Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 26 tema

Apklausa: Kas labiausiai jums patinka Edvarde? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 10 02, 11:09)
Tai ka sianakt mergai sapnavot? Ar issipilde mano palinkejimai? biggrin.gif
Gerai, nesnekat su manim..nesivaidensiu  cia biggrin.gif Siandien pas mane bus diena be kompo  bigsmile.gif  sokiai.gif  sokiai.gif Smagios dieneles visoms mirksiukas.gif

Ujujujui as tai sapnavau senu mokyklos laikus lotuliukas.gif Kad toki klasioka sutikau ir ziuriu as i ji, kad jis ziauriai i Robke panasus, o jis toks tylus, nepopuliarus. ***** ir pradejau as ji kabinti, o jis galvoja, kad as tyciojuos doh.gif Tai vargau visa sapna, kol irodziau kad jis man rimtai patinka... O kita dali sapno labai intensyviai sveiciau vonia ir klozeta doh.gif doh.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daug neblogu dalykeliu cia
4u.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 02 spalio 2010 - 10:45
As tik paziuriu situs video ir jau uzsimanau eit twilight pasiziuret doh.gif Niekada neatsibos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 10 02, 12:44)
O kita dali sapno labai intensyviai sveiciau vonia ir klozeta  doh.gif  doh.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Tavo sapnai virto mano realybe doh.gif bigsmile.gif
As tik ka baigiau si darba clap.gif
Dabar laukia trumpa pertraukele su kava ir smoke.gif

Lamelaa, pridejai vaizdeliu ir kilo mintis vietoje garso takelio pasileisti "Saulelydzio" DVD ax.gif Tikiuosi,tolesnis mano buto tvarkymas, nenukentes smile.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif

kokios nuostabios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Pirmiausia noriu pasigirti, kad ir as nuotraukas jau matau! Valio! Nes taip knietejo pamatyti, kas cia pas ta Dzimute ant auskaru bus... lotuliukas.gif
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 02, 11:33)
Tai sakai True blood verta ziureti g.gif
As Vampire diaries ziuriu, bet dabar tu seriju reikia laukti, o True blood maciau, kad yra, bet nepagalvojau, kad man gali patikti. biggrin.gif
O gali trumpai trumpai apibudinti apie ka. Gal panos nesupyks. Na i ka panasus serialas, ar siaubo daug, ar meiles yra? 4u.gif  biggrin.gif

True blood yra 3 pilni sezonai, 4 pasirodys kita vasara. Man tai jis ziauriai patinka, bet jis toks visai kitoks... Ner cia nei begalines romantikos, nei saldzios meiles, cia gal daugiau veiksmo... Meiles aisku kazkiek yra, bet ji visai nenulaizyta. Daug atviru sekso scenu, kraujo ir ziaurumu... Pati istorija mane suzavejo, jau visas knygas angliskai perskaiciau, aktoriai superiniai. Uzkabino jau pirma serija, bet aisku geriau paciai paziureti, ar toks zanras bus prie sirdies... Cia ne Twilight kur viskas grazu ir tobula, cia toks labai realus(kiek gali buti apie vampyrus)... g.gif

Siaip as pirma uzsikreciau True blood, o Twilightu bandziau gydytis... Gera vaista pasirinkau, ar ne... Na issigydyti nuo True blood beveik pavyko, bet iklimpau zyyyymiai giliau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 02, 13:05)
True blood yra 3 pilni sezonai, 4 pasirodys kita vasara. doh.gif  lotuliukas.gif

Dekui, jau ziuriu, kaip fona kambariu tvarkymui, nes jau gundziausi ziureti "Saulelydi", bet save pazinodama nusprendziau nerizikuoti. Lai buna namuose svara 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 02, 12:16)
Dekui, jau ziuriu, kaip fona  kambariu tvarkymui, nes jau gundziausi ziureti "Saulelydi", bet save pazinodama nusprendziau nerizikuoti. Lai buna namuose svara 4u.gif  lotuliukas.gif

parasyk po to kaip patiko bigsmile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ir vel yra kur akis paganyti... Rinktines nuotraukos! wub.gif wub.gif wub.gif Kai pagalvoji, butu negaves vaidmens Twilighte, tooooooki grozi butume paziopsoje...
Atsakyti
wub.gif Antroj foto nuo galo irgi maikute su suplysus biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Harpija*: 02 spalio 2010 - 15:23
Sveikos,

vakar gvildenot tema, kad Kristen paprasta...

Ji ir per Oscaru ceremonija (cia jau ji ruosiasi isvaziuoti) sugeba batelius numesti i sali...

user posted image
Atsakyti