QUOTE(selme @ 2010 11 07, 18:20)
Oi pati dirbti tai nenorėčiau, per daug galvos skausmo man būtų turint savo saloną. Tik jau gatavam salone norisi dirbti. Labiau SPA aišku
Beje kas skaitosi patirtis šiame darbe? Ar tai, kad kursų metu aš praktikuojuos ant daugybės draugų ir dažnai, ar tai, kad po kursų taip pat praktikuojuos ar kaip?? Ir kaip tą patirtį įrodyt jei norėčiau dirbti salone?
Ir dar įdomu ar baigus kursus priimtų dirbti į saloną, kai aš nesu baigus vidurinės? 18-ka metų turiu, bet mokausi vienuoliktoj klasėj nuotoliniu būdu, tad turiu laisvo laiko ir galiu bet kaip pasiskirstyt jį, darbui pilnai laiko būtų.
Nes tikrai labai norisi ateityje dirbti tokį darbą, o šiuo metu ypač reiktų, bet bijau, kad be vidurinės baigimo pažymėjimo nepriims. Bet iš dalies, tai koks jiems skirtumas baigiau ar ne. Svarbu kursus praėjus, su patirtimi ir pilnametė
Del isisdarvbinimo salone, tai kiekvienas darbdavys darbuotojus renkasi pagal savo reikalavimus, manau, kad sunku tau bus prasimusti net be vidurines baigimo, bet kaip sakant, kas nebando, tas nesuzino.. darnam darbdaviui neuztenka vien kursu baigimo pazymejimu, daznai sunku prasimusti net turint aukstaji issilavinima, o masazai nera toks paprastas dalykas, kad galetum pabaigti kursus ir kokybiskai dirbti. Reikia tureti bent sioki toki supratima zmogaus anatomijoje, fiziologijoje ir pan. Juk darant masazus yra dalykai, kuriuos zinant, masazo daryti negali. O del praktikos patikrinimo, tai matosi , kada israsyti pazymejimai, o be to, zinau kelis atvejus, kai direktore paprase jai padaryti masaza atrinktus kandidatus ir pagal tai spende, kas geriausia daro ir tada prieme i darba.. Bet cia nuo darbdaviu priklauso. Gal tu jiems be jokiu issimokslinimu atrodysi patikima darbuotoja ir priims tave? Niu, bet kokiu atveju, sekmes tau. Duok zinoti, kaip sekasi, pasidalink patirtimi su kitomis, norinciomuis eiti siuo keliu