Na va, as katik is po konsultacijos. Kad nieko nepamirsciau iskart rasau: 1, D.L pasirode griezta, ismananti savo darba, bet maloni labai... 2,daug neklausinejau jos, nes pati iskart mano situacija isaiskino... 3,desiuosi apacioj metala, o virsu metalas+keramika. apacia 1400 virsus 1800. bendra suma sake iki 6t gausis, bet idomu kodel tiek nemazai

4. sake dantis istiesins per 8men

, bet jaunystej poliklinikoj man 6 danties virsuj saknis sudirbo ir pati danti, tai ji istrauke nesenai, tai dar plius 7 danti zadam i 6 vieta stumt, o jau sitas dalykas gali iki 2 metu nutest, priklausomai nuo dantu paslankumo...

sake po to teks nesioti plokstele. sakau jai o vielute apacioj? o ji man sake, kad ir virsuj gali deti. Vadinasi galima pasirinkti... tai as uz vielutes... sake vielutes deda, kai buna is pradziu kreivi dantys, o plokstele, kai jie dar ir isdyge ne savo vietoj, bet man leido rinkis kazkodel... kai priimsit i sarasiuka idesiu savo foto
kai buvau ten paskambino panele, kuriai greit herbsta nuims, gal cia viena is musu?
tai man des breketus 25d. isiprasiau jos, kad kaip nors mane iterptu, nes siaip siule tik sausio men, kadangi ji lapkriti isvaziuoja i uzsieni ir gris tik ant kaledu, tai esu labai db laiminga ir siaubingai laukiu