QUOTE(Bazzz @ 2011 01 06, 01:16)
ant ribos... tarp shikimo/aplinkiniu niekinimo ir savotisko humoro. Na, siandien normaliai, man tokia shiandienine maniera nemaisho, taciau misijos neikirtau dar. Vienasyk galvoju, jog tai bichas, uzsiroves ant shudadarbiskiausiu rastiniu namu statytoju ir paskelbes kryziaus zygi pries visus kadanors istarusius zodi 'rastas'. Kita syk galvoju, jog geriausias LT rastininkas statytojas ir cia tokiu "isiskirk is kitu ir busi pirmas" marketinginiu budu ieidineja i rinka, dar po keliu zajavu - galvoju kad darbo netekes murininkas, tokiu budu ieskantis klientu, dar po keliu zajavu speju kad - vaidila kukutis gyvenantis is siaudu pastatytame ekoligiskame triobesyje ir pykstantis ant visu kas turi automobilius
O gal tiesiog lietuviškai š besitaškantis internetinis trolis?
Tokių "išminties perlais" besidrabstančių didvyrių pilni rytiniai troleibusai. Tobulai išmanančių politiką aka "visi vagyz" ir bet kurią kitą temą (pradedant NSO ir baigiant pelėsinių grybelių dauginimosi ypatumais)
Aš į viską žiūriu kiek kitaip: Padaryk geriau. Kol nepadarei, neturi balso kitiems darantiems aiškint.
Blondinas man labai primena vieną mano kaimyną "pensinyką", kuris vaikščiojo palei mano tvorą ir garsiai rėkavo kokia, matai, pasauly neteisybė, kai jauni namus statosi, o vat jam, visą gyvenimą "dirbus" belieka tik bambalį čiulpti prie savo bakūžės.
Taigi, bliondinai, stebukle tu mūsų, pasirodyk su savo troba, namu, ar visais 20 kvadratų bendrabučio kambarėlio.
Papildyta:
QUOTE(Bazzz @ 2011 01 06, 11:45)
Nepradek vel cia visu zeminti ir tupais vadinti. O tau linkiu atrasti atsakyma i savo kasdien uzduodama klausima "kodel shikinyke sedziu kiekviena diena".
Žinai, turėjau viena "derektorių" sau virš galvos. Tai jam prostitutės net už didelius pinigus nebepasirašydavo. Ant tiek buvo "ypatingas" dvasiškai. Atkapstė viena idėjinė mūsų darbuotoja

Tai labai galvoju ar ne ant to paties blondino čia užsiroviau - manieros ir iškalba - identiški