Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gyventi kartu iki vestuvių? II dalis

QUOTE(evelyna @ 2010 10 01, 14:32)
Tai jus ir neturit... biggrin.gif

einu issispaudinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 10 01, 14:30)
Iki vestuviu  smile.gif

g.gif Miegama kartu iki vestuviu...
tuoj ateis _Smalsute_ ir bus eilinis moralas lotuliukas.gif

ir kaip galima miegoti negyvenant kartu?

Prisiminiau gera amerikonu komedija ( nedaug tokiu bet visgi) kur busimi jaunavedziai kartu atvaziavo paveseti pas jos tevus, ir kaip pagal tradicijas, jaunaji igrudo i atskira kambari nes iki vestuviu ni ni...o jie kitam mieste gyvendami jau seniai buvo paragave visu malonumu...
Ir kokiu tik fokusu jie abu neisdarinejo tam kad susitikti nakciai...
rekomenduociau paziureti _Smalsute_ &co. gaila kad neprisimenu pavadinimo..
Kad suprastu kaip kvailai atrodo kai bandai kai kurias senasias tradicijas perkelti i siuolaikini gyvenima.
Atsakyti

prastos nes neturi nuosavydes "sertifikato" sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 01, 13:35)
Oj jau kad tik vaikai mokykloje didesniu problemu neturetu nei skrtingos tevu pavardes.
As istekejus ir su "popieriuku" (tik nesuprantu, kodel reikia nuvertinti dokumenta, jei tau jis nereikalingas...kodel popieriuku paso nevadinat? Yra gi pavadinimas: santuokos liudijimas argi liezuvis paskaus istarus tikraji pavadinima? Cia siaip pamastymas) bet vat pavardes nekeiciau, nes nesuprantu kam ja is viso keisti. Man atrodo tai labiau tradicija nei prievole. Suprantu variantus, kai prie turimos pavardes pridedama vyro pavarde, bet keisti  g.gif  Nebent labai norisi. Tarkim prancuzu ir italu draugu tevu pavardes skirtingos, ten keisti pavarde i vyro nera norma ir gyvena vaikai ir visi zino kieno jie vaikai ir problemu nekyla.

O kam tada reikejo vestuviu jei pavardes nekeitete? galejote tik baznycioje duoti izadus..bet ne...reikejo baliaus uz 10 stukyciu, nes visi juk taip daro, stiprus tas bandos jausmas buti tokiems pat kaip visi..
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 10 01, 13:32)
Tai jus ir neturit... biggrin.gif

Aš tai žinok daugiau turiu - ir santuokos, ir ištuokos liudijimą, o dar pavardės keitimo pažymą, nes keičiau atgal į savo mergautinę liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 10 01, 14:29)
O kam tada reikejo vestuviu jei pavardes nekeitete? galejote tik baznycioje duoti izadus..bet ne...reikejo baliaus uz 10 stukyciu, nes visi juk taip daro, stiprus tas bandos jausmas buti tokiems pat kaip visi..

Jus dalyvavote mano vestuvese? g.gif Kazkodel jusu neprisimenu g.gif
Be to visiskai prasovete, mano vestuves kartu su "pokyliu" kainavo tiek, uz kiek kitos sukneles perkasi, o dalyvavo tik tevai, broliai bei seses, geriausi draugai ir liudininkai biggrin.gif
O ka bendro jus man pasakykite turi pavardes keitimas ir santuoka? g.gif Kiek zinau klausiama nuotakos, kokios pavardes nori: pasiima vyro, dvigubos ar pasilieka savo? Keisti pavarde nera prievole. Be to kur man geriau teketi ir kaip spresti tikrai ne tamstai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 01, 14:52)
nes keičiau atgal į savo mergautinę liezuvis.gif

Man asmeniskai tai dar vienas svarus argumentas kam keisti pavarde: keitiesi visus dokumentus, veliau jei nepavyko keitiesi atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 01, 10:17)
Tai nesapaliokit apie kitų turimą patirtį, tada ir šansų nusivažiuoti į lankas bus gerokai mažiau.

gal jus nesapaliokit, ka man rasyt forume ir ko ne bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 01, 11:30)
Jei jūs turit saldžią patirtį ir jums jau toks dalykas, kaip santuoka įvykęs - tai ir gyvenkit sau, man, tiek manau ir kitoms nei šilta nei šalta rolleyes.gif

matot tema ne apie jus ir ne apie mane- tema "Ar gyventi kartu iki vestuvių?" Tad snekekim i tema.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 01, 14:58)
Jus dalyvavote mano vestuvese?  g.gif  Kazkodel jusu neprisimenu g.gif
Be to visiskai prasovete, mano vestuves kartu su "pokyliu" kainavo tiek, uz kiek kitos sukneles perkasi, o dalyvavo tik tevai, broliai bei seses, geriausi draugai ir liudininkai biggrin.gif 
O ka bendro jus man pasakykite turi pavardes keitimas ir santuoka? g.gif  Kiek zinau klausiama nuotakos, kokios pavardes nori: pasiima vyro, dvigubos ar pasilieka savo? Keisti pavarde nera prievole. Be to kur man geriau teketi ir kaip spresti tikrai ne tamstai  mirksiukas.gif
Papildyta:

Man asmeniskai tai dar vienas svarus argumentas kam keisti pavarde: keitiesi visus dokumentus, veliau jei nepavyko keitiesi atgal  doh.gif

Kaip ir apskritai tuoktis.

Tai va kad... Būčiau žinojus, kad su tuo žmogumi negyvensiu (o tai būčiau žinojus, jei būčiau pagyvenus iki susirašymo), nebūčiau nei tuokusis, nei pavardės keitus... Beje, tada man regis dar nebuvo leidžiama savo mergautinę pasilikt, o gal ir klystų.... Senokai tas buvo.
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 10 01, 14:59)
gal jus nesapaliokit, ka man rasyt forume ir ko ne  bigsmile.gif
Papildyta:

matot tema ne apie jus ir ne apie mane- tema "Ar gyventi kartu iki vestuvių?" Tad snekekim i tema.

Kas čia per dvigubi standartai? bigsmile.gif Jūs man tokias nesąmones galit rašyt, o aš jums ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 01, 16:03)

Kas čia per dvigubi standartai? bigsmile.gif Jūs man tokias nesąmones galit rašyt, o aš jums ne? lotuliukas.gif

gal nebespaminam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 01, 15:03)

Tai kazkaip ir nekalbejau apie prievole tuoktis unsure.gif
Bet ar esat tikra, kad tikrai kazka pakeistu gyvenimas kartu? g.gif Manyciau kas skirta ant to ir uzsirausi, saugok nesisaugojusi.
Tik kiek teko skaityti ar kalbeti tokiom temom, dazniausiai vyksta tylus karas ir stengiamasi kitam irodyti kad taip, kaip darai pats yra geriausia. Analogas emigrantai vs likusieji doh.gif Neissemiama tema, nes nera vieno teisingo varianto, kuris tiktu visiems.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 10 01, 15:58)
Jus dalyvavote mano vestuvese?  g.gif  Kazkodel jusu neprisimenu g.gif
O ka bendro jus man pasakykite turi pavardes keitimas ir santuoka? g.gif  Kiek zinau klausiama nuotakos, kokios pavardes nori: pasiima vyro, dvigubos ar pasilieka savo? Keisti pavarde nera prievole. Be to kur man geriau teketi ir kaip spresti tikrai ne tamstai  mirksiukas.gif
Papildyta:

Man asmeniskai tai dar vienas svarus argumentas kam keisti pavarde: keitiesi visus dokumentus, veliau jei nepavyko keitiesi atgal  doh.gif

O tai kam tada teketi? paaiskinkite durnai blondei ax.gif

nes as taip suprantu, baznycioje duoda izadus o CMS tiesiog tam, kad visuomene zinotu kad tamsta esate iene, istekejusi persona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 01 spalio 2010 - 15:32
QUOTE(Amellie @ 2010 10 01, 15:59)
gal jus nesapaliokit, ka man rasyt forume ir ko ne  bigsmile.gif
Papildyta:

tai tamsta cia piktinasi, kad kiti nusisneka....
Atsakyti