mane itrauke jau i sarasiuka, o kaip paziuret jusu foto?
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 07, 21:49)
Kiek zinau,ji nesioja dar puse metu tik uztvirtinimui. nieko nedaro per vizitus,tik priziuri ar nenukrypsta sakandis. o kiek nesiot nezinau, gruodi pasakys tiklsiau kada nuims. vakar dali Herbsto jau nueme, nes sake daugiau neaktyvuos,tik priziures. gruodzio men bus virdiktas, kad ji pilnai isims
QUOTE(blaze @ 2010 10 08, 10:46)
aš kaip tik tą ocean green nusižiūrėjau
mano mylimiausia spalva, na dar ruda, bet kažkaip burnoj rudos nenoriu, galiu ir šokolado privalgyt kad taip atrodytų
tik neapsisprendžiu ar rizikuot ar ne, nes 2dienį vizitas, o man baisu kad paskui visom vaivoryštės spalvom ir švies tie mano dantys iš tolo

man tai iai melyna atrodo butu labai grazu
QUOTE(natale @ 2010 10 08, 11:21)
Kiek zinau,ji nesioja dar puse metu tik uztvirtinimui. nieko nedaro per vizitus,tik priziuri ar nenukrypsta sakandis. o kiek nesiot nezinau, gruodi pasakys tiklsiau kada nuims. vakar dali Herbsto jau nueme, nes sake daugiau neaktyvuos,tik priziures. gruodzio men bus virdiktas, kad ji pilnai isims 
jei kaip fainai, tai tau visa darba atliko per 2 aktyvavimus, ar 3? ar jauti/ matai, kad pasikeite sakandis/ veidas??
QUOTE(ajaja @ 2010 10 08, 13:29)
man tai iai melyna atrodo butu labai grazu
asmeniskai man prie akiu tiktu
bet deja deja nebus, nes damon nesioju be gumyciu
jei kaip fainai, tai tau visa darba atliko per 2 aktyvavimus, ar 3? ar jauti/ matai, kad pasikeite sakandis/ veidas??
buvo uzdejimas, po 2 men buvo pirmas aktyvavimas ir viskas, dabar atejau anksciau po menesio (turejau ateiti po 2 men pagal plana ) nes dantukai gerai juda. man pakeite toki pagaliuka
siaip buna 2-3 vizitai po uzdejimo ir paskui puse metu palaikymo rezimas. man viskas greiciau gavosi
vaziuoju siandien su mylimuku i Visagina.
QUOTE(natale @ 2010 10 08, 14:04)
buvo uzdejimas, po 2 men buvo pirmas aktyvavimas ir viskas, dabar atejau anksciau po menesio (turejau ateiti po 2 men pagal plana ) nes dantukai gerai juda. man pakeite toki pagaliuka
ir pasake aktyvuot daugiau nereikes. sake sakandis jau geras. viskas puiku,ta ir pati matau. viskas patogu,niekas nemaiso. valgau be problemu. zodziu prie progos imesiu fotke
siaip buna 2-3 vizitai po uzdejimo ir paskui puse metu palaikymo rezimas. man viskas greiciau gavosi
sekmadieni i Kauna grisiu jau viena
jei kaip tau viskas greitai, saunu, kad sitaip
lauksim nuotraukeliu
o der pergyvenai, kaip cia kas nors i mane ziures su breketais, o tuo labiau su herbstu. ir va kaip viskas gavosi
sveikinu natale
as ikeliau jau savo foto be breketu kaip atrodau
as ikeliau jau savo foto be breketu kaip atrodau
QUOTE(TacTic @ 2010 10 08, 16:26)
Einu pasizvalgyt
QUOTE(TacTic @ 2010 10 08, 15:26)
Bet pas tave kokie tiesūs dantukai palyinus..
QUOTE(blondie* @ 2010 10 08, 18:04)
Bet pas tave kokie tiesūs dantukai palyinus..
Aš tokius turėčiau, kažin ar dėčiaus.. Bet sveikintinas požiūris, kad sieki tobulumo, šaunuolė..
O primink, kodėl pasiryai juos dėtis? Vien tik patiesinimui, ar su sąkandžiu problemos? Daug naujų merginų, jau nebepamenu kas kuriai.. 
As ir ta pati pagalvojau pamacius kad kazin ar buciau dejusi
jauciu kompleksa del ju. . Mazai sypsaus. . . Vaikystej plokstele nesiojau, pameciau ir iltiniai nenusileido iki galo. . .
QUOTE(TacTic @ 2010 10 08, 18:45)
jauciu kompleksa del ju. . Mazai sypsaus. . . Vaikystej plokstele nesiojau, pameciau ir iltiniai nenusileido iki galo. . .
Na tai tikrai vertejo tada detis
labukas,man siandien prasta diena, nes apie maista galvoju, o valgyti nesigauna
ir jums taip buvo?