Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(smilsee @ 2010 10 11, 19:57)
Man irgi daaug labiau skaudejo apacia,nei virsu.Ir dar tas skausmas toks ikyrus buvo doh.gif  Feee net atsimint nenoriu  biggrin.gif

as pamenu net verkiau kaip skaudejo
biggrin.gif:D bet gerai kad viskas praeityje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 10 11, 19:57)
Man irgi daaug labiau skaudejo apacia,nei virsu.Ir dar tas skausmas toks ikyrus buvo doh.gif  Feee net atsimint nenoriu  biggrin.gif

Jau bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 11, 19:50)
Jau bijau  blush2.gif

Ir as fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 11, 21:50)
Jau bijau  blush2.gif

Man dar tik virsuj des kol kas, bet as irgi bijau blush2.gif
Atsakyti
labukas mergaites 4u.gif

man jau nebeskauda!!!! yahoo.gif ale va cia kai paskaiciau tai pas mane nei gumyciu, nei tu vielu nera doh.gif tik viela prakista per breketus blush2.gif nu kai eisiu i vizita, kuris tik lapkricio 17 diena, reiks pasiklausineti, kaip ten kas ax.gif man apacia pries sventes didziasias ruosiasi uzdeti... dar daug laukti, kai pagalvoji...o ka jums del sakandzio dare? pas mane jis negeras... tai 5 dantu, tiek kaireje, tiek desineje uzdejo tokius kaip kalniukus (manau ten blombos)
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2010 10 11, 21:23)
labukas mergaites  4u.gif

man jau nebeskauda!!!! yahoo.gif ale va cia kai paskaiciau tai pas mane nei gumyciu, nei tu vielu nera  doh.gif  tik viela prakista per breketus  blush2.gif  nu kai eisiu i vizita, kuris tik lapkricio 17 diena, reiks pasiklausineti, kaip ten kas  ax.gif man apacia pries sventes didziasias ruosiasi uzdeti... dar daug laukti, kai pagalvoji...o ka jums del sakandzio dare? pas  mane jis negeras... tai 5 dantu, tiek kaireje, tiek desineje uzdejo tokius kaip kalniukus (manau ten blombos)

Aj kaip nors visos istversim blush2.gif man tai nezinau ar ka dare, sake kairei pusei geras sakandis, o desinei ne, tai dejo dviguba vielute kazkurioj pusei, bet kad as dvigubos nematau blink.gif
Atsakyti
O kiek mazdaug laiko trunka virsutini zandikauli uzdet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 11, 20:46)
O kiek mazdaug laiko trunka virsutini zandikauli uzdet? blush2.gif

Man dejo apie 40 minuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 11, 12:58)
laukiam mes cia visos issiziojusios, kas breketu uzdejimo, kas vizitu, kas nuemimo   rolleyes.gif

Aš kaip vizito laukiu g.gif jau atrodo taip seniai buvau
Papildyta:
QUOTE(TacTic @ 2010 10 11, 14:14)
rimtai kai be ploksteles, jie juda? blink.gif  girdejau, kad ant senatves gali padideti tikimybe, kad jie mum iskris unsure.gif

Ai senatvėj ir be breketų nešiojimo gali iškrist biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2010 10 11, 14:20)
man des abu zandikualius iskarto. gydytoja sake, kad vizitas uzims 2,5 val.

Kažkaip ilgokai.. Man vieną žandikaulį užtruko iki 30 minučių..
Papildyta:
QUOTE(Brendy @ 2010 10 11, 17:08)
kas darys nauja tema,tegul atsimena sia data 2010-10-11 ir iraso i meniu biggrin.gif  ax.gif

Joo, ėmė kažkas ir atsiminė. Į AŽ reikia rašyti tokias datas. Galima man, nes sąrašas pas mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 spalio 2010 - 21:38
vienom skauda, kitom ne... cia jau kaip dievas dave biggrin.gif
siandien nebeskauda jau kur trauke protini, tikiuosi neistins, nes kolkas viskas normaliai...
o grupioke maciau istinuse ir su melyne po tokios "operacijos" ax.gif g.gif
as tai to skausmo kazkaip nebijau, ir nemana, kad man skaudes labai, nes tfu tfu tfu, kolkas viskas vyksta greit ir be komplikaciju ar skausmu smile.gif blush2.gif
mane 25 diena iterpe i tarpa kuris uzima pusvalandi, tai per ji zada sudeti virsu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 11, 14:40)
2.5val tai labai ilgai  blink.gif  man uzdejo virsu ir apacia per val ir 15min maximum. Nors gal dar kokiu nuotrauku darys ar antspaudu nuims, tada susides viskas  g.gif
Papildyta:
kaip trumpai tau, si viena is trumiusiai nesiojanciu  4u.gif  des ir virsu ir apacia??

aš išvis valandos neužtrukau su abiem žandikauliais g.gif
Atsakyti
man kazkur irgi apie 40 min dejo, nemanau kad cia ilgai, nes as pati isivaizdavau, kad viskas ilgiau uztruks... 4u.gif
Atsakyti