Sveikos:) ir as kimbu i papuosalu paieskas:)
kazkaip neteko labai daug nuotaku matyt kad ir ant kaklo butu kazkas, galvoju kazi kodel jos nesideda, o ir internetinese parduotuvese dazniausiai siulomi tik auskarai ir apyranke, tai galvoju ar reikia kazko ant kalklo ar ne, kokia jusu nuomone?
tai jei labai ilgi auskarai tai tas ant kaklo jau turgų padaro mano nuomone, jau sviestas sviestuotas būna,ir jeigu dar suknelė blizgi, tai kaip šarka 
aš manau kad turi būt tada auskarai trumpesni kad dėti vėrinuką
dažniausiai taip ir būna

aš manau kad turi būt tada auskarai trumpesni kad dėti vėrinuką

QUOTE(vivita @ 2011 06 05, 18:21)
tai galvoju ar reikia kazko ant kalklo ar ne, kokia jusu nuomone?
Rašytinių taisyklių šiuo klausimu tikrai nėra, kiekviena nuotaka renkasi pagal savo skonį, bet reikia atsižvelgti į suknelę, asmeninius pomėgius ir bendrą aprangos stilių. Kartais į ausis veriami tik visai mažyčiai deimantukai ar perliukai ir kabo kuklus toks pat pakabutis. Kartais masyvus papuošalas ant kaklo būna ryškiausias stilingas akcentas, o kartais super ilgi ypatingi auskarai 'ima viršų'....
Svarbiausia niekada nepadauginti ir tikrai bus gražu

Pasižiūrėkit kokio modelio ir stiliaus jūsų suknelė: ar nusagstyta kristaliukais, ar giežta klasikinė, ar lengva ir besiplaikstanti, bei kokios detalės joje vyrauja, tai pasufleruos, kokius papuošalus derėtų rinktis!
QUOTE(suntea7 @ 2011 06 05, 19:13)
Rašytinių taisyklių šiuo klausimu tikrai nėra, kiekviena nuotaka renkasi pagal savo skonį, bet reikia atsižvelgti į suknelę, asmeninius pomėgius ir bendrą aprangos stilių. Kartais į ausis veriami tik visai mažyčiai deimantukai ar perliukai ir kabo kuklus toks pat pakabutis. Kartais masyvus papuošalas ant kaklo būna ryškiausias stilingas akcentas, o kartais super ilgi ypatingi auskarai 'ima viršų'....
Pasižiūrėkit kokio modelio ir stiliaus jūsų suknelė: ar nusagstyta kristaliukais, ar giežta klasikinė, ar lengva ir besiplaikstanti, bei kokios detalės joje vyrauja, tai pasufleruos, kokius papuošalus derėtų rinktis!

suknute tai tokia, kaip manot ka rinktis?

aš tai prie tokios dėčiaus vėrinuką ir trumpesnius auskariukus

QUOTE(vivita @ 2011 06 05, 19:00)
ilgokus masyvius auskarus ir kuklią apyrankę. Bet vėlgi, dar ir nuo šukuosenos daug kas priklauso.
QUOTE(vivita @ 2011 06 05, 19:00)
Prie tokio tipo suknelių paprastai yra dedami ilgi auskarai ir apyrankė

Arba vien tokie įspūdingi auskarai http://manodrabuziai...plunksna-nebera
Vėriniai ir auskarai, mano manymu, labiau tiktų prie tokio tipo suknelių
http://www.wedding-e...es-with-straps/

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 04, 10:39)
O as nusipirkau labai kuklius ir paprastus papuosaliukus, nes butent tokiu ir norejau
Suknele mano bus labai kukli, todel manau ir papuosaliukai puikiai tiks
tik apyrankes nesidesiu, nes svarkelis ilgom rankovem,tai nereikalinga ji ten,nneoriu,kad butu perkrauta,pakaks karoliu ir auskariuku
Va, idedu Jums:

Va, idedu Jums:
grazu

Dekoju merginos
as ir galvoju apie auskarus ilgus ir apyranke
sukuosena bus manau sukelti plaukuciai
Dar toks vienas gal ir kvailokas klausimas
ant kurios rankos aqpyranke detis, maciau ir taip ir taip, galvoju jei ant desines tai ir apyranke ir ziedas

QUOTE(vivita @ 2011 06 05, 20:00)
suknute tai tokia, kaip manot ka rinktis?
ant kurios rankos aqpyranke detis, maciau ir taip ir taip, galvoju jei ant desines tai ir apyranke ir ziedas 

Aš rinkčiausi ilgus kabančius auskarus ir apyrankę. O dėl rankos tai kaip jums patogiau, aš asmeniškai ant dešinės užsisegus apyrankę kaip nesava jausčiausi, nes visada tiek laikrodžius, tiek apyrankes ant kairės rankos esu pratusi nešiot

Mano suknelė bus tokia 
Kadangi vestuvėse vyraus žalia spalva, tai galvoju apie žalio gintaro karolius
ir kadangi bus palaidų plaukų šukuosena tai auskariukai mažyčiai, o karoliai masyvūs. Tik, kad kaina jų kandžiojasi, minimum 500Lt....

Kadangi vestuvėse vyraus žalia spalva, tai galvoju apie žalio gintaro karolius

ir kadangi bus palaidų plaukų šukuosena tai auskariukai mažyčiai, o karoliai masyvūs. Tik, kad kaina jų kandžiojasi, minimum 500Lt....