Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(ajaja @ 2010 10 06, 15:43)
man kazkaip neitiketinai skamba  blink.gif
radau nuoroda su DL nuotrauka, bet cia ne KOC, o Auksteja  g.gif  na sakykit, kas lankotes, ar ta pati?

Tikrai ta pati. Lankausi pas ją VIC thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 06, 16:08)
Tai negi bus dvi tokiais pat vardais? biggrin.gif biggrin.gif Ir dar toj pacioj sriti dirba, nu idomiai cia  lotuliukas.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 06, 16:13)
Na as manau kad yra vienoji D.L smile.gif

QUOTE(ajaja @ 2010 10 06, 16:15)
radau dar viena nuotrauka, man atodo cia ta pati. Cia Vilniaus implantologijos centras.
Papildyta:
as irgi kazkodel man, kad yra tik viena...  blush2.gif

Kai ieškojausi info, kažkur buvau radus, jog yra dvi D.L., o šita kur foto ta jaunesnioji, o kita D.L. jos anyta, tik nepamenu kur tai skaičiau doh.gif biggrin.gif ir abi bent jau su dantim tai tikrai dirba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 06, 16:15)
radau dar viena nuotrauka, man atodo cia ta pati. Cia Vilniaus implantologijos centras.
Papildyta:
as irgi kazkodel man, kad yra tik viena...  blush2.gif

Ta pati ir pirmoj nuorodoj ir sitoje. Sitoje nuorodoje naujesne foto, o pirmoje nuorodoje sena fotke, nes kazkada ir as ieskojau kaip atrodo D.L. ir radau sena fotke kad dirba Ortodontijos Centre (ir foto is pirmos nuorodos buvo ideta). D.L. dirba Kaune antradieniais ir ketvirtadieniais, o Vilniuje treciadieni tiksliai (del pirmadienio nezinau) penktadieni jai paskaitos ir mokslai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2010 10 06, 16:44)
Del to ir yra tiek priestaringu nuomoniu apie D.L.  biggrin.gif
Viena gera - kuri visoms patinka, ir kita - kuri nepakankamai skiria demesio savo klientams.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 10 06, 18:50)
Ta pati ir pirmoj nuorodoj ir sitoje. Sitoje nuorodoje naujesne foto, o pirmoje nuorodoje sena fotke, nes kazkada ir as ieskojau kaip atrodo D.L. ir radau sena fotke kad dirba Ortodontijos Centre (ir foto is pirmos nuorodos buvo ideta). D.L. dirba Kaune antradieniais ir ketvirtadieniais, o Vilniuje treciadieni tiksliai (del pirmadienio nezinau) penktadieni jai paskaitos ir mokslai.  smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Natale zino visa grafika thumbup.gif tai gal ir seimos istorija zinai, ar turi ji uosviene tokiais paciais inicialais kuri irgi dirba su dantim ?? jei nezinai, tai tau uzduotis suzinoti per sekanti vizita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 06, 21:08)
Natale zino visa grafika  thumbup.gif  tai gal ir seimos istorija zinai, ar turi ji uosviene tokiais paciais inicialais kuri irgi dirba su dantim ?? jei nezinai, tai tau uzduotis suzinoti per sekanti vizita  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 10 06, 17:54)
Apžiūrėjau gydytojų sąrašą, tai ten jos nėra  unsure.gif  Vienintelė ortodontė  D.L.  g.gif
Ech, teks pradėti paieškas iš naujo  doh.gif

Yra, aš pas ją gydausi. Ir ne aš viena iš forumo smile.gif
Kažkaip internete nėra jos ten įrašytos, bet ji dirba wink.gif
Atsakyti
Na va, as katik is po konsultacijos. Kad nieko nepamirsciau iskart rasau: 1, D.L pasirode griezta, ismananti savo darba, bet maloni labai... 2,daug neklausinejau jos, nes pati iskart mano situacija isaiskino... 3,desiuosi apacioj metala, o virsu metalas+keramika. apacia 1400 virsus 1800. bendra suma sake iki 6t gausis, bet idomu kodel tiek nemazai blink.gif 4. sake dantis istiesins per 8men thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif , bet jaunystej poliklinikoj man 6 danties virsuj saknis sudirbo ir pati danti, tai ji istrauke nesenai, tai dar plius 7 danti zadam i 6 vieta stumt, o jau sitas dalykas gali iki 2 metu nutest, priklausomai nuo dantu paslankumo... g.gif sake po to teks nesioti plokstele. sakau jai o vielute apacioj? o ji man sake, kad ir virsuj gali deti. Vadinasi galima pasirinkti... tai as uz vielutes... sake vielutes deda, kai buna is pradziu kreivi dantys, o plokstele, kai jie dar ir isdyge ne savo vietoj, bet man leido rinkis kazkodel... kai priimsit i sarasiuka idesiu savo foto smile.gif
kai buvau ten paskambino panele, kuriai greit herbsta nuims, gal cia viena is musu? 4u.gif
tai man des breketus 25d. isiprasiau jos, kad kaip nors mane iterptu, nes siaip siule tik sausio men, kadangi ji lapkriti isvaziuoja i uzsieni ir gris tik ant kaledu, tai esu labai db laiminga ir siaubingai laukiu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 07 spalio 2010 - 11:31
Labas, nugriusiu vietoje turbut blink.gif isvaziuoja? juk laikas mums toks brangus doh.gif jau mano vizitai ir taip nenormaliai ilgi, lyg uzsienyje gyvenciau, beveik du menesius visada laukiu. O cia jei man vizitas arciau spalio pabaigos, tai per Kaledas jau lygiai du menesiai, o ka ji priims per Kaledas? doh.gif priims tik turbut po Naujako, tai gausis jau beveik 2,5 men. Klausykit, as tai manau, kad ji per daug sau leidzia, kaip tokia svarbi gydytoja, juk ne ranka ar koja gydo ir tai cia juk svarbios kuno vietos, o gydo veida, musu sypsenas. Jauciu cia man paskutinis smugis, bandysiu skambintis i ta centra administracijai ka sakys, ka siulys. As nenusiteikus kazkaip 4 metus nesioti, nes jei taip ir toliau, tai labai nusites, paskui vel vasaros atosotogos ir t.t. ir pan. ir sitiek laukti kol man teiksis patiesinti abi puses. Ka ir ziemos sventes dar kreiva burna svesti, kai net is uzsienio sveciu turesiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 10 07, 09:50)
Labas, nugriusiu vietoje turbut blink.gif isvaziuoja? juk laikas mums toks brangus doh.gif jau mano vizitai ir taip nenormaliai ilgi, lyg uzsienyje gyvenciau, beveik du menesius visada laukiu. O cia jei man vizitas arciau spalio pabaigos, tai per Kaledas jau lygiai du menesiai, o ka ji priims per Kaledas? doh.gif priims tik turbut po Naujako, tai gausis jau beveik 2,5 men. Klausykit, as tai manau, kad ji per daug sau leidzia, kaip tokia svarbi gydytoja, juk ne ranka ar koja gydo ir tai cia juk svarbios kuno vietos, o gydo veida, musu sypsenas. Jauciu cia man paskutinis smugis, bandysiu skambintis i ta centra administracijai ka sakys, ka siulys. As nenusiteikus kazkaip 4 metus nesioti, nes jei taip ir toliau, tai labai nusites, paskui vel vasaros atosotogos ir t.t. ir pan. ir sitiek laukti kol man teiksis patiesinti abi puses. Ka ir ziemos sventes dar kreiva burna svesti, kai net is uzsienio sveciu turesiu? unsure.gif

na jai ten kazkoks seminaras... na zinok mano mociute su ranka i savaite po 2k vazinejo i ligonine, tai ranka manau daug svarbesne nei dantys... juk rankos niekaip ten lengvai neprisiusi ar ka, o cia nusiperki protezus ir še - turi naujus dantis lotuliukas.gif doh.gif aisku as cia juokauju smile.gif
beto jei man sudes 25 diena tai ir man paciai ir visoms kitoms jau gausis 2menesiai laukimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 07 spalio 2010 - 11:56
QUOTE(TacTic @ 2010 10 07, 12:54)
na jai ten kazkoks seminaras... na zinok mano mociute su ranka i savaite po 2k vazinejo i ligonine, tai ranka manau daug svarbesne nei dantys... juk rankos niekaip ten lengvai neprisiusi ar ka, o cia nusiperki protezus ir še - turi naujus dantis  lotuliukas.gif  doh.gif  aisku as cia juokauju  smile.gif

tikiuosi bent jau bendravimo seminaras, kaip numalsinti savo ego ir daugiau i klientus orientuotis lotuliukas.gif

daugiau tau gausis, nes gi nepriims per Kaledas, o gal pakvies mus visas Kuciauti pas ja? lotuliukas.gif juokas pro asaras jau cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Congeniality: 07 spalio 2010 - 11:57
klientu daug tikrai. as atejau tai turejo mergina, po to mane prieme, po to kita mergina, tai per valanda jauciu 3 turejo smile.gif o laukiau kol priims 20 min.
Atsakyti
Aš irgi ką tik iš vizito.. smile.gif Pakeitė abi vielas ir 4 breketus.. bigsmile.gif Sakė toliau užlenkinės man juos.. thumbup.gif Dabar turiu 4 paprastus keramikinius ir likusieji beligatūriniai, vadinas, kombinuoja ir paprastus su beligatūriniais.. rolleyes.gif
Taip, ji išvažiuoja lapkritį ir grįš gruodžio 12d. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TacTic @ 2010 10 07, 11:59)
klientu daug tikrai. as atejau tai turejo mergina, po to mane prieme, po to kita mergina, tai per valanda jauciu 3 turejo  smile.gif o laukiau kol priims 20 min.

Tau šiandien sudėjo? Tai gal mačiau tave tada.. hihihi.gif
Atsakyti