Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 11

QUOTE(Shadow_man @ 2010 11 21, 23:14)
Del garso izoliacijos - plepi niekus wink.gif pas mane muzonas bubena net perdanga kilnojasi, o lauke tik girdisi kad kazkur kazkas bumsi, bet taip ir nesuprasi is kur... Rastai tai ne popierius juk... o ir antrame aukste kai kvieciu zmona per atviras duris tai pacioj ji negirdi beveik, reikia rekti, kad isgirstu...
Del silumos - nesalta tikrai, pas mus 20 cm. visur grindinis plius pora radiatoriu pirmam ir 4 radiatoriai antrame aukste...

o tai dzievuliui in ausi tavo zodziai,kad but teip kaip sakai drinks_cheers.gif
o kaip rytais ,kai zadintuavs is lovos i darba meta-ar slinkdamas i vonia nekaleni dantim? rolleyes.gif
pas mus plyn paraudo svetainej po berzo medis eliose vietose-pamenu lyg susidurei su sia problema-berzelis nepamacijo-gal pameni kaip isvengei to raudonijomo ir nuo ko jis po velniais randas?
Atsakyti
nesuprantu kas cia per mitas kad rastiniam name salta, savaitgali buvau pas pažįstamus turi rastinis 240 kv nama, rastai 22 cm klausiau kaip praeita žiema, kokia temperatura namie buvo...tai prie -30 lauke viduj buvo 20... katilas "stropuva" sienos niekuo neapkaltos ir stovi tik 2 metai... tai murinis namas be jokiu polistirolu jusu manymu kiek laikytu silumos??? lotuliukas.gif

taigi net nera ka kalbet, o kas link gipso tai vonioj medines sienos man ir be "rysio" atrodo, primena pirti o ne vonia...visa kita kalimas gipsu tai cia yra grinas pinigu ismetimas ir bobuciu pasakos...
Atsakyti
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2010 11 21, 14:57)
Na vis vien nors namukas musu jau kaip ir stovi- nesitiki  man ,kad ten silta kaip bute musu bus-ryte itariu prie 15 laipsniu kelsimes, o ir garso izoliacija -bliamba rastu nekokia matyt svetaienj muzika paleidus  ar garsiau susaukus -kaimynai girdes doh.gif labai tikiuosi ,kad klystu..
na stai ir  mirksiukas.gif musu trobele
ups ikelti nuotr.neleidzia verysad.gif

nesupratau nieko ka jus cia paraset lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia pas jus taip garso nelaiko? jau namas su langais irengtas ir taip girdisi? ar jus cia taip isitikinus kad bus?

viespatie mane ten pjaut kas galetu kambary ir kaimynai mano klyksmo nei gramo neisgirstu... name nesigirdi visiskai nieko kas vyksta lauke - nei sunu lojimo, nei kad kazkas kieme vaiksto ar kalba. kai soduose jaunimelis kur toliau osia net ir to pas mane nesigirdi. tik namas prie pat gatves tai kai ryte masinos vazineja jau girdziu.
del silumos dar kazkokia nesamone, nu silta tuose namuose silta. jeigu kureni. jeigu nekurensi tai ir bus salta lotuliukas.gif kaip cia zmones stebuklo kazkokio is to rastinio namo nori? nu ir ka atsakyt "ar nesalta"? nu sildai tai silta - nesildai tai salta. kaip ir kiekvienam is bet kokiu medziagus pastatytam name. ner arastiniai namai kazkoki stebuklingi. na tiesos yra - kitaip ten viskas, nesijaute visiskai jokios rudenines dregmes, kas jausdavosi gyvenant blokinio namo bute. oras nebuna tvankus niekada. bet daugiau jokio stebuklo.

QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2010 11 22, 00:20)
o kaip rytais ,kai zadintuavs is lovos i darba meta-ar slinkdamas i vonia nekaleni dantim? rolleyes.gif

antra ziema jau skaiciuosim, nu ka as zinau, nei mum salta, nei ka...
va tik kas nervuoja - skirtingi poreikiai lotuliukas.gif vyrui +20 pats tas, pusnuogis vaikscioti gali, o manpats tas prie +23 +24, tada jam jau miegoti net per karsta... tai arba as arba jis taikomes smile.gif reik koki grafika susidaryti lotuliukas.gif savaite pagal mane savaite pagal ji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 11 22, 12:03)
va tik kas nervuoja - skirtingi poreikiai  lotuliukas.gif vyrui +20 pats tas, pusnuogis vaikscioti gali, o manpats tas prie +23 +24, tada jam jau miegoti net per karsta... tai arba as arba jis taikomes smile.gif reik koki grafika susidaryti  lotuliukas.gif savaite pagal mane savaite pagal ji  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

kalbejot del vonios, nu as irgi vonioje bent pora sienu daryciau gipsi ir plytelem, nes manau ,kad kitaip medienai nuo dregmes sakes butu, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2010 11 22, 16:51)
lotuliukas.gif

kalbejot del vonios, nu as irgi vonioje bent pora sienu daryciau gipsi ir plytelem, nes manau ,kad kitaip medienai nuo dregmes sakes butu, ar ne? g.gif

nu nemanau kad cia dregme kazka itakotu puvimui. nebent venteliacijos nera. juk rastines pirtys, kur dregmes 123 kartus daugiau nei pas jus vonioj, stovi ilgiausiai ir nesupuna - tik aisku reikia normalia venteliacija pasidaryt. Bet as pats asmeniskai isvis nepaliksiu rastu vonioje. Darysiu toki kokona smile.gif sienos, lubos bus gipso kartonas. Tiesiog vonia man turi but is plyteliu, kitaip nenoriu. Bet cia skonio, o ne dregmes reikalai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bazzz: 22 lapkričio 2010 - 21:49
QUOTE(Mader @ 2010 11 22, 17:51)
lotuliukas.gif

o pas mane vonia antram aukste, kur sienos is GK, tai jokiu net klausimu nekilo.
nors seip man vonia rastine grazu.... as gal kazkaip ten kur stoves vonia nedidele sienele daryiau is plyteliu na per keleta plyteliu virs vonios krasto. o visur kitur tai anokia ten problema, vonia pas mane didele, su ventiliacija, nebuna ten tos dregmes.
dar kur wc stovas irgi kazkokia is plyteliu, reiktu sienele, nors as galkokia raudona plyta anturalia deciau.
lygiai taip pat kur bus spinteles sonines sieneles is plytos pamuryciau. tik dureles su vidinem lentynom is plokstes daryciau.
na bet cia jeigu vonia rastine butu....
Atsakyti
QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2010 11 21, 13:57)

na stai ir  mirksiukas.gif musu trobele
ups ikelti nuotr.neleidzia verysad.gif

Tai kaip su nuotraukom ?? smile.gif
Smalsu gi..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 11 23, 09:25)
dar kur wc stovas irgi kazkokia is plyteliu, reiktu sienele, nors as galkokia raudona plyta anturalia deciau.
lygiai taip pat kur bus spinteles sonines sieneles is plytos pamuryciau. tik dureles su vidinem lentynom is plokstes daryciau.
na bet cia jeigu vonia rastine butu....

graziai turetu atrodyti wink.gif labai faina mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam cia vaidenasi del salcio tongue.gif ? Musu rastai tik 18 neapvalus, atvaziuojam i namuka tik savaitgaliais normaliai isyla per kokias 4 val. (cia jau iki 20 laipsniu,o antram aukste jau 25 buna doh.gif ). Sildymas tik is zidinio su ortakiais, plotas 1 a. 75kv.m. Sekmadieni ryte atsikelus tikrai dantim nekalenam ir nepuolam iskart zidinio kurenti, nes nesalta.
Atsakyti
Sveiki,pradedu ir as po truputi dairytis i rastinukus blush2.gif Laabai daug pas jumi prirasyta, dar tik 10tema baigiu doh.gif
Visu pirma norejome sodyba pirktis ir restauruot,bet pasiskaicius smsusidare ispudis,jog pigiau gausis nauja statyt blush2.gif
Turiu pora blondinisku ir pora neblondinisku klausimu.
Visu pirma,tai noriu vieno auksto namo,patiko sitoks variantas, na ji truputi patobulint reiktu,nes katilines ner http://www.danstema....mas-rastis-9-20, ka jus manot, ziuriu nemazai specu cia rolleyes.gif
Ir dar idomu pasidare, teko matyti, kad ir skelbiu lt, kad siulo rastinuka nukelimui ar vertetu tokiais pasidometi,palyginus nebrangus ir turetu but jau pastoveje g.gif ?
Dar domia kaip su elektros istaliacija, kaip tuose rastuose paslepia ja,cia ieina statyba karkaso ar cia jau atskira kalba su elektrikais?
Ir kokiu budu pvz vonioj plyteles suklijuot?osb plokste sukt ir ant jos, bet jei namas seda? g.gif
Pradziai tokie klausimai,nesupykit jei kartosiuos blush2.gif
Ir dar, galkas paasiulytu neblogus rastinukumeistrus aplink Vilniu?Labai knietetu Bazz suzinotkas stato blush2.gif gal kaip nors i az kas nors blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagira 2: 28 lapkričio 2010 - 14:58
elektra geriausia darytis kai dedami rastai, reik paprasyt kad padarytu papildomas vertikalias skyles rastuose razetems jungikliams, arba yra kitas budas, bet cia jau reik specu elektriku...
...o vonioje reik daryt toki kaip ir karkasa kuris tvirtinasi specialiomis sukomis kurios netrukdo sedimui... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(intruder @ 2010 11 29, 09:49)
elektra geriausia darytis kai dedami rastai, reik paprasyt kad padarytu papildomas vertikalias skyles rastuose razetems jungikliams, arba yra kitas budas, bet cia jau reik specu elektriku...
...o vonioje reik daryt toki kaip ir karkasa kuris tvirtinasi specialiomis sukomis kurios netrukdo sedimui... smile.gif

ne elektra kai dedami rastai o angas grezioti smile.gif
mes aki nama state jau turejom elektros projekta, pagal kuri kur reikia buvo isgreziotos skyles, pskui jau patys issivedziojom laidus.
Atsakyti