Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu Nr. 97

QUOTE(Laurukasr @ 2010 09 30, 21:29)
O ankstesniuose būdavo prenumeratos kodas? Kažkaip nepastebėjau. Einu perversiu ir pasiknisiu smile.gif

Būdavo lygtais, dar ir agituodavo prenumeruoti, bet neseniai sužinojau, kad turėsiu progos apsilankyti leidykloj- tai ir paklausiu.
Pernai buvo ant viršelio.
Papildyta:
QUOTE(Laurukasr @ 2010 09 30, 21:29)
Jau radau. Taip pernykščiam numeryje buvo. Na dabar lauksiu, kol paštininkė sugalvos man atnešti žurnaliuką, nes vis pamiršta kažkaip tai

Tai tik šiandien pasirodė ir buvo tik IKI, Norfoj varčiau RK, bet pardavėja atėmė ir pasakė, kad vartyti negalima, o kaip sužinojau iš neseniai gautos az, reikėjo ir jį dėti į krepšį. Norfoj nebuvo duonos, už tai ėjau į IKI ir radau naują numerį.
Atsakyti
Siuvinėta sagė Mezgimo siūlai, čekiški karoliukai.

user posted image

MTSA Champignon. DMC siūlai, 28ct Natural linas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 09 30, 22:37)

kaip dailu wub.gif
Atsakyti

Kaip gražu. wub.gif

Atsakyti
Na va, grizau namo is darbo ir puoliau tikrinti, ar mano bobike neissikrauste is po stiklo. alia ramiai sedi. Prisiminiau, dar viena istorija. Kai man atsiunte medziaga, tai susinervinau, kad ana be "marmurinio" efekto, na lygiai zydra. Parasiau pardavejai, tai ana puole atsiprasineti, o po kurio laiko atrase, kad paziureciau kita audinio puse. Paziurejau ir nuraudau kaip aguona. blush2.gif Na bet nuo zioplumo vaistu nera.

Labai labai aciu uz grazius zodzius. Murkiau kaip kate skaitydama. blush2.gif Kazkuri cia siule balioneli uz darbus. As jauciuosi nusipelniusi oro baliono vien uz tai, kad UZBAIGIAU, bo visa vasara ana i mane vepsojo priekaistingai. lotuliukas.gif

O siaip tai cia ne Mirabilia, o Joan Elliott dizainas. Ji sukure 4 deiviu cikla, na pagal stichijas. Mano yra vandens, dar yra ugnies:
user posted image
zemes:
user posted image

Jei neklystu, oro deive dar neisleista. Kazkaip manes nei ugnine, nei zemine nekabina.

dar sita dizainere sukure metu laiku fejas. Man graziausia Ziemos.
user posted image
Na bet bobikiu/fejikiu/deivikiu man kuriam laikui pakaks. blush2.gif
Atsakyti
Dvi kokia grazi temuke 4u.gif
Merginos, bet jus ir plepukes biggrin.gif
O darbeliu kiek spejot pridet thumbup.gif wub.gif Visi labai dailus wub.gif

O stai mano naujausias darbeliukas. Nimue Fejos dvyne sesute Fejuke

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Tik nepamanykit, kad dvejinas lotuliukas.gif
Kadangi pirmoji feja iskeliavo pas drauge gyvent, o man ji labai labai krito i sirdi tai issisiuvinejau antra (siuvinejosi labai smagiai - dar viena galeciau issiuvinet )

Si kart stengiaus kuo tiksliau pagal schemos nurodymus siuvinet, bet vistiek nesusilaikiau ir padariau keturis FC ant gelytes blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 30 rugsėjo 2010 - 22:46
Visniuke, grazi mergike tavo labai. thumbup.gif

O as dar noriu paklausti-ar esate uzmate evenweave/lino su taskuciais? na tokiais neminiatiuriniais?
Atsakyti

bigsmile.gif sagė superinė, nagrynėjau kaip siuvinėta, man per sudėtinga blush2.gif

Musmerikė thumbup.gif , tikiuos jų neprisidžiovinai?????????

QUOTE(Višniukė @ 2010 09 30, 23:46)

wub.gif wub.gif nuostabios fėjukės, kuri pirmagimė g.gif
Atsakyti
Toli, Pauksciuk dekui 4u.gif Sita antroji wink.gif pirmagime jau seniai ireminta ir padovanota biggrin.gif
Ewo pirkau tik karta, todel sunku ka nors bepasakyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Višniukė: 01 spalio 2010 - 07:24
QUOTE(Višniukė @ 2010 10 01, 08:22)
Toli, Pauksciuk dekui 4u.gif Sita antroji wink.gif pirmagime jau seniai ireminta ir padovanota biggrin.gif

blush2.gif aaaa, aš pagalvojau, kad tu į foto abi sudėjai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 01 spalio 2010 - 07:25
Taigis...
Dizainas: Joan Elliot WATER GODDESS

Nerealu clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
vysniuke,labai grazu ir ispudinga!!!pasakiskai thumbup.gif
Atsakyti