Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

QUOTE(mikki @ 2008 10 29, 08:47)
as jau nebezinau ka daryti.visa seima jau pavargusi nuo musu mazojo oziu.jam dar tik 1.4m,o sokdina visu kiek gali.Zodis negalima neegzistuoja,jei ko negauna rekimas,asaros,isterijos.Lyg ir nelepinom,bet kiek pamenu jis nuo gimimo toks.Vyras su mano mama jau nori imti dirza.as pries.seimoj konfliktai,nerandam kaip apraminti isterika vaika doh.gif viliuosi kad gal darzely(kai jau eis) nebus pries ka draskytis,nes dabar pvz i parduotuve nueiti sansu nulis.kriokia,rekia,jei neleidi eiti kur jis nori.

cia lygiai mano vaiko charakterris....i parduotuves jau ir nesivedu, nes puola prie lentynu kaip isprotejes, lyg is kokio misko istrauktas, jei ko uzsigeidzia, krenta gatves vidury ant zemes ir rekia...jau kelis kartus netekusi kantrybes, ar del savo silpnumo, ikreciau i sikna...vaikas tiesiog dergiasi is manes...patikekit, lopselis nepadeda, ten jis auksinis, o vos tik as pasirodau, pasikeicia 100 procentu...
Atsakyti
QUOTE(emiliuks @ 2008 10 30, 21:49)
cia lygiai mano vaiko charakterris....i parduotuves jau ir nesivedu, nes puola prie lentynu kaip isprotejes, lyg is kokio misko istrauktas, jei ko uzsigeidzia, krenta gatves vidury ant zemes ir rekia...jau kelis kartus netekusi kantrybes, ar del savo silpnumo, ikreciau i sikna...vaikas tiesiog dergiasi is manes...patikekit, lopselis nepadeda, ten jis auksinis, o vos tik as pasirodau, pasikeicia 100 procentu...

tas pats ir pas mus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikola: 30 spalio 2008 - 22:19
QUOTE(emiliuks @ 2008 10 30, 20:49)
...patikekit, lopselis nepadeda, ten jis auksinis, o vos tik as pasirodau, pasikeicia 100 procentu...

Jūs tikrai kvaila ar apsimetat? Na nejaugi sunku suprasti, kad jei vaikas darželyje auksinis, o pasikeičia būdamas su jumis, tai kaltas ne vaikas, o jūs?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 02:13)
Na nejaugi sunku suprasti, kad jei vaikas darželyje auksinis, o pasikeičia būdamas su jumis, tai kaltas ne vaikas, o jūs?

preitais metais taip ir pas mane buvo,kad didysis grupej paziba buvo, gyre koks jis geras, sakydavau ,kad namie dazniausiai nesusinekam, tai nepatikedavo,kad atsikalbineja pries mane ir t..... pasirodo taip ir yra,kad kalta pati,per daug leidau ir vaikas saiko nebejaute. Dabar ta klaida bandau istaisyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2008 10 29, 09:47)
as jau nebezinau ka daryti.visa seima jau pavargusi nuo musu mazojo oziu.jam dar tik 1.4m,o sokdina visu kiek gali.Zodis negalima neegzistuoja,jei ko negauna rekimas,asaros,isterijos.Lyg ir nelepinom,bet kiek pamenu jis nuo gimimo toks.Vyras su mano mama jau nori imti dirza.as pries.seimoj konfliktai,nerandam kaip apraminti isterika vaika doh.gif viliuosi kad gal darzely(kai jau eis) nebus pries ka draskytis,nes dabar pvz i parduotuve nueiti sansu nulis.kriokia,rekia,jei neleidi eiti kur jis nori.

Juokinga ir graudu skaityt. Su tokiu mažu vaiku nesusitvarko tėvai, pasaulio pabaiga, o kažin kaip toliau bus. Darželyje nebus prieš ką draskytis, tai kodėl leidžiat prieš save draskytis, kodėl. Ten irgi žmonės darželyje dirba , jeigu ką.
Nu šimtus mažiukų vaikų tokio amžiau matau kasdien parduotuvėje ir elgiasi tie vaikai labiai gražiai.
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2008 10 30, 17:50)
skaiciau kad jokie prievartiniai veiksmai neduos norimo rezultato nebent momentini.Reikia isisamoninti kad vaikas isterikuoja tam kad paveiktu mus, bet koks demesio skyrimas tuo metu ar bandymas nukreipti demesi ar barimas ar kalbejimas -pasiektas vaiko tikslas(demesys) iseikit i kita kambari ir visiskai bukit rami (as grysiu kai tu nurimsi) iseikite isijunkite muzika ar padainuokite ir taip kiekviena karteli.Vaikai yra tokie protingi jie suvokia ir randa silpnas tevu vietas ypatingai viesoje vietoje kada geda prie zmoniu kad vaikas rekia tuoj patenkini jo kapriza kad tik nustotu.Uzauginau keturis vaikus ir tikrai tokiu problemu neturejau gal kad visada buvau tvirta ir ankstyvoj vaikystej ,kada vaikai bando tavo ribas jos buvo gan tvirtai nubreztos mirksiukas.gif Dabar priziuredama svetimus vaikus puikiai pritaikau sias zinias ir tikrai puikiai veikia.Ir negalvokite kad jei vaikelis eis i darzeli viskas liausis, taip darzelyje jis neisterikuos ,nes ten nepadarys jokio efekto , o jus sokdins kaip sokdino.Todel tik jus patys turit tuo uzsiimti kuo anksciau. g.gif

o gal galite pasakyti"Laimingo vaiko" knygos autorių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 10 31, 01:13)
Jūs tikrai kvaila ar apsimetat? Na nejaugi sunku suprasti, kad jei vaikas darželyje auksinis, o pasikeičia būdamas su jumis, tai kaltas ne vaikas, o jūs?

na iki siol dar tokia nesijauciau, ir, kiek prisimenu, nesakiau, kad problema tik vaikas...neneigiu savo kaltes, todel prasyciau neizeidnet...tuo labiau, kad auginu ne pirma vaika, ir galiu drasiai teigt, kad vieno ar kito vaiko budas tikrai skiriasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuks: 31 spalio 2008 - 21:16
Mano didžioji prieš mane irgi kelia visokius " nemalonius ausiai šurmulius" , nuvedu į kitą kambarį(su gera prievarta ją ten klykiančią nunešu), kaip ir daugelis šio forumo mamų. Bet man smagiausia matyti, kokia aktoryste ji užsiima, kai tėtis jai paprieštarauja ar subara(kad ir VISAI NEKELDAMAS PIKTO BALSO)...Akeles nuleidžia, veiduką su rankytėm paslepia...O jei tėtis liepia eiti į kitą kambarį, apmastyti savo poelgių, ji, kuo ramiausiai NUEINA PATI ir kiūkso kokiam kamputį ramiai!!! Negaliu atsistebėti šitokiu vaizdeliu blink.gif , juokas apima biggrin.gif .
Kai atsikeliu ryte, visad savęs mintyse paklausiu :" Na, mama, kokios šiandien tavo ribos? Vėl TYRINĖSIME!!" biggrin.gif
Atsakyti
Naiš ties viskas nuo to ir prasideda, nereikia klykiančio leliaus tyst į kitą kambarį, kad apsiramintų, o apsikabinus atsisėst ir pakalbėt, dėl ko jis klykia...
Nesnai mačiau vaizdelį, mažius kokių 2m atsigulė ant grindų ir viskas, mama sako paliksiu, o gal kokiais 1m. vyresnis broliukas atbėgęs broli einam, žiūri į mamą , šaukia mama nepalik,na negerai kažkas šeimoj ir auklėjime, nenormalūs tokie dalykai
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2008 11 01, 02:55)
Naiš ties viskas nuo to ir prasideda, nereikia klykiančio leliaus tyst į kitą kambarį, kad apsiramintų, o apsikabinus atsisėst ir pakalbėt, dėl ko jis klykia...

Isterijos apimti vaikai nė negirdi, ką jūs jam sakot, o ką jau kalbėt apie tai, kad įsidėtų į galvą ir prisimintų kitą kartą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 11 01, 02:58)
Isterijos apimti vaikai nė negirdi, ką jūs jam sakot, o ką jau kalbėt apie tai, kad įsidėtų į galvą ir prisimintų kitą kartą wink.gif

bet isterija neprasideda be priežasties ir vaiko ignoravimas isterijos nesustapdys
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2008 11 01, 03:04)
bet isterija neprasideda be priežasties ir vaiko ignoravimas isterijos nesustapdys

Sustabdo. O tokiu atveju reikia kalbėtis dar neprasidėjus isterijai, spręst problemą.
Atsakyti