Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 12 31, 12:51)
drinks_cheers.gif man juodos pamergiu sukneles visai nekvepia elegancija schmoll.gif
Papildyta:
pagal mane antra diena vestuviu tai jau yra atsiputimas g.gif daznai kas svencia sodybose, tai buna su pirtim ir kitom smagiom pramogom, tai kazkaip neisivaizduoju saves su kokia tai baline suknele lotuliukas.gif  tik sortai ir maikute thumbup.gif  nes per savo pacios antra diena buvau butent taip apsirengusi ir kazkaip visi kiti buvo aapsirenge tai kas jiems patogu, jokiu kostiumu ar ipareigojanciu sukneliu smile.gif

vestuves vestuvem nelygios,nes kur mes buvome,tai labai jau tokios wub.gif kaip pasakoj thumbup.gif ir liaudis visai kitokia,nemazai buvo kuriuos matom zurnaluose doh.gif bet tai nereiskia,kad turi patys buti suvarzyti ir sedeti +28 su kelnem,batukais,marskiniais,kostiumeliais,makiazais,sukuosenom.... schmoll.gif
bet va kai buvom kitose vestuvese,va ten liaudis visai kitokia thumbup.gif antra diena as basa varynejau,nes batai is po nakties sokiu pritryne ****** lotuliukas.gif vyras su plezinem tapkutem sortais,maikute,jaunoji su plezine suknele,o jaunikis isvis tik su sortais lotuliukas.gif kokia gali buti apranga,makiazas,sukuosenos,kai dzekuzi,baseinas.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tokiu regis dar nebuvo wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2010 12 30, 21:41)
Man tai pasirodė labai įdomi tendencija užsieniečių vestuvėse besilaukiančios pamergės, kurios dalyvauja jau su nemažais pilvukais.

ir as pasakysiu KAS CIA BLOGO? Mano pamergyte irgi buvo nestuke.gif tiesa, jos pilvukas buvo dar mazytis ir nekrito niekam i akis bigsmile.gif ir man tai netrugde biggrin.gif kokie cia gali buti prietarai, juk ji neserga uzkreciama liga, o tik yra nestuke.gif o jei ir as tapciau nestuke.gif tai buciau labai laiminga, nes paskutiniu metu man vyras vis dazniau kalba, kad jau laikas suneliui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 12 31, 16:13)
vestuves vestuvem nelygios,nes kur mes buvome,tai labai jau tokios wub.gif kaip pasakoj thumbup.gif ir liaudis visai kitokia,nemazai buvo kuriuos matom zurnaluose doh.gif bet tai nereiskia,kad turi patys buti suvarzyti ir sedeti +28 su kelnem,batukais,marskiniais,kostiumeliais,makiazais,sukuosenom.... schmoll.gif
bet va kai buvom kitose vestuvese,va ten liaudis visai kitokia thumbup.gif antra diena as basa varynejau,nes batai is po nakties sokiu pritryne ****** lotuliukas.gif vyras su plezinem tapkutem sortais,maikute,jaunoji su plezine suknele,o jaunikis isvis tik su sortais lotuliukas.gif kokia gali buti apranga,makiazas,sukuosenos,kai dzekuzi,baseinas.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai taip, vestuves yra nelygios vestuvems drinks_cheers.gif bet siaip jau reciau pasitaiko tokiu vestuviu, kur dalyvauja itin garsus Lt zmones, bent jau mes tokiose nemanau, kad sudalyvausim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnex @ 2010 12 31, 16:13)
bet va kai buvom kitose vestuvese,va ten liaudis visai kitokia thumbup.gif antra diena as basa varynejau,nes batai is po nakties sokiu pritryne ****** lotuliukas.gif vyras su plezinem tapkutem sortais,maikute,jaunoji su plezine suknele,o jaunikis isvis tik su sortais lotuliukas.gif kokia gali buti apranga,makiazas,sukuosenos,kai dzekuzi,baseinas.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif musu vestuves irgi buvo antra diena su baseinas, dzekuzi, ezeras, vandens dviraciai ir t.t. as jaunoji laksciau su trumpa suknyte ir basom kojom, nes tokiam karsty tiesiog nesinorejo jokios avalynes, sveciai irgi kas basom, kas tik po sortais... super drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilte24: 02 sausio 2011 - 17:43
Man tokios sukneles labai fainos smile.gif
http://www.flickr.co...in/photostream/
Papildyta:
http://www.flickr.co...in/photostream/[/IMG][QUOTE]
Atsakyti
bandau dar karteli ikelt nes nesigauna 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE("agrastuke" @ 2011 01 02, 22:05)
bandau dar karteli ikelt nes nesigauna  4u.gif
user posted image

suknele tai gal ir grazi, bet priklauso ant kokio modelio smile.gif
Atsakyti
o man ji labiau tinka siaip i svecius einant,bet ne pamergei g.gif
Atsakyti
Sveiki,

ieskau patarimo - pagalbos.
Arteja mano mamos 50 (zinau kad nevestuves bet problema vestuviska)
Susedusios nusprendem kad norim pasipuosti vienodai - mano mama, as, mano dukryte (2,5m) mano brolio zmona ir ju dukryte (2men). zodziu visas seimos moteru desantas nori tokiu pat sukneliu, ar bent jau kad matytusi jog esame is tos pacios operos... Svarbiausia kad turime 2 mazas panelinas, kurias taip pat reikia papuosti. Gal kaune kazkur matete pamergiu sukneliu visiems dydziams ir ugiams???? arba gal kazkur patartumete siutis???? ir gal modeliuka galite pasiulyti??? visu pirma orientuosimes i mama - nes visgi jos svente, o visos likusios bandysim prisitaikyti....
Atsakyti
QUOTE(pilietevakare @ 2011 01 04, 15:54)
Sveiki,

Susedusios nusprendem kad norim pasipuosti vienodai - mano mama, as, mano dukryte (2,5m) mano brolio zmona ir ju dukryte (2men). zodziu visas seimos moteru desantas nori tokiu pat sukneliu, ar bent jau kad matytusi jog esame is tos pacios operos... Svarbiausia kad turime 2 mazas panelinas, kurias taip pat reikia papuosti. Gal kaune kazkur matete pamergiu sukneliu visiems dydziams ir ugiams???? arba gal kazkur patartumete siutis???? ir gal modeliuka galite pasiulyti??? visu pirma orientuosimes i mama - nes visgi jos svente, o visos likusios bandysim prisitaikyti....

geriau rinkites viena spalva, o ne vienoda modeliuka, manau graziau, subtiliau atrodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilietevakare @ 2011 01 04, 14:54)
Sveiki,

uoj kaip fainai sumastet.as galiu jum pasiulyte kelis salonus thumbup.gif vienas labai super ir gan orginalios sukneles,ne atlasines ir nuvalkiotos kaip visur doh.gif dizainere gali pasiulyti paciu ivairiausiu sprendimu ir modeliu thumbup.gif salonas vilniaus g."SNOBE" tikrai verta apsilankyti thumbup.gif o kitas salonas buvo rotusej,bet kiek zinau jis issikele is rotuses kazkur i savanoriu pr. 4u.gif pabandysiu gauti adresa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnex: 04 sausio 2011 - 16:15