QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 02, 22:44)
Jei gyvenamoji vieta keičiama dėl gyvenimo kartu, galima ją turbūt pakeisti ir tam, kad arčiau važinėti būtų (na čia tokiam taupiam a la studentiškam variantui, o jei važinėjama automobiliu, kažin ar tiek užtrunka ne kamščių metu net ir per visą miestą LT važiuojant).
Juokaujat gal...
Papildyta:
QUOTE(Luella @ 2010 10 02, 22:37)
Na ir kas, kad studentai, toli gražu ne po aštuoniolika buvo, prioritetai pakankamai rimti... juk minėjau, kad buvo ir darbas, ir studijos (jau prie pabaigos, kas reiškia, kad ir egzaminai, ir darbų rašymas ir t.t.). O artimo žmogaus visiems norisi. Norit pasakyti, kad jūsų situacija labai neeilinė buvo, bet toli gražu. Tuo labiau, kad mes būtent taip ir buvom padarę, apsigyvenome iš to didelio noro ir patogumo sumetimų. Bet daugiau taip nedaryčiau, net ir tada taip nenorėjau daryti. Aš tai nežinau, aš noriu visos tos romantikos ir viso to grožio, nenoriu aš jokių bendrų gyvenimų
taigi kaip faina, lauki visą dieną susitikimo, pasipuoši, atvažiuoja pasiima, gražiai praleidi laiką... ai nežinau čia aš matyt tokia nesubrendėlė vis dar, kai mano vietoj jau visos skuba tekėti, gimdyti vaikus, kraustytis su diedais...

Kiekvienam savo.
Nenorit, ir nereikia, viskas nuo jūsų pasirinkimo ir poreikių juk priklauso.