Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gyventi kartu iki vestuvių? II dalis

QUOTE(Moonte @ 2010 10 03, 22:21)
O kam irodineti, pries rasant reikia mastyti.
Davatkiskas poziuris - ziurekite kaip zeidzia, rodos konkreciai jums netaikoma. Jus pati sau tai prisiskiriate.

Vel eilinis kartas, kito akyje sapeli matom, savajam basliukas netrukdo.

Oi, Moonte smile.gif , taigi einama čia per visas temas iš eilės ir epitetai iš tų pačių lūpų skamba tokie patys (reikia pvz. - prašom).
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 10 03, 22:29)
Toms,kurios pries... iki vestuviu , klausimelis,ar manote,kad vyras persigalvos,pamates,kokia jus is tikruju(visapusiskai),realiame gyvenime

Už visas atsakyti negaliu, bet aš taip nemaniau. biggrin.gif (Draugavome beje irgi realiame gyvenime, tai didžiąsias savo ydas spėjau atskleisti visu savo gražumu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 03 spalio 2010 - 21:46
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 03, 22:44)
Už visas atsakyti negaliu, bet aš taip nemaniau. biggrin.gif

Idomu...o kaip manete g.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 03, 22:44)
(Draugavome beje irgi realiame gyvenime, tai didžiąsias savo ydas spėjau atskleisti visu savo gražumu).

Manote,draugaudami zmones atsiskleidzia visapusiskai g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 03 spalio 2010 - 21:52
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 03, 21:46)
Pati tam tokią reikšmę teikiat...

O nepagalvojot, kad tas mano paminėtas "kieno" galėtų būti sietinas su vaikų turėjimu? Ir bandykit skaityti šiek tiek plačiau ir esmę, nerakinėjant iš konteksto atskirų žodžių.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 10 03, 22:12)
Na ką aš galiu atsakyti - pavargau įrodinėti, kad aš ne begemotas. Pusė diskusijos vien apie tai, kas ką pasakė, kaip tai kažkas kitas suprato ir kas iš viso to išėjo. doh.gif

drinks_cheers.gif permetu akim teksta ir net tingiu bekomentuot ka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 10 03, 22:29)
O kaip nesuderinamumas(visapusiskas)...ar tai nesvarbu g.gif Pagyveni,isbandai...ir jei netinka,issiskiri...ir toliau ieskai tos antrosios puses mirksiukas.gif O va,jei popieriukai sutvarkyti,ir niekaip nesusiderinate...tai va tada ir prasideda  velyvi darbai,pabuvimas pas "draugus"...nes popieriuku tvarkymas kainuoja ne tik pinigus,bet ir nervu,laiko... blink.gif Kam apsunkinti gyvenima,jei galima pagyventi,"apsiuostyti",ir  kai labai noresis padayti sau ir savo draugams svente,pirmyn... mirksiukas.gif
Toms,kurios pries... iki vestuviu , klausimelis,ar manote,kad vyras persigalvos,pamates,kokia jus is tikruju(visapusiskai),realiame gyvenime,kad jus taip baidotes iki...pagyventi kartu... g.gif

vyrams pasidaro labai patogu taip gyvent. uztai ir atsiranda kruvos temu, kaip "as laukiuos, o jis ne nemano manes vesti" arba "gyvenam kartu penkis metus, o temos apie santuoka jis bijo kaip velnias kryziaus".
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 10 04, 02:01)
vyrams pasidaro labai patogu taip gyvent. uztai ir atsiranda kruvos temu, kaip "as laukiuos, o jis ne nemano manes vesti" arba "gyvenam kartu penkis metus, o temos apie santuoka jis bijo kaip velnias kryziaus".

Gal gana tomis temomis manipuliuot, nes analogiškai galima pririnkti temų apie nevykusį gyvenimą ir po vedybų...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 10 03, 22:05)
Apie ka jus noretumete mano nuomne isgirsti? Ar i jusu klausima. "Artimo žmogaus - tik kaip patogaus priedo?" Kas ir inspiravo mano posta, kurio sakini jus pateiket.

Atsakau - man zmones nera aksesuarai. Man net nekyla tokie klausimai. Manyciau, kad tai buvo prielaida izeisti oponenta, kad jo pasirinkimas yra pirlyginamas tokiam lygmeniui.

Šiaip tai keistas klausimas, jis man nesuprantamas absoliučiai ir yra toks absurdiškas, kad aš (kadangi į mano pasakymą buvo replikuotas) nesugebėjau nei įsižeist, nei sureaguoti...

Ir niekaip nesugalvoju, ką būtų galima atsakyti, na nebent, kad kiekvienu gyvenimo etapu žmonės išsikelia sau skirtingus prioritetus. Ir jei susikoncentruoji ties viena veikla, pvz. mokslais ir darbu, tai natūralu, kad lakstyti po pasimatymus nelieka nei laiko, nei jėgų.
Galbūt, moters, uždavusios tą kalusimą gyvenimo situacija ir patirtis kitokia, gal kartais kiti draugauja nuo 15 metų ir 20-ies jau tuokiasi...
Bet kiti galbūt mokykloje buvo labai pasinėrę į mokslus ir papildomus lavinimo būrelius, kad net nesumąstė, apie tai, kad reiktų svajoti apie princą ant balto žirgo, vestuvinę suknią, ar santuokos liudijimą ir taip toliau....
Va, ir visi prioritetai.

O žmogiškieji saitai, jausmai- yra jau kito pobūdžio klausimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 04 spalio 2010 - 08:05
QUOTE(juraga @ 2010 10 04, 08:43)
Gal gana tomis temomis manipuliuot, nes analogiškai galima pririnkti temų apie nevykusį gyvenimą ir po vedybų...

va sitas ir man labiausiai uzkliuna.. paima kaip pavyzdzius kelias temas,istraukia sakini is viso teksto ir mojuoja kaip veliava "va as teisi".
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 10 03, 22:31)
O nepagalvojot, kad tas mano paminėtas "kieno" galėtų būti sietinas su vaikų turėjimu? Ir bandykit skaityti šiek tiek plačiau ir esmę, nerakinėjant iš konteksto atskirų žodžių.

Tai kaip tik imdama visą kontekstą (visas jūsų išsakytas šioje temoje mintis) ir padariau tokią išvadą. Juk tai jūs vis kartojot, kad visi turi būti "suskaičiuoti" smile.gif

QUOTE(Amellie @ 2010 10 04, 01:01)
drinks_cheers.gif permetu akim teksta ir net tingiu bekomentuot ka  lotuliukas.gif
Papildyta:

O kame tas patogumas? g.gif

QUOTE(wit @ 2010 10 04, 08:01)
va sitas ir man labiausiai uzkliuna.. paima kaip pavyzdzius kelias temas,istraukia sakini is viso teksto ir mojuoja kaip veliava "va as teisi".

Baisiau, kai prisiskaičiusios tokių temų tave pradeda pripaišinėt į tas pačias gretas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 04 spalio 2010 - 08:11
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 04, 09:10)
Tai kaip tik imdama visą kontekstą (visas jūsų išsakytas šioje temoje mintis) ir padariau tokią išvadą. Juk tai jūs vis kartojot, kad visi turi būti "suskaičiuoti" smile.gif

Aš tik bandžiau maksimaliai supaprastintai paaiškinti santuokos liudijimo prasmę, kuri yra išimtinai formali. Nu bet jeigu ir tiek neina suvokti, tuomet aš pasiduodu, nes dar paprasčiau parašyti niekaip nesugebėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 04 spalio 2010 - 08:22
QUOTE(juraga @ 2010 10 04, 08:43)

Nevykes vedybinis gyvenimas yra atskira tema isvis. Cia kalbama, kas buna, kai susimeti gyvent vien pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 10 04, 11:10)
Nevykes vedybinis gyvenimas yra atskira tema isvis. Cia kalbama, kas buna, kai susimeti gyvent vien pabandymui.

o kaip atskiriate pabandymui tai ar ne? yra kazkoks standartas? laiko tarpas? kada zmones bando o kada ne? gal galite kaip nors smulkiau apie tai ? nes as nezinau ar dar bandau ar jau ne biggrin.gif ar viskas kas vyksta iki vestuviu yra bandymas?
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 10 04, 08:20)
Aš tik bandžiau maksimaliai supaprastintai paaiškinti santuokos liudijimo prasmę, kuri yra išimtinai formali. Nu bet jeigu ir tiek neina suvokti, tuomet aš pasiduodu, nes dar paprasčiau parašyti niekaip nesugebėsiu.

Ir iš kur pas jus tas begalinis noras sumenkint oponento protinius gabumus? Nesugebat kito nežemindama savo minčių išdėstyt? smile.gif O gal jūs tas chrestomatinis užsikompleksavusios -ienės pavyzdys, kuri jau n mėnesiu nedavė vyrui ir dėl to jis pradėjo dairytis į kitas, o to pasekmė - einat išsikraut į sm.... Patiko?
Suvokt eina. Tik kad jūs ne paaiškint bandėt, o įbrukt mintį, kad visi turi būti "suskaičiuoti". Kas natūraliai sukėlė atmetimo reakciją. Manau nėr čia iki tokio lygio durnų, kad nežinotų kas tas santuokos liudijimas ir kam jis reikalingas. Tik va vieniems reikalingas, kiti gi be jo išsiverčia. O šitoj vietoj ir kyla dydžiausia problema, nes tie, kuriems jis reikalinga, negali priimt to, kad kažkam jis nereikalingas. Net iki kraštutinumo - "gyvent kartu galima tik po santuokos įregistravimo". Apie tai šiaip ši tema ir yra.
Atsakyti