Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

ot ir NE visada identiski 4u.gif
Atsakyti
Tai kad ne tik Lietuvoj, bet visam pabaltijui pasiūlymai būna vienodi
Atsakyti
kaip pvz pastebejimas: vilneleje dar praeitos sav gale maciau, kad galima 750 ml greitkrati uzsisakyti, kai santakoje - tik viena sav buvo galimybe TAI padaryti ir tuo viskas uzsibaige... Jei klystu, pataisykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2010 10 26, 09:38)
ot ir NE visada identiski  4u.gif

Šiaip tikrai visada tas pats, nes tada tarp distribucijų lenktyniavimas būtų neteisingas 4u.gif
Atsakyti
o gal, esant didesniam TO gaminio likuciui sandelyje, leidziama uzsisakineti, t.y. pratesia TO gaminio platinima smile.gif .... ?
Atsakyti
Tinklapyje radote pasiūlymą apie greitkratį, ar kas jums jį atsiuntė? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paix @ 2010 10 26, 11:30)
Tinklapyje radote pasiūlymą apie greitkratį, ar kas jums jį atsiuntė? wink.gif

tinklalapyje vilneles
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2010 10 26, 10:15)
tinklalapyje vilneles

Na, aš nesu ekspertas šitoje srityje, bet kartais irgi pastebiu, kad kokiu vienu kitu daikteliu skiriasi pasiūlymai. Pvz . birželio mėnesį Santakoje buvo toks serviravimo centras Karuselė su šešiais sandariais indeliais ( juodi dangteliai ), o Vilnelėje buvo tik salotinis be indelių ax.gif . Arba aš kažką praleidau ax.gif
Atsakyti
Kas dėl didziojo greitkračio, tai jis ir Santakoje pasiulymuose yra 43-45 savaitemis, nepastebėjote gal
Atsakyti
snd anksti ryte dar nebuvo tikrai... aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 26, 12:19)
Na, aš nesu ekspertas šitoje srityje, bet kartais irgi pastebiu, kad kokiu vienu kitu daikteliu skiriasi pasiūlymai. Pvz . birželio mėnesį Santakoje buvo toks serviravimo centras Karuselė su šešiais sandariais  indeliais ( juodi dangteliai ), o Vilnelėje  buvo tik salotinis  be indelių  ax.gif . Arba aš kažką praleidau  ax.gif

Ne santakoje, o Deltoje mirksiukas.gif Tik mes ji turejome, nes kitos pabijojo jais prekiauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 26, 14:54)
Ne santakoje, o Deltoje mirksiukas.gif Tik mes ji turejome, nes kitos pabijojo jais prekiauti doh.gif

O Delta turi savo internetini puslapi? rolleyes.gif
Atsakyti