau, kad pats atsisakytu bet deja, teko man padet, nes nevalgydavo visikai nieko tik pieno reikalavo  naktim keldavosi po penkis kartus minimum valgyt
  naktim keldavosi po penkis kartus minimum valgyt  tikiuosi dar pora savaiteliu ir as pamiegot nors 3h is eiles galesiu
  tikiuosi dar pora savaiteliu ir as pamiegot nors 3h is eiles galesiu 
 Ar irgi kažkada svajojau kuo greičiau baigti maitinti, kad normaliai miegoti naktimis...vaikas nebevalgo pienuko jau 4,5 men, bet miegoti neduoda man iki šiol....
 Ar irgi kažkada svajojau kuo greičiau baigti maitinti, kad normaliai miegoti naktimis...vaikas nebevalgo pienuko jau 4,5 men, bet miegoti neduoda man iki šiol....  Aš dabar svajoju kad vaikas kuo greičiau iškeliautu į savo atskira kambari miegot, bet neisivaizduoju kada mano svajone išsipildys...Irgi keliuosi kas 3-4 valandas....
 Aš dabar svajoju kad vaikas kuo greičiau iškeliautu į savo atskira kambari miegot, bet neisivaizduoju kada mano svajone išsipildys...Irgi keliuosi kas 3-4 valandas....

.Mano sunelis gavo visai trumpai MP.Pienuko buvo labai mazai, reikedavo valgyti sociai 2 nakties praktiskai per jega, kad ryte pienuko butu. Tempiau 6 menesius, galiausiai vaikui  ir to nepakako teko pereiti i Aptamila. Visvien dziaugiuosi kad bent tiek gavo, nes pas mus seimoje pas visas moterys pieno nebuvo.
 .Mano sunelis gavo visai trumpai MP.Pienuko buvo labai mazai, reikedavo valgyti sociai 2 nakties praktiskai per jega, kad ryte pienuko butu. Tempiau 6 menesius, galiausiai vaikui  ir to nepakako teko pereiti i Aptamila. Visvien dziaugiuosi kad bent tiek gavo, nes pas mus seimoje pas visas moterys pieno nebuvo.