ot ir NE visada identiski

Tai kad ne tik Lietuvoj, bet visam pabaltijui pasiūlymai būna vienodi
kaip pvz pastebejimas: vilneleje dar praeitos sav gale maciau, kad galima 750 ml greitkrati uzsisakyti, kai santakoje - tik viena sav buvo galimybe TAI padaryti ir tuo viskas uzsibaige... Jei klystu, pataisykite

QUOTE(Adryte07 @ 2010 10 26, 09:38)
Šiaip tikrai visada tas pats, nes tada tarp distribucijų lenktyniavimas būtų neteisingas

o gal, esant didesniam TO gaminio likuciui sandelyje, leidziama uzsisakineti, t.y. pratesia TO gaminio platinima
.... ?

Tinklapyje radote pasiūlymą apie greitkratį, ar kas jums jį atsiuntė? 

QUOTE(Paix @ 2010 10 26, 11:30)
tinklalapyje vilneles
QUOTE(Adryte07 @ 2010 10 26, 10:15)
tinklalapyje vilneles
Na, aš nesu ekspertas šitoje srityje, bet kartais irgi pastebiu, kad kokiu vienu kitu daikteliu skiriasi pasiūlymai. Pvz . birželio mėnesį Santakoje buvo toks serviravimo centras Karuselė su šešiais sandariais indeliais ( juodi dangteliai ), o Vilnelėje buvo tik salotinis be indelių

Kas dėl didziojo greitkračio, tai jis ir Santakoje pasiulymuose yra 43-45 savaitemis, nepastebėjote gal
snd anksti ryte dar nebuvo tikrai... aciu

QUOTE(Vilmoska @ 2010 10 26, 12:19)
Na, aš nesu ekspertas šitoje srityje, bet kartais irgi pastebiu, kad kokiu vienu kitu daikteliu skiriasi pasiūlymai. Pvz . birželio mėnesį Santakoje buvo toks serviravimo centras Karuselė su šešiais sandariais indeliais ( juodi dangteliai ), o Vilnelėje buvo tik salotinis be indelių
. Arba aš kažką praleidau 

Ne santakoje, o Deltoje

QUOTE(laurindre @ 2010 10 26, 14:54)
O Delta turi savo internetini puslapi?