Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu Nr. 97

Ogo kiek daug darbelių užderėjo ir visi tokie nuostabūs, tai kad ir nevardinsiu atskirai visų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mergaitės, o kas nors siuvinėjote Nimukus ant paprasto lietuviško lino? Noriu siuvinėti Nimue Clair de Lune, jau ir siūliukus turiu. Bet dabar dėl medžiagytės klausimas iškilo. Kiek žiūriu, lyg ir turėtų tikti lietuviškas, bet dėl visa ko klausiu jūsų patarimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2010 10 01, 10:55)
Nimue darbai ant Zweigart lino Belfast (32), spalva Natural. Siulai DMC.

Nuostabūs darbai wub.gif
Aš labai labai noriu keletos iš Nimue darbų bet labai bijau pradėti,nes nesu ant lino siuvinėjusi ............... na bet manau kaip nors,tik žinoma mano tokie dailūs nebus verysad.gif

Maišiukas,sagė ir visi kiti darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2010 10 01, 13:56)

as paskutini karta kai ten pirkau ir mano kupone ji pazymejo jog pirkau aisku ir nuolaida pritaike, bet jau buvo paskutine diena kaip galioja tai naujo nebeisdave maniau, kad nebedarys nuolaidu jie. Matyt tik siaip pamirso paduoti nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 10 01, 15:47)
QUOTE(Eugute @ 2010 10 01, 13:56)

as paskutini karta kai ten pirkau ir mano kupone ji pazymejo jog pirkau aisku ir nuolaida pritaike, bet jau buvo paskutine diena kaip galioja tai naujo nebeisdave maniau, kad nebedarys nuolaidu jie. Matyt tik siaip pamirso paduoti nauja g.gif

Naujas kuponas galioja iki 2011m. liepos 1d. Aš pirkau rugsėjo 13 dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2010 10 01, 15:58)

Naujas kuponas galioja iki 2011m. liepos 1d.  Aš pirkau rugsėjo 13 dieną 4u.gif

Jei jūs apie Geras akis- tai liepos 1 išduoda naują kuponą. Ir jis vėl galioja visus metus. Manasis jau beveik pilnas, su RR nuolat ten lankausi.
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2010 10 01, 13:40)
sveikos smile.gif
susiruošiau ir aš prisiminti siuvinėjimą, prisižiūrėjus gražių darbų pakilo ir man noras blush2.gif  tik norėjau paklausti vieno klausimo: kai senais laikais mokykloje siuvinėjau tai siūlų mokytoja liepdavo imti du siūlelius iš esančių šešių. Ar iš tikrųjų taip reikia daryti ar čia tik tos mokytojos idėja?  blush2.gif

Priklauso nuo audinio tankuma, kartais gali uztekti tik vieno, o kartais gali reikti ir keturiu 4u.gif
Dar karta aciu uz ivertinimus hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 01 spalio 2010 - 15:09
QUOTE(Metaxa @ 2010 10 01, 12:40)
sveikos smile.gif
susiruošiau ir aš prisiminti siuvinėjimą, prisižiūrėjus gražių darbų pakilo ir man noras blush2.gif  tik norėjau paklausti vieno klausimo: kai senais laikais mokykloje siuvinėjau tai siūlų mokytoja liepdavo imti du siūlelius iš esančių šešių. Ar iš tikrųjų taip reikia daryti ar čia tik tos mokytojos idėja?  blush2.gif

siuvinėjama dažniausiai dviem gijomis ,jei nenurodyta kitaip ,bet aš imu vieną giją ,lenkiu ją pusiau,gaunasi ji dviguba su viename gale kilpute ,taip patogiau užtvirtinti siūlą pradedant siuvinėt,jokių mazgų nereikia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir as prisiruosiau pasirodyti, fotografe is manes nekokia, bet girtis noras didelis  biggrin.gif

net neabejoju, kad noras dydelis, tokius darbus išsiuvinėjus bigsmile.gif bigsmile.gif
Įrėminita puikiai, prijuostikės superinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 01, 08:25)
blush2.gif aaaa, aš pagalvojau, kad tu į foto abi sudėjai  biggrin.gif

nea ax.gif taip nedarau lotuliukas.gif
QUOTE(Laura81r @ 2010 10 01, 09:15)
vysniuke,labai grazu ir ispudinga!!!pasakiskai  thumbup.gif

QUOTE(Wasara @ 2010 10 01, 09:31)
Višniuke, kaip gražu wub.gif

4u.gif dekui

QUOTE(doviem @ 2010 10 01, 10:18)
Labai grazi feja, o cia medziaga tokia blizgi buvo? as tokios nemacius net  blink.gif ir atsiprasau uz kvaila klausima bet kas tas FC? ax.gif

4u.gif taip blizgi DMC aida blizgi
FC (French cnot (jei gerai parasiau)) prancuziskas mazgelis

Na va, pagaliau ir as prisiruosiau pasirodyti, fotografe is manes nekokia, bet girtis noras didelis  biggrin.gif
Nimue darbai ant Zweigart lino Belfast (32), spalva Natural. Siulai DMC.
...Po truputi pradedu ruostis ir Kaledoms  santa2.gif
...

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 09 30, 23:26)
Na va, grizau namo is darbo ir puoliau tikrinti, ar mano bobike neissikrauste is po stiklo. alia ramiai sedi. Prisiminiau, dar viena istorija. Kai man atsiunte medziaga, tai susinervinau, kad ana be "marmurinio" efekto, na lygiai zydra. Parasiau pardavejai, tai ana puole atsiprasineti, o po kurio laiko atrase, kad paziureciau kita audinio puse. Paziurejau ir nuraudau kaip aguona.  blush2.gif Na bet nuo zioplumo vaistu nera.
Labai labai aciu uz grazius zodzius. Murkiau kaip kate skaitydama.  blush2.gif Kazkuri cia siule balioneli uz darbus. As jauciuosi nusipelniusi oro baliono vien uz tai, kad UZBAIGIAU, bo visa vasara ana i mane vepsojo priekaistingai.  lotuliukas.gif

Oi, skaiciau ir zvengiau lotuliukas.gif Gera humoro jausma turi thumbup.gif

QUOTE(Višniukė @ 2010 09 30, 23:46)
O stai mano naujausias darbeliukas.  Nimue Fejos dvyne sesute Fejuke

Labai grazu wub.gif

Super! 4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 10 01, 16:32)
siuvinėjama dažniausiai dviem gijomis ,jei nenurodyta kitaip ,bet aš imu vieną giją ,lenkiu ją  pusiau,gaunasi ji dviguba su viename gale kilpute ,taip patogiau užtvirtinti siūlą pradedant siuvinėt,jokių mazgų nereikia thumbup.gif  thumbup.gif

Niekada nepagalvojau blink.gif thumbup.gif Ideja superine, nes pas mane mazgu mazgeliu kitoj pusej, tai ojjjj... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 10 01, 14:51)
FC (French cnot (jei gerai parasiau)) prancuziskas mazgelis

Jei mazgelis prancūziškas, tai kodėl jis vadinamas angliškai? biggrin.gif
Atsakyti
Mano siuvinėtas metrikiukas Jūsų teismui 4u.gif
user posted image
Atsakyti