Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas ištekėjus už užsieniečio

QUOTE(Idomii @ 2010 11 07, 16:08)
O kazi kaip pateikti tokius faktus iskarto kad uzsienietis, daugiau nei 10 metu vyresnis bei turintis 3 vaikus is pirmosios santuokos kai tevai nera labai tolerantiski?
Vis manau ta fakta apie vaikus ir buvusia santuoka vertetu nuslepti, bet meluoti labai labai nemegstu.

Daug priklauso, kiek tau pačiai metų, jeigu esi labai jauna, tada manau tikrai labai sunku bus juos perkalbėti. Šiaip dešimties metų skirtumas, nemanau, kad ,šiais laikais, yra daug. Be to žmonės skiriasi dėl įvairių priežasčių ir jeigu jis turi tris vaikus, reiškia jis gan stabilus vyras ir planavo rimtą šeimą. Geriau jau vieną kartą vedęs ir su triem vaikais, negu tris kart vedęs ir nuo kiekvienos po vieną vaiką biggrin.gif . Manau tavo atveju geriau, kad jis atvažiuotų pas tavo šeimos ir susipažintų. mirksiukas.gif
Atsakyti
apsizenyt su arabu, negru ar eskimu, tai tas pats kas apsizenyt su suniu, voru ar begemotu.
Jie yra tokie skirtingi nuo musu, kad nu.. neimanoma su jais gyventi.
Praeina tas pirmas apsvaigimas ir prasideda gyvenimas.
Ir tada pamatai, kad jie plaukuoti, turi daug koju ir gyvena dumble..
Va tada ir prasideda kosmaras kastonu gatvej..."mama,pagimdyk mane atgal".
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 07, 17:34)
apsizenyt su arabu, negru ar eskimu, tai tas pats kas apsizenyt su suniu, voru ar begemotu.

Tai čia beveik su visais vyrais taip...
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2010 11 07, 18:55)
Tai čia beveik su visais vyrais taip...

dziugu, kad pazisti beveik visus vyrus.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 07, 19:06)
dziugu, kad pazisti beveik visus vyrus.

Džiudu, kad taip pažįstat visus arabus, čiukčius, juodaodžius ir kitus , Jūsų manymu žemos rasės, vyrus...
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2010 11 07, 19:22)
Džiudu, kad taip pažįstat visus arabus, čiukčius, juodaodžius ir kitus , Jūsų manymu žemos rasės, vyrus...

as nesakiau, kad jie zemos rases.
As sakiau, kad jie atsilieka simtais metu.
Juk jie dabar tokie pat, kokie buvo musu proteviai pries 500 metu.
O protevius as gerbiu.
Cia tas pats, kas palygint personalini kompiuteri dabartini ir dvidesimt metu senumo.
Nei tas nei anas nera geresni ar blogesni.
Tik vienas naujesnis, o kitas primityvesnis.
Tai va.
Jei istekejai uz juodasiknio- tai galim sakyt, laiko masina nusikeliai i praeiti.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 07, 16:34)

o jeigu man istekejus uz lietuvio ir praejus apsvaigimui prasidejo gyvenimas- vyro isgerinejimai su draugais, grizimas paryciais, izeidinejimai, tingejimas..geriau jau tada jau vienai, negu su tokiu schmoll.gif schmoll.gif
italiuka uz tai kuo labiau pazistu, tuo labiau vertinu uz jo geruma, rupestinguma, protinguma..
beja, man patinka plaukuoti vyrai. vakar supykau, nes nusiskuto krutines plaukus, man patinka apzele thumbup.gif brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 07 lapkričio 2010 - 20:00
QUOTE(Idomii @ 2010 11 06, 16:26)
Sveikos mielosios, o as noreciau uzduoti Jums toki klausima, kaip Jusu tevai priima vyra ar vaikina svetimsali? Iskaitant tai, kad niekada netures progos ji pazinti, nes musu mamyciukam ar teveliam tikrai sunku ismokti svetima kalba esant garbaus  amziaus. O juk seimos palaikymas kiekvienai manau yra svarbus.
Noreciau isgirsti visokiu istoriju, kaip elgiates per seimos susiburimus, kaip Jusu vyras jauciasi, kaip ivyko jo pristatymas seimai ir pan. Manau tai daugeliui aktuali tema, kuriu tevai galbut ne tokie tolerantiski smile.gif

Tėvas priėmė labai normaliai - taip, kaip anksčiau priėmė lietuvaičius laugh.gif
Brolis iš pradžių patenkintas nebuvo, bandė atkalbėti laugh.gif Bet galiausiai susitaikė su situacija ir su MB dabar puikiai sutaria [nors bendrauja laaaabai minimaliai].
Mama... iš pradžių, kol su MB buvom tik draugai [kokius aštuonis mėnesius], ji reagavo normaliai... Kai pranešėm, kad esam jau pora - vyko didelis priešinimasis, bandymas išskirt ir t.t., vėliau [per kokį pusmetį] susitaikė su situacija ir... MB jai be galo patinka laugh.gif Beje, ji vienintelė turi problemų dėl susikalbėjimo su MB [nes anglų k. nemoka], tam jiems susitikus man visuomet tenka versti kiekvieną žodį... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2010 11 06, 15:26)
Sveikos mielosios, o as noreciau uzduoti Jums toki klausima, kaip Jusu tevai priima vyra ar vaikina svetimsali? Iskaitant tai, kad niekada netures progos ji pazinti, nes musu mamyciukam ar teveliam tikrai sunku ismokti svetima kalba esant garbaus  amziaus. O juk seimos palaikymas kiekvienai manau yra svarbus.
Noreciau isgirsti visokiu istoriju, kaip elgiates per seimos susiburimus, kaip Jusu vyras jauciasi, kaip ivyko jo pristatymas seimai ir pan. Manau tai daugeliui aktuali tema, kuriu tevai galbut ne tokie tolerantiski smile.gif

Mano tevai ir siaip visa gimine prieme mano vyra maloniai. (Na, turbut tas malonumas butu isgaraves, jei vyras butu musulmonas. Tolerancijos siuo klausimu pas tevus ner daug, nes salia musulmonu gyvena, su kai kuriais dirba, turi ir seimoj pavyzdziu, tai jiems nepatinka). Siek tiek susisneka angliskai, bet aisku, artimi santykiai klostysis leciau (del kalbos ir negalejimo daznai pasimatyti).
Seimos ar gimines susiburimo metu giminaiciai stengiasi vyra itraukti i pokalbius (kaip sakiau, susikalba visi angliskai), veikla. Vyrui tai patinka ir jis ilgisi tiek mano gimines, tiek Lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 08, 14:40)
Mano tevai ir siaip visa gimine prieme mano vyra maloniai. (Na, turbut tas malonumas butu isgaraves, jei vyras butu musulmonas. Tolerancijos siuo klausimu pas tevus ner daug, nes salia musulmonu gyvena, su kai kuriais dirba, turi ir seimoj pavyzdziu, tai jiems nepatinka). Siek tiek susisneka angliskai, bet aisku, artimi santykiai klostysis leciau (del kalbos ir negalejimo daznai pasimatyti).
Seimos ar gimines susiburimo metu giminaiciai stengiasi vyra itraukti i pokalbius (kaip sakiau, susikalba visi angliskai), veikla. Vyrui tai patinka ir jis ilgisi tiek mano gimines, tiek Lietuvos.

mano mama nebutu norejus negro arba arabo.
maniskis biski moka lietuviskai, bet nelabai susisneka, nes manieji nemoka angiskai. tevas bande vokiskai kalbeti, bet maniskis nesupranta bigsmile.gif biggrin.gif jam patinka lietuva, kiekviena vasara vaziuojam atostogauti.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 10 02, 09:02)
Geriausia teketi uz lietuvio. Kienietei uz kiniecio, ispanei uz ispano ir t.t.

Na ir kur cia tas geris? g.gif
Mano poziuriu geriausiai teketi uz "tinkamo" zmogaus, kurio vertybes atitinka tavo vertybes... taciau ne kiekvieno lietuvio ir lietuvio vertybes, nuomones sutampa... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 02, 20:43)
Maniskis irgi laika skaiciuoja kazkaip kitaip negu mes Lietuvoje doh.gif Buna, kad paskambinu, paklausiu, kada gris, sako, uz 20 min. Grizta uz valandos ir 20 min doh.gif

O juokingiausia man su jo broliais, uzsienyje dirbanciais. Jie nuolat zada grizti namo kokiam menesiui, vis sako, kita savaite, kita savaite, po dvieju dienu, po triju dienu... ir taip ir negrizta biggrin.gif

Na neturiu nei vyro uzseniecio nei sugyventinio, bet turiu gerbeja. Tai su tuo laiku irgi lb idomiai ,pvz 4 valanda vakaro palinki geros dienos blink.gif Na budavo, kad jis dirba popietinej pamainoj, tai gal jam darbo diena ir prasideda butent tuo metu, bet juk linkedavo geros dienos tai man doh.gif doh.gif doh.gif
Su pazadais irgi tas pat. Zada zada, o isteset neiseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 11 10, 16:17)

Mano poziuriu geriausiai teketi uz "tinkamo" zmogaus, kurio vertybes atitinka tavo vertybes...

o kaip suzinot tas vertybes, jei boba yra isimylejus ir jos protas laikinai nedirba?
Kad blaiviai vertint kita zmogu, reikia visu pirma issiblaivyt.
Tik visiskai apsvaiges zmogus gali zenytis su kitu zmogumi, kurio kulturoj yprasta santykiaut su naminiais gyvuliais.
Atsakyti