Mes tai aliejini naudojom ir tiesiai i burnyte lasindavau. Bet pries savaite mums israse "ampulyte" vitamino D, kurio uzteks pusei metu. Tai dabar sugerem ta doze ir 6 men. bus ramu.

Paprasčiausiai iš šaukštelio. Sulašinu kiek reikia ir pats labai skaniai suvalgo

Kai pildavau tiesiai į mišinuką, ne visada vaikas viską išvalgo, po kiek laiko atsirado rachito požymių. Tada daktarė padidino dozę ir lašinu tiesiai į burnytę. Ir kiekvieną kartą dėl to būna vaiko klykinimas, nes tiek vandeninio tiek aliejinio buteliuko lašinimo sistema yra labai nepatogi. Tai laša greitai, tai iš vis nelaša, o mažiukui laukti išsižiojusiam nepatinka. Į šaukštelį ar ant piršto bijau duoti, nes gali būti, kad ne visa dozė papuls,o mums svarbus kiekvienas lašas, todėl vis dar kankinu vaiką ir kiekvieną dieną piktinuosi netobula lašinimo sistema
Kresanko, o kodėl perėjot prie aliejinio? Aš taip ir neišsiaiškinau, kuris geriau, nes labai daug prieštaringų nuomonių...

QUOTE(*Ricca* @ 2010 10 02, 10:25)
Kai pildavau tiesiai į mišinuką, ne visada vaikas viską išvalgo, po kiek laiko atsirado rachito požymių. Tada daktarė padidino dozę ir lašinu tiesiai į burnytę. Ir kiekvieną kartą dėl to būna vaiko klykinimas, nes tiek vandeninio tiek aliejinio buteliuko lašinimo sistema yra labai nepatogi. Tai laša greitai, tai iš vis nelaša, o mažiukui laukti išsižiojusiam nepatinka. Į šaukštelį ar ant piršto bijau duoti, nes gali būti, kad ne visa dozė papuls,o mums svarbus kiekvienas lašas, todėl vis dar kankinu vaiką ir kiekvieną dieną piktinuosi netobula lašinimo sistema
Kresanko, o kodėl perėjot prie aliejinio? Aš taip ir neišsiaiškinau, kuris geriau, nes labai daug prieštaringų nuomonių... 

tai gal vis tik geriau sugirdyti iš šaukštelio, nei tą vaiką klykinti, nes iš buteliuko jis laša tikrai nepatogiai

Aš kai girdau, tai tą šaukščiuką dar per dantena perbraukiu kelis kartus ir ten tikrai nieko nebelieka

pas mane tabletes,tai as saukstelyje istirpinu su vandeniu ir duodu.O jeigu spjauna tai galima pabandyti is kart,kol dar nespeja isspjauti,buteliuka duoti,arba soske
na mes lasinam tiesiai i burnyte,nors sunkiai ten jie lasa,bet mazyle laukia iskisus liezuviuka
o sakykit kur perkat aliejini(vilniuj)?

QUOTE(Ziuvile @ 2010 10 01, 13:19)
Mes tai pradžioj į šaukštelį vandenuko įlašindavom D. Viskaą taip nugurgdavo. O dabar net nereikia vandenuko. Patinka anyžius
pati issizioja 

Fe, koks neskanus, negere nei per kur

As esu atskirai dar pipete nusipirkusi..taigi lasinu su pipete.. naudojam aliejini vitamina D3
kur perkate aliejini vitam D vilniuje,kurioj vaistinej? kiek buvau aplankius,nei viena neturejo

QUOTE(Linulee @ 2010 10 03, 14:59)
kur perkate aliejini vitam D vilniuje,kurioj vaistinej? kiek buvau aplankius,nei viena neturejo 

Aš vakar kaip tik užklausiau Eurovaistinėj, ar turi aliejinio? Nes ilgą laiką neturėjo. Sako, jo, gavom lenkiško, bet mamos supuolė ir viską išpirko

Aš kaunietė, bet gal ir pas jus užveš?

tai vat vat,as ne is pacio vln,tai sunku mums uztaikyti ant atvezimo,nerandam vis

Mes naudojam Vigantoel - irgi aliejinį. Su tuo aliejiniu kažkokia istorija nuo birželio mėnesio prasidėjusi, nes ėmė ir uždraudė jį vežti pas mus, todėl pasijautė jo stygius. Gal dabar vėl leido įvežti, jei sakote, kad Vilniuje užvežė...?