Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 26 tema

Apklausa: Kas labiausiai jums patinka Edvarde? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Militukas @ 2010 10 03, 12:26)
Labas visoms 4u.gif . Paziurejau as visas dalis VD pirmojo sezono man patiko, ilgai laukiau antrojo sezono pagaliau sulaukiau pirmos serijos  g.gif visai nieko tik galetu visa sezona iskarto rodyti, o ne po viena serija i menesi taip ir nukvakati galima

Yra jau 4 naujo sezono serijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 03 spalio 2010 - 11:38
Sveikos merginos 4u.gif

As irgi serganti.. maciau ten kazkas irgi skundes doh.gif Uz tai guliu ir is ranku BA nepaleidziu, visai jau nedaug beliko rolleyes.gif ir kazkaip gaila.. skaitydama pirma zinojau kad yra antra, skaitydama antra zinojau, kad yra trecia... o cia jau viskas? doh.gif Gyvenu dabar sia knyga vien mintys apie ja.. jauciu baigus skaityt galesiu pasakyt , kad man labiausiai patiko I ir IV dalys mirksiukas.gif Jau taip autore moka perduot emocijas... kur reikia liudna pasidaro, kartais nusijuokiu balsu ir dar siurlupliukai kartais laksto.. vaje.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 03 spalio 2010 - 12:38
QUOTE(Lamelaa @ 2010 10 02, 23:04)
Cia neryski Kristen ir Tomo foto..gal zinot kiek sena ji? o gal nauja?  bigsmile.gif

Cia sena foto is kito Roberto draugo koncerto. Daryta berods liepos menesi. Po sio koncerto Tomas palydejo Kristen i Roberto viesbuti (tai po to issiaiskino fanai).

Cia Tomas ir Robertas. Jie draugai nuo vaikystes.

user posted image

Beje,Tomas irgi berods pretendavo i Edvardo vaidmeni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 03 spalio 2010 - 12:56
QUOTE(Lamelaa @ 2010 10 03, 11:09)
Beje radau Bella's Lullaby natas pianiniui  thumbup.gif

As irgi jas jau turiu... Bet as taip seniai pianinu negrojus, taip sunkiai man lenda i galva... Kazkaip ir uzmeciau ta reikala... O gal tu dar kitokias turi? g.gif bigsmile.gif Ir is kur gavai? Man tai viena is cia dalyvavusiu merginu atsiunte...
Atsakyti
Kiek tiesos, neaisku:

@taryder:Robert Pattinson has finally shaved... At dinner with Kristen, Tom and a couple other friends. PDA was a yes...
@AlynWeisman:Just had a mayjahh Kristen Stewart & Robert Pattinson sighting @ secluded LA restaurant. She in hoodie, he in beanie. May have been a kiss

PDA - bucinys, meilus elgesys tarpusavyje (taip sifruoja amerikieciai).

Visi laukia foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 03 spalio 2010 - 13:10
mirksiukas.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 03, 14:04)
Kiek tiesos, neaisku:

@taryder:Robert Pattinson has finally shaved... At dinner with Kristen, Tom and a couple other friends. PDA was a yes...
@AlynWeisman:Just had a mayjahh Kristen Stewart & Robert Pattinson sighting @ secluded LA restaurant. She in hoodie, he in beanie. May have been a kiss

Visi laukia foto...

Uoi laukiam laukiam, foto baisiai laukiam! (Cia dainuoti reiketu) mirksiukas.gif Negi tikrai nusiskuto? rolleyes.gif bigsmile.gif Geros naujienos, o jei dar kokia fotke pasirodys, tai super! thumbup.gif
Ar matet? cia ne i tema, bet kaip man baisu...http://www.alfa.lt/straipsnis/10411673/?id=&eventId=&pollAnswer=615513&pollButton=x&p=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petrike: 03 spalio 2010 - 13:15
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 03, 15:04)
Kiek tiesos, neaisku:

PDA - bucinys, meilus elgesys tarpusavyje (taip sifruoja amerikieciai).

Visi laukia foto...

Blem tikrai kad visi laukia foto biggrin.gif drinks_cheers.gif Nusibodo nieko nezinot, o cia jau didele zinia NUSISKUTO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 03, 14:12)
Blem tikrai kad visi laukia foto biggrin.gif  drinks_cheers.gif Nusibodo nieko nezinot, o cia jau didele zinia NUSISKUTO 4u.gif

Dabar ten visi tik lipa is lovu, tai gal ir pasirodys kokia foto. Kaip visada tragiskos kokybes...
Atsakyti
Labuka visoms.... 4u.gif

Niu ka ziuresiu ir vel seriala "Angelas" per tv6 jei tik galesiu ir turesiu laiko... bigsmile.gif biggrin.gif
Foto neeerrrreeeeaaalllliiiooossss!!!!! wub.gif
Tikrai nikoka kai nezinom jokiu naujienu apie ROBSTEN.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
B.D vis dar laukia eiles... wub.gif blush2.gif biggrin.gif
Kai laisva minute turiu tai mintys visos sukasi apie TWILIGHT SAGA wub.gif blush2.gif

ZANE---sveikinu tavo mazyle su krikstynomis!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 03, 15:15)
Dabar ten visi tik lipa is lovu, tai gal ir pasirodys kokia foto. Kaip visada tragiskos kokybes...

Jo... dazniausiai taip ir buna kuo foto labiau intriguojanti tuo kokybe didesnis sh... ir atskirk tada ten montazas ar ne.. lens.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinaa @ 2010 10 03, 15:16)
B.D vis dar laukia eiles... wub.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Jei dar neskaitei tai griebk knyga greiciau blink.gif mane tai ziauriai itrauke dar ir del to, kad pries stai skaitytos Sagos knygos ejo po filmu tai mazdaug zinojau kas, kur , kada, o dabar nieko nezinojau ir tiesiog ryju BA blush2.gif nebeskiriu, kur realus gyvenimas, o kur dar knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 03, 14:23)
Jo... dazniausiai taip ir buna kuo foto labiau intriguojanti tuo kokybe didesnis sh... ir atskirk tada ten montazas ar ne.. lens.gif
Papildyta:

Jei dar neskaitei tai griebk knyga greiciau  blink.gif  mane tai ziauriai itrauke dar ir del to, kad pries stai skaitytos Sagos knygos ejo po filmu tai mazdaug zinojau kas, kur , kada, o dabar nieko nezinojau ir tiesiog ryju BA blush2.gif nebeskiriu, kur realus gyvenimas, o kur dar knyga biggrin.gif

Mane irgi nervina kai vos gali iziuret kas toje fotkeje yra JIE ar kazkas kitkas... doh.gif schmoll.gif
Bandysiu pradet skaityt... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinaa: 03 spalio 2010 - 13:26
Daiva41, o kur tos 4serijos yra, kur ju jieskoti? 4u.gif Nes ten kur as ziuriu ta seriala tik 1 ikelta smile.gif
Atsakyti