QUOTE(jole66 @ 2011 01 05, 20:55)
Sveikos mamytes, gal truputi ne i tema mano problema, bet esu priversta skubiai atpratinti savo berniuka 1 metu ir 5 men nuo maitinimo krutimi, nes susirgau gripu ir gripas komplikavosi i bronchita. Gydytoja israse stipriu antibiotiku ir greiztai uzdraude maitinti, o tokia buvo gera nusiraminimo, artumo ir sveikatinimo priemone tas MP
Dabar iskilo klausimas kaip Hamletui buti ar nebuti MP, ar paklusti gydytojos nurodymams ir nebemaitinti, ar bandyti gydytis liaudiskomis priemonemis ir rizikuoti .
Mano maziukas visada uzmiega tik nuo kruties, neima nei ciulptuku, nei soskiuku, nenorejo gerti ir misinuko, pieno produktams alergiskas. Dar skaiciau, kad sergant gripu butina maitinti mazyli MP, nes jame susidaro antikuniai, kurie apsaugo vaikuti, kad nesusirgtu. Bijau, kai nustosiu maitinti, tai gali ir susirgti. Tai tokia problemele. Gal kas patyre tokia situacija, kaip issivinioti, kad ir vilkas butu sotus ir avis sveika

PATARKIT !!!
oi tie gydytojai....pilna antibiotiku, kuriuos vartojant galima saugiai maitinti, bet tai ne, butinai ikisa tuos kurie netinka

na ta pati gydytoja aisku kitu dabar neisrasys....gal pavyktu su kita pasikonsultuoti?
Papildyta:
QUOTE(adelė @ 2011 01 05, 22:01)
bet paskui išsigandau, kad pienas baigsis ir spjoviau į draudimus. maitinau toliau. ir nieko (nei alergiška tapo, nei ką). vėliau kita gyd pasakė, kad labai mažas kiekis tų medžiagų patenka į pieną. gal paklausk kokio kito gyd patarimo?
na maitinti vartojant antibiotikus ner laba gerai, bet kaip ir sakiau, yra tokiu kurie spec pritaikyti nescioms ir maitinancioms. Paprasykit kad gydytoja tokiu israsytu.
Papildyta:
as maitinau dvynius iki 2 m ir mazdaug 3 men. Paskui pastojau ir nutraukiau, labai jau sujautrejo krutine