Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

Sveikos 4u.gif o ką manote apie elektrinės ir žalios spalvos sukneles? ax.gif būtų 5-6 pamergės tai 3 žalios suknelės ir 3 elektrinės. kažkaip man gražiai atrodo derinys g.gif smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(dyzzee @ 2010 12 15, 00:45)
Sveikos  4u.gif  o ką manote apie elektrinės ir žalios spalvos sukneles?  ax.gif  būtų 5-6 pamergės tai 3 žalios suknelės ir 3 elektrinės. kažkaip man gražiai atrodo derinys  g.gif  smile.gif user posted image

oj kaip nenorėčiau būti viena tų pamergių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2010 12 15, 00:14)
oj kaip nenorėčiau būti viena tų pamergių  schmoll.gif

kodėl? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dyzzee @ 2010 12 15, 01:38)

nes, mano manymu, toks suknelių derinys atrodytų tragiškai
Atsakyti
QUOTE(dyzzee @ 2010 12 15, 01:45)
Sveikos  4u.gif  o ką manote apie elektrinės ir žalios spalvos sukneles?  ax.gif  būtų 5-6 pamergės tai 3 žalios suknelės ir 3 elektrinės. kažkaip man gražiai atrodo derinys  g.gif  smile.gif user posted image

Nenoreciau tokiu pamergiu schmoll.gif Bet tik todel, kad man grazu pastelines, neryskios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 09, 17:02)
sita tai lb grazi, tik spalva galetu buti kita, jei pamergems smile.gif  wub.gif

Suknele, labai daili galetu but ir jaunajai antra diena jei tokia yra:)
grazu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gutte @ 2010 10 01, 09:01)
Dalinamės grožiais ir diskutuojam toliau

user posted image

user posted image

sena tema http://www.supermama...howtopic=623853

Trecias modeliukas labai graziai ziurisi,tik gal kitos spalvytes noretusi:) g.gif
Atsakyti
QUOTE(dyzzee @ 2010 12 15, 01:45)

nzn kaip ta elektrine spalva atrodo, nes jauciu, kad ja visos kitaip isivaizduoja smile.gif betrealiai tokios spalvos sukneles nenoreciau vilketi, man per daug rysku ax.gif
o del zalios spalvos, tai mano pamerges buvo zaliom ilgom suknelem, tai man bent jau lb graziai atrode wub.gif bet siaip viskas lb priklauso nuo slavos ir suknles modelio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Minciukass @ 2010 12 15, 13:44)
Suknele, labai daili galetu but ir jaunajai antra diena jei tokia yra:)

arba vakarui, sokiams pokiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dyzzee @ 2010 12 15, 00:45)

nusaukit mane, bet tokiu pamergiu nenoreciau, o dar ir su zaliom kartu doh.gif (nebent as electrik spalva ne taip isivaizduoju)
user posted image
kad vien zalia spalva butu, super, juolab kad tu atspalviu yra lb daug thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 15 gruodžio 2010 - 16:05
ne tikrai ne tokia elektric isivaizduoji biggrin.gif įkelčiau nuotrauką, bet nemoku doh.gif .
ryškiu suknelių nenoriu, o dėl elektrinės tai yra įvairių atspalvių ir kiekvienas tą spalva įsivaizduoja savaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dyzzee: 15 gruodžio 2010 - 18:22
QUOTE(dyzzee @ 2010 12 15, 19:13)
ne tikrai ne tokia elektric isivaizduoji  biggrin.gif įkelčiau nuotrauką, bet nemoku  doh.gif .
ryškiu suknelių nenoriu, o dėl elektrinės tai yra įvairių atspalvių ir kiekvienas tą spalva įsivaizduoja savaip  smile.gif

electrik isivaizduoju kaip nezmoniskai rskiai zalia-salotine tokia. Bet siaip electrik spalva skaitosi ryskiai melyna, cia jau mes prie sios spalvos klijuoja viska, kas rysku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 15 gruodžio 2010 - 19:18
Elektrik spalvyte

kazkas panasaus user posted image g.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 12 15, 17:03)
(nebent as electrik spalva ne taip isivaizduoju)

Čia dar kitaip vadinama royal blue spalva.
Atsakyti