Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu Nr. 97

QUOTE(beladona @ 2010 10 09, 10:16)
Laba rytas  smile.gif

Atnesu savo naujausia darbeli, dovana mamai gimtadienio proga , aisku pavelavau 2 savaitem  blush2.gif  siuvinet pradejau liepos antroj pusej. Ui baisiai daug BS  buvo  doh.gif  siuvinejau ir keikiaus, nu taip nepatinka man tas bs  doh.gif 

Kol kas tik isplauta ir islyginta, siandien vesiu ireminti  smile.gif

Puiki dovana wub.gif wub.gif

Čia DIM?

Turiu įtarimą, kad ir aš su dovana mamai vėluosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 10 09, 10:18)
vaje koks grozis  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 09, 10:24)
Turiu įtarimą, kad ir aš su dovana mamai vėluosiu  doh.gif

aguonas mamai prieš kelis metus siuvinejau - vėlavau, tai iki 4 ryto siuvinėjau doh.gif lotuliukas.gif nes buvo sukviesti žmonės, o ir ji jau tikėjosi siuvinuko biggrin.gif rėminau pati ryte prieš išvažiuojant
Atsakyti
Dekui mergaites uz ivertinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pauksciuk, nezinau kas tas DIM bet itariu cia koks dizainas blush2.gif Schema buvo rankdarbiu kraiteleje 2010/02 , Anchor smile.gif

Mama pati issirinko ko nori i savo kambari, man beliko imt adata ir vykdyt jos nora ax.gif
Papildyta:
QUOTE(murkse @ 2010 10 09, 10:33)
thumbup.gif
Papildyta:

aguonas mamai prieš kelis metus siuvinejau - vėlavau, tai iki 4 ryto siuvinėjau  doh.gif  lotuliukas.gif  nes buvo sukviesti žmonės, o ir ji jau tikėjosi siuvinuko  biggrin.gif  rėminau pati ryte prieš išvažiuojant

Man kai tycia darbe darbu uzverte, tai visa diena praspoksojus i kompa, tiesiog jegu nebelikdavo imt adata. Tai mama sake - nesiplesyk dukrele, svarbu iki kaledu uzbaik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white_angel @ 2010 10 08, 11:54)
sveikos merginos, stai koki darbeli siuvineju dabar, bus dovana mociutei  blush2.gif

labai grazu thumbup.gif
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 10 08, 16:09)
Sakykit, gal yra dabar ar anksčiau gyvenusių Airijoje, Dubline? smile.gif Mano draugė ten gyvena, paprašyčiau siūliukų nupirkti, gal pigiau ten. Tik pvz DMC puslapy net nėra Airijos g.gif

yra yra, as is ten rolleyes.gif na nera taip brangu , kaip Donalita sako, as perku Anchor siuliukus,moku 1.10 euro, maniau nelabai brangu, bet kai atradau online saita kur pardavineja tuos pacius uz 59 centus (airiskus) , tai kazkaip nefaina, kad taip permoku, dabar visuomet pirksiu tik online smile.gif veliau jei kam idomu galesiu idet to saito adresiuka, nes db ne sitame kompe esu ji issisaugojusi.

QUOTE(Donalita @ 2010 10 08, 17:26)
Ar pasiruošusi paploti už DMC 1,7 euro, o už Anchor 2,1 euro?  hihihi.gif

zinok ziurint kurioje pardeje perki, yra zinoma kaikurios nerealius antkainius uzsidejusios, pasiurpau, kai viena syki pamaciau DMC uz 3.5 euro doh.gif idomu ar yra kas perka...

Laba rytas  smile.gif
user posted image

jau darbas labai labai dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2010 10 09, 11:16)
Laba rytas  smile.gif
Atnesu savo naujausia darbeli, dovana mamai gimtadienio proga , aisku pavelavau 2 savaitem  blush2.gif  siuvinet pradejau liepos antroj pusej. Ui baisiai daug BS  buvo  doh.gif  siuvinejau ir keikiaus, nu taip nepatinka man tas bs  doh.gif 
Kol kas tik isplauta ir islyginta, siandien vesiu ireminti  smile.gif

Nu jau grazumas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba rytas

Man irgi labai gražu, taip švelnu ir subtilu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2010 10 09, 11:16)
Atnesu savo naujausia darbeli, dovana mamai gimtadienio proga

bigsmile.gif nu labai labai labai gražus smile.gif Parodyk ir kai įrėminsi wink.gif
Atsakyti
Dekui uz pagyras mergaites 4u.gif

Darbelis jau dirbtuvese, mama issirinko rema ir fona, pirmadieni paimsiu, ir butinai parodysiu ireminta ax.gif
Atsakyti
Laba rytas  smile.gif

Atnesu savo naujausia darbeli, dovana mamai gimtadienio proga

super thumbup.gif

QUOTE(vasarė @ 2010 10 09, 10:20)
na ka apsiprekinau vakar naujam darbeliui  thumbup.gif
po mano pirmojo Rioli rinkinio - sis darbas atgaiva sielai del kokybisku siuvinejimo medziagu wub.gif .

siuliukus DMC pirkau po 1,75  thumbup.gif aisku - 70 spalvu, tai del nuolaidos net nesispyriojo, patys pasiule  cool.gif
aida 16 ir as negavau, bet paskui pagalvojau, kad man 14 bus geriau, bus didesnis darbelis  thumbup.gif

ką dabar siuvinėsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2010 10 09, 13:32)
super  thumbup.gif
ką dabar siuvinėsi?  ax.gif

zydincia sakura (4 daliu) rolleyes.gif
Atsakyti
puikus darbeliai merginos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 spalio 2010 - 13:46
Beladona, labai gražu. wub.gif

Šiandien buvau GA ten šiandien visom prekėm nuolaida, bet aš pasiemiau tik siūlių RR'ui. Nes jau tų rinkinukų turiu ir darbe Kristaus amžiaus proga padovanojo, ir RK konkurse laimėjau rinkinį skirtukui bei aidos gabaliuką. g.gif
Atsakyti