Sveikos. Aš irgi paišausi jei leitit į jūsų būrį

. Vakar nuvažiavau į Vilniaus implantalogijos centrą pas daktarę Budrienę į konsultaciją, pas mane blogas sakandis, todėl viršutiniai dantukai yra su tarpukais ir truputį atsikišę į priekį. Kam pasakydavau, kad noriu breketų, tai visi net nustebdavo, kam man reikia, bet aš pati blogai jaučiausi dėl to ir dar plius žinau, kad apatiniai dantys rėmėsi į viršutinių dantų vidurį, kas labai silpnina dantukus ir odontologė sakė, kad bėgant metams gali pradėti trupėti dantys. tai va merginos, nuėjau į konsultaciją, o ji man iškart sudėjo breketus, net registratūroj buvo administratorė nustebus, kai pamatė čekį

, sako "atvykot konsultacijai, o išeinat su breketais"

. Ar kam taip buvo, kad taip greit sudėtų? mano dantukai buvo sveiki, nes prieš porą sav. viską susitvarkiau, kadangi planavau konsultaciją su breketais. Tai Budrienė padarė nuotrauką, apžiūrėjo ir sako, kadangi jūs iš kito miesto, tai, kad nereiktų važinėt, galim sudėt breketus šiandien

. Tai va, db jaučiuosi gerai, tik negaliu valgyt kietesnio maisto, skauda kai kažką kandu, bet ramybės būsenoj neskauda, kažką jaučiu, bet vaistų tai tikrai nereikia gert. Po poros mėn dės ir apačią, kad viskas būtų idealu. Nors tikėjausi, kad apačios nereikės