Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

imesiu keleta foto temos pagyvinimui ir akiu paganymui - nereik ziuret labai kritiskai ir nekurybingai, is foto galima nuziureti kai kurias idejas - jas patobulinus pagal savo skoni, vestuviu tematika ir stiliu, galite buti originalios mielos nuotakos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Pagaliau issirinkau suknele, atejo eile papuosalams doh.gif biggrin.gif

Ikeliu nuotrauka jums su galimais parisinkimais:

user posted image

Plauku geles jau turiu, apyranke irgi man sita labai patinka, vienintelis klausimas: kokie auskarai?? Man labiausiai sirdis linksta ties paprastais perliukais prie ausies, nes geles plaukuose man jau nedraugauja su imantresniais auskarais... unsure.gif

P.S. tos geles su perliuku skersmuo 3cm.., o paprastus perliukus galvoju apie 8/9mm skersmens..

Laukiu nuomoniu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bronele: 18 sausio 2012 - 15:47
paprastus perliukus dekis deres prie apyrankes labiau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2012 01 18, 16:46)
Sveikos  ax.gif

Pagaliau issirinkau suknele, atejo eile papuosalams  doh.gif  biggrin.gif

Ikeliu nuotrauka jums su galimais parisinkimais:

Plauku geles jau turiu, apyranke irgi man sita labai patinka, vienintelis klausimas: kokie auskarai?? Man labiausiai sirdis linksta ties paprastais perliukais prie ausies, nes geles plaukuose man jau nedraugauja su imantresniais auskarais... unsure.gif

P.S. tos geles su perliuku skersmuo 3cm.., o paprastus perliukus galvoju apie 8/9mm skersmens..

Laukiu nuomoniu  rolleyes.gif

Pritariu dėl perliukų drinks_cheers.gif
Ir prie apyrankės labiau derės, ir su gėle "nesipjaus" smile.gif
O dėl skersmens, tai tikrai ne didesni negu nurodėt, nes kitaip kaip burbulai pūpsos prie ausies g.gif smile.gif Reiktų pasibandyti, kokio dydžio prie ausies gražiau gula smile.gif
Atsakyti
ok, ka manot apie tai:
user posted image
Atsakyti
bronele, visų pirma, man atrodo būsit labai žavinga nuotaka ir išskirtinė thumbup.gif O dėl papuošalų tai tikrai gėlytės pakanka, apyrankės tos perlinės gana masyvios ir paprastų perliukų auskariukų wink.gif

O aš galiu pasidžiaugti, jau pas mane papuošaliukai keliauja smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2012 01 18, 21:53)
ok, ka manot apie tai:
user posted image

Labai zavi suknute jusu blush2.gif ir labai idomu suzinoti kur jus i plaukus gelytes pirkot?cia bus tokios kokias foto idejote?
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 01 19, 10:14)
Labai zavi suknute jusu blush2.gif  ir labai idomu suzinoti kur jus i plaukus gelytes pirkot?cia bus tokios kokias foto idejote?

Tokios pat gelytes, pirktos is duziedeliai.lt smile.gif
Atsakyti
O jei ne paslaptis, kokios ju kainos? pvz uz tokias gelytes?
Atsakyti
As uz perlus, jie visada atrodo nepriekaistingai smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
būsiu su tokia suknele, gal ką nors galėtume patarti dėl papuošalų? nieko nesugalvoju blush2.gif šukuosena bus palaidų, šiek tiek pagarbanotų plaukų
user posted image
Atsakyti
[quote=Liliuse,2012 01 20, 17:01]
Laba diena.
būsiu su tokia suknele, gal ką nors galėtume patarti dėl papuošalų? nieko nesugalvoju [/quote

Sveikute, suknyte lb grazi 4u.gif ir prie jos manau tiktu auskarai kur buna perlai derinti su medziagele, tada medz. galima parinkti pagal sukneles spalva. Tokius maciau www.evarica.lt. Man labai patiko ir sau turbut rinkciausi.( Cia as nereklamuoju,nes jos nepazistu, tiesiog papuosalai man superiniai thumbup.gif )
Atsakyti