Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

Pritariu 100 % skonio reikalas !!!!!!
Svarbiausia paciai nuotakai patinka , jei ji jausis puikiai ,
taip atrodys ir aplinkiniams ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 07, 23:23)

as rinkciausi pirma, orginalus ir nepabodes variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ancele @ 2011 04 13, 22:13)
as rinkciausi pirma, orginalus ir nepabodes variantas smile.gif

Pirmojo man Lietuvoje nepadrys - nėra tokių malachitų, neatveža pas mus. Išsirinkau trečią, tik vietoje juodo onikso bus kas nors šviesesnio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 14, 09:34)
Pirmojo man Lietuvoje nepadrys - nėra tokių malachitų, neatveža pas mus. Išsirinkau trečią, tik vietoje juodo onikso bus kas nors šviesesnio. smile.gif

pirk ne LT, siuncia is visur ir kainos geresnes nei LT mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/ph...e=1&theater

Čia galit pasižiūrėt manuosius papuošalus. Esu patenkinta, nes auskarai tobulai tinka thumbup.gif O ir kitoms galiu rekomenduot šitą puslapiuką, nes papuošalus atnešė net į namus ir be to labai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 04 29, 16:15)
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/ph...e=1&theater

Čia galit pasižiūrėt manuosius papuošalus. Esu patenkinta, nes auskarai tobulai tinka  thumbup.gif  O ir kitoms galiu rekomenduot šitą puslapiuką, nes papuošalus atnešė net į namus ir be to labai greitai  smile.gif

Gražu smile.gif ačiū už nuorodą.
Daug kainavo?
Atsakyti
Nee, auskariukai ir apyrankė kainavo su siuntimu kainavo 76lt tik 4u.gif
Atsakyti
gak zinote kur Vilniuje galima butu rasti vestuviniu papuosalu, nes kazkaip net neisivaizduoju kur ziuret g.gif kur jus pirkote ar zadate pirkti? ar salonuose kartu su suknele nuomojat?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal ką nors rasite mano krautuvėlėje facebook'e "Papuošalų krautuvėlė":
http://www.facebook....169655436415822
Įkelčiau čia nuotraukų, bet nesigauna kažkaip..
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 04, 23:13)
gak zinote kur Vilniuje galima butu rasti vestuviniu papuosalu, nes kazkaip net neisivaizduoju kur ziuret g.gif  kur jus pirkote ar zadate pirkti? ar salonuose kartu su suknele nuomojat?

as visur kur ziurejau salonuose, tai man niekas nepatiko schmoll.gif . tai jau buvau nusivylus, bet viena mergina is sm suvere superinius, butent to ko as norejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 05 05, 13:13)
as visur kur ziurejau salonuose, tai man niekas nepatiko schmoll.gif . tai jau buvau nusivylus, bet viena mergina is sm suvere superinius, butent to ko as norejau smile.gif

aha, jauciu teks foto nete ziureti ir is ju kazka rinktis, kad suvertu...nors foto gali vienaip atrodyt, o parduotuveje vat jau apciupinetum, pasimatuotum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 05 05, 16:27)
aha, jauciu teks foto nete ziureti ir is ju kazka rinktis, kad suvertu...nors foto gali vienaip atrodyt, o parduotuveje vat jau apciupinetum, pasimatuotum smile.gif

na man mergina kai suvere ir iskart atsiunte foto kad paziureciau, viskas buvo puiku thumbup.gif
Atsakyti