ajaja, pritariu Svajaaa'i, labai gražu..
Ir nesuk tu galvos dėl to centro..
Niekis tas centras palyginus ką turėjei prieš breketus ir ką turi dabar..
QUOTE(blondie* @ 2010 10 21, 11:50)
Ci amatyt tas centravimas ir nesutaps normaliai,nes man kai iseme jis irgi pasislinko truptui,bet nepergyvenu
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 21, 09:44)
QUOTE(blondie* @ 2010 10 21, 09:50)
aciu panos
Merginos, o kur yra pirkti to vaško? Mano lūpos jau visos žaisdom nuėjo
QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 11:56)
aciu panos
na iki tobulumo labai toli, bet reikia tiesiog neimt i galva ir tiek. teisingai blondie sako, tie trukumai yra niekis palyginus su tuo ka turejau pries breketus ir ka dabar
valio 
O man tobul,tikrai ziauriai grazu
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 21, 09:55)
Ci amatyt tas centravimas ir nesutaps normaliai,nes man kai iseme jis irgi pasislinko truptui,bet nepergyvenu 
as galvoju cia dar is kurios puses nufotkinsi, galima padaryti fotke taip, kad centras sutaptu. o kai kalbam ir naturaliai sypsomes tikrai nesimato, kad centras 1mm nesutampa. pas mano seseri irgi vaikystej dantukai traukti, plokstelem tiesinta ir virsutinis centras eina per vieno apatinio dantuko viduri, bet as niekad net nepastebejau, kol ji neparode
zodziu toks bus mano holivudas ir toki as ji priimu ir myliu
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 21, 09:34)
Mildute, o pas kokią tu gydytoją?
Buvau tau rasiusi az, tikriausiai istrynei
QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 10:56)
Man zinok irgi kaip grazuuuu
QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 12:01)
as galvoju cia dar is kurios puses nufotkinsi, galima padaryti fotke taip, kad centras sutaptu. o kai kalbam ir naturaliai sypsomes tikrai nesimato, kad centras 1mm nesutampa. pas mano seseri irgi vaikystej dantukai traukti, plokstelem tiesinta ir virsutinis centras eina per vieno apatinio dantuko viduri, bet as niekad net nepastebejau, kol ji neparode 
ir visiem rodysiu 
as irgi labai myliu savo sypsena,tai jau nebeieskau priekabiu,pradzioj po nuemimo gal suniiau,nes visa burna apziuri,o paskui tik bendra vaizda ir grazia sypsena
QUOTE(pupuliukas2 @ 2010 10 21, 09:58)
jeigu tu is Kauno tai yra sukileliu pr netilo topolio kaip ir ortopedijos ir ortodontu klinika ar asociacija, tai tenai yra spec parduotuvele/vaistine kur yra vasko ir tarpdanciu sepetuku ir siulu ir visko
jei vasko neturi, mane gelbedavo vatos paploteliai ar kaip jie vadians kur makiazui valyti. atsikirpdavau kiek reikia, uzsidedavau, tai per nakti tikrai geriau budavo. diena ju nesioti nelabai iseina, bet is bedos galima irgi, dar ziurint kurioj vietoj trina.
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 21, 10:10)
as irgi labai myliu savo sypsena,tai jau nebeieskau priekabiu,pradzioj po nuemimo gal suniiau,nes visa burna apziuri,o paskui tik bendra vaizda ir grazia sypsena

as tai isvis neisivaizduoju kokiu tu ten dar priekabiu galejai rasti savo dantukuose, ir tiesuciai, ir baltuciai, nuostabi sypsena
QUOTE(pupuliukas2 @ 2010 10 21, 11:58)
Man Budrienė sakė jeigu trins jai paskambinti ir sakė ji vaško duos pati, paliks berods klinikoj
QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 13:12)
jeigu tu is Kauno tai yra sukileliu pr netilo topolio kaip ir ortopedijos ir ortodontu klinika ar asociacija, tai tenai yra spec parduotuvele/vaistine kur yra vasko ir tarpdanciu sepetuku ir siulu ir visko
jei vasko neturi, mane gelbedavo vatos paploteliai ar kaip jie vadians kur makiazui valyti. atsikirpdavau kiek reikia, uzsidedavau, tai per nakti tikrai geriau budavo. diena ju nesioti nelabai iseina, bet is bedos galima irgi, dar ziurint kurioj vietoj trina.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2010 10 21, 13:22)
Man Budrienė sakė jeigu trins jai paskambinti ir sakė ji vaško duos pati, paliks berods klinikoj
nebent toli važiuoti gaunasi 
toli merginos, aš iš Druskininkų
QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 01:16)
snd biski pafotkinau dantukus, dedu neapsisprendzianciu motyvacijai 
pries dedant breketus- 2009m geguze:

cia tik uzdejus breketus- 2009m birzelis:

cia siandien po 1 metu ir beveik 4 men:

kaip sakiau centras truputi nesusieina, bet veidrody man taip ryskiai nesimato kaip toj nuotraukoj
pries dedant breketus- 2009m geguze:

cia tik uzdejus breketus- 2009m birzelis:

cia siandien po 1 metu ir beveik 4 men:

kaip sakiau centras truputi nesusieina, bet veidrody man taip ryskiai nesimato kaip toj nuotraukoj
Super gražiai atrodo