Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(Shania @ 2010 09 30, 17:48)
Vienos dalinasi patirtim, kitos patirties semesi  biggrin.gif

Patirties semtis -gerai .Vat suzinojau is maidenanos kokim laikui laikrodi uzstatyti pasivartymams .Man tai naujiena buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:48)
Neturekit iliuziju ,kad su vienu vyru pragyvensit visa savo gyvenima .Tada kitaip pazvelgsit i gyvenima .

Esu kartą jau išsiskyrus. Ištekėjau darsyk. Ir negyvenu iliuzijų pasaulyje. Jau seniai patapau realiste, nes gyvenimas jau ne kartą baudė ir skaudžiai, tik vat už ką, dar neišsiaiškinau.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2010 09 30, 16:45)
Šiaudinės čia tos meilužės, tik šneka apie pasidulkinimą, o kaip matosi visą laiką non-stop supermamoj mirksta  biggrin.gif  biggrin.gif Gal tik virtualų seksą propaguoja?

Nu meiluzes gi daugiau laiko turi turet, nei zmonos. Joms atkrenta tokie rupesciai kaip diedo kojiniu skalbimas, maisto gaminimas, vaiku auklejimas ir kt. ir tt. ir pan smile.gif. Tai va ir mirksta supermamoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:44)
Nu jo ,burbancios neatsimeni?  biggrin.gif

Netikiu.

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:48)
Kaip tu sitaip gali apie mus kalbeti ?  biggrin.gif  Susnervyjau iki niemagu  biggrin.gif

Jei netiesa, tai ko nervintis? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 17:50)
oi bleha sita reikejo parasyt temoj "baznytine santuoka"  lotuliukas.gif butum issaukus masini susinaikinima  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gera minti davei .
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 09 30, 16:51)
Nu meiluzes gi daugiau laiko turi turet, nei zmonos. Joms atkrenta tokie rupesciai kaip diedo kojiniu skalbimas, maisto gaminimas, vaiku auklejimas ir kt. ir tt. ir pan smile.gif. Tai va ir mirksta supermamoj biggrin.gif

Labai siaurai mastot. Negi visos meilužės vienišos. Ištekėjusių meilužių nebūna? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 30, 16:51)
Esu kartą jau išsiskyrus. Ištekėjau darsyk. Ir negyvenu iliuzijų pasaulyje. Jau seniai patapau realiste, nes gyvenimas jau ne kartą baudė ir skaudžiai, tik vat už ką, dar neišsiaiškinau.

o kodel tai priimat kaip bausme? gal jus gyvenimas vede link to zmogaus,link kitokio gyvenimo,niekas nesake kad eisit ziedlapiais bigsmile.gif kodel iskart mane baudzia,mane gyvenimas meto,kokia as vargse... priimkit viska kaip pamokas,kaip patirti,kuri veda tik i gera kazka.. visai jau moteros cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2010 09 30, 17:51)
Netikiu.
Jei netiesa, tai ko nervintis? tongue.gif

Netiki ji biggrin.gif Paradoksuale ,pasakyk tu jai ,kad as nemeluoju biggrin.gif biggrin.gif
Susnervyjau ,kad buvau apsmeizta ,jog nekiloju koju ...nors -is dalie tu teisi -dienos metu nekiloju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:51)
lotuliukas.gif gera minti davei .

o neeee lotuliukas.gif ten publika su metrasciais,tu nezinai kas taves laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
alio meiluzes santykius aiskinasi miegamajam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:53)
Netiki ji  biggrin.gif 

jai reik irodymu... nu gi kelk sijona i virsu,rodyk ka turi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 09 30, 16:42)
oh, kek cia nemazai susirinkusios liaudies  bigsmile.gif ir nejau visos svetimu vyru meiluzes bigsmile.gif
=Tamara=, JurgaSim, Shania, Paradoksualė, Myliu tave, alter ego, Rrasytia, baileys, *Keila*, Pikų dama, dovacka, kkaktusiukas, panda5, ugnaizole, Ele..., Ieškotoja, ptashka, Pretori, Maidenana, aaistulis, biziukas, prettiness, Adlav26

uzsukau ir as pasicekavyt ko sita tema taip populiari  bigsmile.gif

Čia taip supratau tamstai būtinai reikėjo parašyti žinutę apie nieką ir taip "atsižymėti".
P.S.sąrašą skaitančių nebūtina surašyti žinutėje,matome apačioje.
Atsakyti