Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

mane itrauke jau i sarasiuka, o kaip paziuret jusu foto? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 07, 21:49)
Kiek dar liko ji nesioti tau? blush2.gif

Kiek zinau,ji nesioja dar puse metu tik uztvirtinimui. nieko nedaro per vizitus,tik priziuri ar nenukrypsta sakandis. o kiek nesiot nezinau, gruodi pasakys tiklsiau kada nuims. vakar dali Herbsto jau nueme, nes sake daugiau neaktyvuos,tik priziures. gruodzio men bus virdiktas, kad ji pilnai isims bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 10 08, 10:46)
aš kaip tik tą ocean green nusižiūrėjau hihihi.gif mano mylimiausia spalva, na dar ruda, bet kažkaip burnoj rudos nenoriu, galiu ir šokolado privalgyt kad taip atrodytų biggrin.gif tik neapsisprendžiu ar rizikuot ar ne, nes 2dienį vizitas, o man baisu kad paskui visom vaivoryštės spalvom ir švies tie mano dantys iš tolo doh.gif  biggrin.gif

man tai iai melyna atrodo butu labai grazu smile.gif asmeniskai man prie akiu tiktu smile.gif bet deja deja nebus, nes damon nesioju be gumyciu smile.gif

QUOTE(natale @ 2010 10 08, 11:21)
Kiek zinau,ji nesioja dar puse metu tik uztvirtinimui. nieko nedaro per vizitus,tik priziuri ar nenukrypsta sakandis. o kiek nesiot nezinau, gruodi pasakys tiklsiau kada nuims. vakar dali Herbsto jau nueme, nes sake daugiau neaktyvuos,tik priziures. gruodzio men bus virdiktas, kad ji pilnai isims  bigsmile.gif

jei kaip fainai, tai tau visa darba atliko per 2 aktyvavimus, ar 3? ar jauti/ matai, kad pasikeite sakandis/ veidas??
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 08, 13:29)
man tai iai melyna atrodo butu labai grazu smile.gif asmeniskai  man prie akiu tiktu smile.gif bet deja deja nebus, nes damon nesioju be gumyciu  smile.gif
jei kaip fainai, tai tau visa darba atliko per 2 aktyvavimus, ar 3? ar jauti/ matai, kad pasikeite sakandis/ veidas??

buvo uzdejimas, po 2 men buvo pirmas aktyvavimas ir viskas, dabar atejau anksciau po menesio (turejau ateiti po 2 men pagal plana ) nes dantukai gerai juda. man pakeite toki pagaliuka ax.gif ir pasake aktyvuot daugiau nereikes. sake sakandis jau geras. viskas puiku,ta ir pati matau. viskas patogu,niekas nemaiso. valgau be problemu. zodziu prie progos imesiu fotke smile.gif
siaip buna 2-3 vizitai po uzdejimo ir paskui puse metu palaikymo rezimas. man viskas greiciau gavosi thumbup.gif
vaziuoju siandien su mylimuku i Visagina. wub.gif sekmadieni i Kauna grisiu jau viena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 10 08, 14:04)
buvo uzdejimas, po 2 men buvo pirmas aktyvavimas ir viskas, dabar atejau anksciau po menesio (turejau ateiti po 2 men pagal plana ) nes dantukai gerai juda. man pakeite toki pagaliuka  ax.gif  ir pasake aktyvuot daugiau nereikes. sake sakandis jau geras. viskas puiku,ta ir pati matau. viskas patogu,niekas nemaiso. valgau be problemu. zodziu prie progos imesiu fotke  smile.gif
siaip buna 2-3 vizitai po uzdejimo ir paskui puse metu palaikymo rezimas. man viskas greiciau gavosi  thumbup.gif
vaziuoju siandien su mylimuku i Visagina.  wub.gif  sekmadieni i Kauna grisiu jau viena  verysad.gif

jei kaip tau viskas greitai, saunu, kad sitaip thumbup.gif
lauksim nuotraukeliu smile.gif
o der pergyvenai, kaip cia kas nors i mane ziures su breketais, o tuo labiau su herbstu. ir va kaip viskas gavosi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu natale 4u.gif
as ikeliau jau savo foto be breketu kaip atrodau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 08, 16:26)
sveikinu natale  4u.gif
as ikeliau jau savo foto be breketu kaip atrodau  ax.gif

Einu pasizvalgyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 08, 15:26)
sveikinu natale  4u.gif
as ikeliau jau savo foto be breketu kaip atrodau  ax.gif

Bet pas tave kokie tiesūs dantukai palyinus.. bigsmile.gif Aš tokius turėčiau, kažin ar dėčiaus.. Bet sveikintinas požiūris, kad sieki tobulumo, šaunuolė.. 4u.gif O primink, kodėl pasiryai juos dėtis? Vien tik patiesinimui, ar su sąkandžiu problemos? Daug naujų merginų, jau nebepamenu kas kuriai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 10 08, 18:04)
Bet pas tave kokie tiesūs dantukai palyinus..  bigsmile.gif  Aš tokius turėčiau, kažin ar dėčiaus.. Bet sveikintinas požiūris, kad sieki tobulumo, šaunuolė..  4u.gif  O primink, kodėl pasiryai juos dėtis? Vien tik patiesinimui, ar su sąkandžiu problemos? Daug naujų merginų, jau nebepamenu kas kuriai..  blush2.gif

As ir ta pati pagalvojau pamacius kad kazin ar buciau dejusi ax.gif
Atsakyti
jauciu kompleksa del ju. . Mazai sypsaus. . . Vaikystej plokstele nesiojau, pameciau ir iltiniai nenusileido iki galo. . .
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 08, 18:45)
jauciu kompleksa del ju. . Mazai sypsaus. . . Vaikystej plokstele nesiojau, pameciau ir iltiniai nenusileido iki galo. . .

Na tai tikrai vertejo tada detis smile.gif
Atsakyti
labukas,man siandien prasta diena, nes apie maista galvoju, o valgyti nesigauna verysad.gif verysad.gif ir jums taip buvo?
Atsakyti