ji be kruties negali, diena gal dar butu imanoma kazkaip atpratinti, bet jau nakti tai niekaip - buna ir po 5 kartus keliasi, svarbu, kad jaustu mane salia ir krutis burnoj butu
 ji be kruties negali, diena gal dar butu imanoma kazkaip atpratinti, bet jau nakti tai niekaip - buna ir po 5 kartus keliasi, svarbu, kad jaustu mane salia ir krutis burnoj butu  buvo minciu maitinti iki 3 metu, bet sveikata mano jau nusilpo, vis sirguliuoju pastoviai, tai manau uzteks iki vasaros pamaitinti, jei lengvai pasiduos nujunkymui, jei ne, tai nekankinsiu vaiko, lauksiu ilgiau
 buvo minciu maitinti iki 3 metu, bet sveikata mano jau nusilpo, vis sirguliuoju pastoviai, tai manau uzteks iki vasaros pamaitinti, jei lengvai pasiduos nujunkymui, jei ne, tai nekankinsiu vaiko, lauksiu ilgiau  

susirgo mano vaikas išėjęs į darželį ir nebenorėjo daugiau papuko... Dabar kartais sako "mama noriu tavo papo", net juokas suima
 susirgo mano vaikas išėjęs į darželį ir nebenorėjo daugiau papuko... Dabar kartais sako "mama noriu tavo papo", net juokas suima  čia dažniausiai prieš miegą, kai tuo pačiu užsimano valgyt, kakot, žaist, piešt ir pabėgiot dar:)
 čia dažniausiai prieš miegą, kai tuo pačiu užsimano valgyt, kakot, žaist, piešt ir pabėgiot dar:)