Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(Didu @ 2010 10 19, 21:21)
Mamytės norėjau paklaust ar buvo kuriai nors taip, kad isuktų jums varžtus tam, kad dantukai stumtūsi atgal? ax.gif  Man gydytoja sakė, jog tai būtina, bet kažkaip nesinori man tų varžtų burnoj turėt...

Hm, aš matyt ne apie tokius galvoju. Kai buvau vienoje konsultacijoje, gydytoja minjėo tokį variantą, kad sukti kažkokius varžtukus keliose vietose, bet čia man atrodo ne dantukų stūmimui atgal. Kaina vieno 300 lt.. Man būtų reikėję dviejų pasak jos. Bet dabartine gydytoja, pas kurią gydausi, nesiūlė man jokių varžtukų wink.gif
Atsakyti
Jei dar yra nočinčių patekti į sąrašiuką ar radusių klaidų sąrašiuke, až 4u.gif
Atsakyti
o as saves nematau sarasiuke... g.gif nebent ne ten ziuriu..? blink.gif
Atsakyti
Taigi, pasigirsiu jums pirmoms: siandien man sudejo breketus thumbup.gif
Dejo ir virsu ir apacia vienu kartu. Pas gydytoja prabuvau tiek, kiek ji man ir sake - lygiai 2,5 val., nors paskaicius jusu komentarus tikejausi greiciau is ten pasprukti smile.gif

Vaizdas toks, kokio ir tikejausi. O jausmelis... Sunku sneketi, lupos kabinasi uz breketu, bet cia turbut visoms taip buna smile.gif Ir siaip, dantys tokie kaip apmire butu, keisti rolleyes.gif

TacTic, dabar tavo eile mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 20, 11:48)
o as saves nematau sarasiuke...  g.gif  nebent ne ten ziuriu..? blink.gif

Būsi naujos temos sąrašiuke, anksčiau nebuvai duomenų atsiuntusi, kai kūriau šią temą wink.gif
Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2010 10 20, 12:08)

Sveikinu wink.gif tik ką tau taip ilgai darė nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
labukas, kaip breketuotojoms einasi? man po truputi... jau net nejauciu kad burnoj juos turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš irgi paišausi jei leitit į jūsų būrį ax.gif . Vakar nuvažiavau į Vilniaus implantalogijos centrą pas daktarę Budrienę į konsultaciją, pas mane blogas sakandis, todėl viršutiniai dantukai yra su tarpukais ir truputį atsikišę į priekį. Kam pasakydavau, kad noriu breketų, tai visi net nustebdavo, kam man reikia, bet aš pati blogai jaučiausi dėl to ir dar plius žinau, kad apatiniai dantys rėmėsi į viršutinių dantų vidurį, kas labai silpnina dantukus ir odontologė sakė, kad bėgant metams gali pradėti trupėti dantys. tai va merginos, nuėjau į konsultaciją, o ji man iškart sudėjo breketus, net registratūroj buvo administratorė nustebus, kai pamatė čekį biggrin.gif , sako "atvykot konsultacijai, o išeinat su breketais" biggrin.gif . Ar kam taip buvo, kad taip greit sudėtų? mano dantukai buvo sveiki, nes prieš porą sav. viską susitvarkiau, kadangi planavau konsultaciją su breketais. Tai Budrienė padarė nuotrauką, apžiūrėjo ir sako, kadangi jūs iš kito miesto, tai, kad nereiktų važinėt, galim sudėt breketus šiandien biggrin.gif . Tai va, db jaučiuosi gerai, tik negaliu valgyt kietesnio maisto, skauda kai kažką kandu, bet ramybės būsenoj neskauda, kažką jaučiu, bet vaistų tai tikrai nereikia gert. Po poros mėn dės ir apačią, kad viskas būtų idealu. Nors tikėjausi, kad apačios nereikės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupuliukas2 @ 2010 10 20, 14:32)
Sveikos. Aš irgi paišausi jei leitit į jūsų būrį ax.gif .

Nu fain kaip greitai thumbup.gif aš pas Budrienę ėjau pirma konsultacijai nors ir su foto, o paskui kitą kartą tik klijavo smile.gif galbūt ir todėl, kad nebuvau dar apsisprendusi ar noriu aš tų breketų ar nenoriu biggrin.gif o kokius breketus dėjo ir keik planavo nešiojimo laiką? Smagu kad daugėja pas Budrienę besilankančių smile.gif
Atsakyti
Sveikinam smile.gif na apacios reikia nes visitek jie suliga poto tiek virsutinius tiek apatinius dantukus kad graziau ir geriau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 20, 11:08)
Taigi, pasigirsiu jums pirmoms: siandien man sudejo breketus thumbup.gif
Dejo ir virsu ir apacia vienu kartu. Pas gydytoja prabuvau tiek, kiek ji man ir sake - lygiai 2,5 val., nors paskaicius jusu komentarus tikejausi greiciau is ten pasprukti smile.gif

Vaizdas toks, kokio ir tikejausi. O jausmelis... Sunku sneketi, lupos kabinasi uz breketu, bet cia turbut visoms taip buna smile.gif Ir siaip, dantys tokie kaip apmire butu, keisti  rolleyes.gif

TacTic, dabar tavo eile  mirksiukas.gif

Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(pupuliukas2 @ 2010 10 20, 13:32)
Sveikos. Aš irgi paišausi jei leitit į jūsų būrį ax.gif . Vakar nuvažiavau į Vilniaus implantalogijos centrą pas daktarę Budrienę į konsultaciją, pas mane blogas sakandis, todėl viršutiniai dantukai yra su tarpukais ir truputį atsikišę į priekį. Kam pasakydavau, kad noriu breketų, tai visi net nustebdavo, kam man reikia, bet aš pati blogai jaučiausi dėl to ir dar plius žinau, kad apatiniai dantys rėmėsi į viršutinių dantų vidurį, kas labai silpnina dantukus ir odontologė sakė, kad bėgant metams gali pradėti trupėti dantys. tai va merginos, nuėjau į konsultaciją, o ji man iškart sudėjo breketus, net registratūroj buvo administratorė nustebus, kai pamatė čekį biggrin.gif , sako "atvykot konsultacijai, o išeinat su breketais" biggrin.gif . Ar kam taip buvo, kad taip greit sudėtų? mano dantukai buvo sveiki, nes prieš porą sav. viską susitvarkiau, kadangi planavau konsultaciją su breketais. Tai Budrienė padarė nuotrauką, apžiūrėjo ir sako, kadangi jūs iš kito miesto, tai, kad nereiktų važinėt, galim sudėt breketus šiandien biggrin.gif . Tai va, db jaučiuosi gerai, tik negaliu valgyt kietesnio maisto, skauda kai kažką kandu, bet ramybės būsenoj neskauda, kažką jaučiu, bet vaistų tai tikrai nereikia gert. Po poros mėn dės ir apačią, kad viskas būtų idealu. Nors tikėjausi, kad apačios nereikės ax.gif

Sveikinu ir tave thumbup.gif Man panasiai sudejo, visiskai netiketai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 10 20, 15:48)
Nu fain kaip greitai thumbup.gif aš pas Budrienę ėjau pirma konsultacijai nors ir su foto, o paskui kitą kartą tik klijavo smile.gif galbūt ir todėl, kad nebuvau dar apsisprendusi ar noriu aš tų breketų ar nenoriu biggrin.gif  o kokius breketus dėjo ir keik planavo nešiojimo laiką? Smagu kad daugėja pas Budrienę besilankančių smile.gif

Dėjau metalinius, nes jie visu 1000 lt pigesni nei keramika, db namie būnu, nes dar auginu savo mažyte, tai man estetikos labai ir nereikia, o kainos skirtumas nemažas, jei būtų dėję tik viršų, tai tikrai būčiau dėjus keramiką, bet kai ir apačią, tai ir taip nemaža suma gaunasi. Galėjau rinktis tik 6 keramikinius, bet pas mane plati šypsena, tai vistiek butų švietę ir tie galiniai. Be to man reikės nešiot sakė maximum metus, bet turbūt dar trumpiau, tai pagalvojau, kad dėl tokio laiko tarpo neverta pinigų švaistyt. labai džiaugiuosi, kad susidėjau, jau senai norėjau, bet vis tempdavau laiką smile.gif . Patiko man Budrienė, tokia konkreti. Db konsultacija lapkričio 16 d. Sakė tada jau naikins tarpus, o iki tos datos dantukai turi atsistot į vietą. Tik man keista, kad neskauda kol nevalgau. Čia visos rašo kaip skauda, aš jau vakar ir vaistų nusipirkau nuo skausmo, bet kad man nėra jokio skausmo. Nežinau čia gerai ar ne g.gif
Atsakyti
Aisku gerai smile.gif dziaukis kad neskauda, man virsaus ir neskaudejo, tik apacia labiau,ir tai ne kad skauda o trina smile.gif
Atsakyti