Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu Nr. 97

užsiregistravau ,ale kad išklausinėja ,tai kaip per išpažintį blush2.gif ,net darželiai visi surašyti ,kuriuos lankėm lotuliukas.gif ...darželiai surašyti ,mokyklos surašytos ,universitetai taip pat ,o aš tai būsiu ten tik su viduriniu išsilavinimu doh.gif ,nes medicinos mokyklos jokiam sąraše nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 10 14, 20:44)
užsiregistravau ,ale kad išklausinėja ,tai kaip per išpažintį blush2.gif ,net darželiai visi surašyti ,kuriuos lankėm lotuliukas.gif ...darželiai surašyti ,mokyklos surašytos ,universitetai taip pat ,o aš tai būsiu ten tik su viduriniu išsilavinimu doh.gif ,nes medicinos mokyklos jokiam sąraše nėra lotuliukas.gif

Man dar blogiau, aš baigiau Vilniaus Žemynos vidurinę, o dabar ji padalinta į Žemynos pagrindinę ir Žemynos gimnaziją. Manęs apie darželius neklausinėjo, aš jo iš viso nelankiau.

Gražūs visi darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 10 14, 16:37)
o tu nykstuku ir daugiau yra???  wub.gif

Aš turiu tokis dar
user posted imageuser posted image
Jei reikia, parašyk emeilą, atsiųsiu. mirksiukas.gif Man rodos jų ir daugiau yra.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 10 14, 20:44)

taigi rašyt nebūtina nieko mirksiukas.gif užregisturoja ir taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 10 14, 21:44)
taigi rašyt nebūtina nieko  mirksiukas.gif užregisturoja ir taip  cool.gif

Bet man ten kažkas neaišku, tas nuotraukas sumažina ir jų neina padidinti, schemos tampa visai neišskaitomos.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 10 14, 00:07)
na va as kaip esu labai linkusi tukti, tai net nebuciau tokio reikalo siuvinejusi, bet mano aistra MESA, bulves, etc.  blush2.gif Man pyragai/pyrageliai/ saldumynai-tik dekoracija, ypac tie maziukai cup cakes.  blush2.gif kol kas pasikabinau miegamajam pries akis, kol atrasiu kokia vieta, bet jei buciau koki kumpiuka issisiuvinejusi ar kepsniuka, tai butu ragai.  blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif aš irgi mėsą dievinu, bet, deja, ir pyragiukus visokius, o nuo jų labiau tunkama negu nuo kumpelių ir net lašinių mirksiukas.gif

QUOTE(zuzanele @ 2010 10 14, 16:35)
Rodausi su savo naujausiu darbeliu.

nu siaubas kaip gražu!! wub.gif wub.gif

QUOTE(dziulike @ 2010 10 14, 19:46)
Atlekiu su nauju darbeliu...

wub.gif

QUOTE(dziulike @ 2010 10 14, 20:10)
va cia pagalvele mano vestuvems smile.gif

ojei wub.gif labai kruopštu ir dailu, labai patiko wub.gif net vestuvių užsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 10 14, 17:35)
Rodausi su savo naujausiu darbeliu.

Nu tikrai nerealiai gražiai atrodo wub.gif

QUOTE(dziulike @ 2010 10 14, 20:46)
Atlekiu su nauju darbeliu...

Labai labai mielas 4u.gif

QUOTE(dziulike @ 2010 10 14, 21:10)
va cia pagalvele mano vestuvems smile.gif

Šaunuolė, labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 10 14, 21:51)
Bet man ten kažkas neaišku, tas nuotraukas sumažina ir jų neina padidinti, schemos tampa visai neišskaitomos.

na ten as dar nieko nekeliau ax.gif tai negaliu pasakyt, tik i ta website, kur Uodegyte nurode - visai liux man good.gif
O siaip 1 Gb aisku ner mazai, bet ner ir daug, kas turit daug turto, maciau ten galima issipirkti kur kas daugiau, tik nesidomejau - tas mokestis vienkartinis ar nelabai g.gif
Atsakyti
Kokie darbeliai nerealus visu wub.gif

Prisiregistravau ir as tam naujam saite, ikeliau schema, bet kad issididinus vis tiek mazoka jinai g.gif gavau i savo "siena" is kazkokios rusaites pakvietima kazkur registruotis su ja zaist lotuliukas.gif kol kas gallery man labiau patinka, bet va kad tuoj ismes is ten sad.gif tik cia gerai kad galima lietuviu kalba nusistatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 10 14, 22:23)
Aš turiu tokis dar

Jei reikia, parašyk emeilą, atsiųsiu. mirksiukas.gif  Man rodos jų ir daugiau yra.

Gal galiu ir aš gauti nykštukus ax.gif
teatateat@gmai.com
Atsakyti
zuzanele o kokio counto ta aida buvo blizganti ir kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2010 10 14, 19:46)
Atlekiu su nauju darbeliu... jis nedidelis...bet darbelio ideda tikrai daug smile.gif

labai graži jungtinė dovana

pagalvėlė nuostabi wub.gif
Atsakyti