Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(akutivo @ 2010 10 23, 19:31)
ir kokios grazios rozes ju puokstes...... wub.gif
tik man pagrindine persona nelb grazi ....kazkaip.... g.gif  nekrenta i aki nei suknele nei auskarai... nieks... nium tik puokste wub.gif

man irgi tik puokste grazi wub.gif na bet juk ne visi mes gime dailus... unsure.gif o vat jei ji teka, tai vadinasi savo vyrui ji pati graziausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 23, 19:33)
man irgi tik puokste grazi wub.gif  na bet juk ne visi mes gime dailus... unsure.gif o vat jei ji teka, tai vadinasi savo vyrui ji pati graziausia wub.gif

nium jo.. bet tokia diena tai galejo isgrazint ja labiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 10 23, 20:04)
nium jo.. bet tokia diena tai galejo isgrazint ja labiau 4u.gif

galejo smile.gif
Atsakyti
neįsivaizduoju kitos pamergių suknelių spalvos, kaip tik žydra biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvanga @ 2010 10 25, 16:13)
neįsivaizduoju kitos pamergių suknelių spalvos, kaip tik žydra biggrin.gif  doh.gif

as buvau viena kart su zydra suknele pamergese.... wub.gif siaip grazi labai spalva... ir ypac tinka tamsiaplaukems..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2010 10 25, 18:17)
as buvau viena kart su zydra suknele pamergese.... wub.gif  siaip grazi labai spalva... ir ypac tinka tamsiaplaukems..... wub.gif

tinka ir melynakems sviesiaplaukems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 10 30, 12:18)
tinka ir melynakems sviesiaplaukems mirksiukas.gif

tinka tinka ir tokioms... viena pamergele buvo butent sviesiaplauke ir melynake.. rolleyes.gif
Atsakyti
sis bei tas melyno wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

zalio wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
geltono wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pas mane mergickos buvo melynos smile.gif Sukneles siuvosi visos skirtingu modeliu, pagal savo figuras, bet is vienodos medziagos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sagutte @ 2010 10 30, 12:43)
Pas mane mergickos buvo melynos  smile.gif  Sukneles siuvosi visos skirtingu modeliu, pagal savo figuras, bet is vienodos medziagos  rolleyes.gif

o kada nuotraukeles bus? ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sagutte @ 2010 10 30, 18:27)

siaip visu paneliu modeliukai dailus wub.gif isskyrus ta kur suraukta visa schmoll.gif
Atsakyti