Aliejinį sulašinu be problemų tiesiai į burnytę,o nuo vandeninio mažius žiaugčiodavo(jis anyžių skonio...) ir lašėdavo labai sunkiai...
as tai irgi bevalgant tiesiai i burnyte sulasinu. tik va pas mane tokia dilema. mamos kaip manot ar gali mano 3men dukrai dirginti skranduka aliejinio tipo D vitaminas, ji kazkaip man pradejo atpilineti daug. pastebejau kelias dienas nedaviau jokiu dideliu atpilinejimu nera bent jau tokiais kiekiais. siaip maitinu MP bei damaitinu misinuku SMA
tai va suku galva kas cia gali buti

mes nuo pat pradziu duodam su sauksteliu...
As lasindavau ant ciulptuko, aliejinis D vitaminas be skonio, tai ir nesuprasdavo, o jeigu ir paciulpusi isspjaudavo, tai tie pora lasiuku vis tiek burnyteje likdavo
o jau po pusmecio iki dabar be problemu isgeria ir is saukstelio

Įlašinu tiesiai į burnytę

A taip pat lašinu tiesiai į burnytę, seniau užlašindavau ant papkiuko,o dabar pamato buteliuka ir pats išsižioja

Lasindavau tiesiai i burnyte, bet su seilemis puse spjaudavo, dabar kaip jau valgo darzoviene, tai i ten i lasinu
tiesiai i burnyte lasinu, tik ji nuo anyziu skonio susiraukia... Bet greitai ir vel sypsosi

kol buvo mažytis kūdikėlis, tai problemų su įlašinimo nebūdavo jokių. Sulašindavau tiesiai į burnytę. Teko tokia "laimė" sirgti rachitu, tai į burnytę sulašindavau ir 10 lašiukų, jokio spyriojimosi ar ožiukų. Tačiau paskui pradėjo spyriotis, todėl visada D vitaminą dabar duodu su košyte. Valgant įlašinu į šaukštuką 3 lašiukus (čia dienos norma).
Pasiskaičiau vieną pasisakymą apie Aquadetrim D vitaminą (tą anyžinį), kad kūdikis labai atpylinėja. Buvom kokių keturių mėnesiukų pas alergologę, ji pasakė, kad jei kūdikis išbertas arba atpylinėja, to labiausiai tikėtina priežastis yra anyžinis D vitaminas. Mamytės, pirkite aliejinius. Mes perėjome ant aliejinio ir jokių problemų
Pasiskaičiau vieną pasisakymą apie Aquadetrim D vitaminą (tą anyžinį), kad kūdikis labai atpylinėja. Buvom kokių keturių mėnesiukų pas alergologę, ji pasakė, kad jei kūdikis išbertas arba atpylinėja, to labiausiai tikėtina priežastis yra anyžinis D vitaminas. Mamytės, pirkite aliejinius. Mes perėjome ant aliejinio ir jokių problemų

tiesiai i burnyte arba su sauksteliu

QUOTE(ramaskee @ 2011 04 02, 00:41)
as tai irgi bevalgant tiesiai i burnyte sulasinu. tik va pas mane tokia dilema. mamos kaip manot ar gali mano 3men dukrai dirginti skranduka aliejinio tipo D vitaminas, ji kazkaip man pradejo atpilineti daug. pastebejau kelias dienas nedaviau jokiu dideliu atpilinejimu nera bent jau tokiais kiekiais. siaip maitinu MP bei damaitinu misinuku SMA
tai va suku galva kas cia gali buti 

O po kiek lasiuku jus duodate vitamina D?Gali nuo misiniko atpilineti,nes kartais reikia isbandyti keliu rusiu misinukus kol atitaikai kuris tinkamas.
Papildyta:
Pradzioje lasinau ant ciulptuko,kol buvo vienas lasiukas,bet kai daktare liepe lasinti po 5 laseliu teko lasinti tiesiai i burnyte,bet ir seiliu burbulus daro kaip sraigyte,tai tada kisu iskart ciulptuka

O mums pats patogiausias būdas suduoti vitaminą D, geležį ar kokius kitus vaistukus yra švirkšto pagalba. Atskiestą vandeniu vitaminą D pritrauki į švirkštą be adatos ir sušvirkšti į burnytę