Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminas D3

QUOTE(Sima_kaj @ 2010 10 26, 11:31)
Mes bandem zuvies taukus. Jie skirti nuo 3 men. Viskas butu normalu, tik. kad skonis apelsininis blink.gif Mums 4,5 men ir mes aisku apelsino dar neragave ir isgert vienu kartu reik 2,5 ml. Zodziu pavargom, pasidraskem ir sugryzom prie vit.D, kuri labai sekmingai su mazu svirkstuku geriam. smile.gif

Apelsininio skonio? Oj, tada suprantama doh.gif Mes tai geriam be jokiu skoniu, naturalius. Mes tai problemu neturim, mazyle geria is saukstelio net pasicepsedama 4u.gif
Atsakyti
nuo kada duodat D ?
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2010 10 26, 17:35)
nuo kada duodat D ?

nuo 1 men. Jums dar gydytoja pasakys.

Aš sugirdau vit. D iš šaukštelio, normaliai sučiulpia thumbup.gif
Atsakyti
as tiesiai i burnyte ilasinu 2lasiukus...tiek mums paskyre gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
mano suneliui gydytoja paskyre 3lasiukus as su duodu visada juos ryte panasiai ta pace valanda nes sake gydytoja jei nevienodu laiku panasiai tai jokio efekto nebus geriau reguleriai stengtis suduoti tai taip ir darom 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
ilasinu i sauksteli ir sumaisau ar su vandenuku arba su savo pienu, ko puikiausia isgeria thumbup.gif
Atsakyti
Aš įlašinu į šaukštelį ir supilu i burnytę.
Atsakyti
Mes tiesiai i burnyte is buteliuko ilasinam po 2 lasiukus kas ryta pries valgi. Apsieinam ir be saukstelio.
Atsakyti
Mes lasinam tiesiai i burnyte po 3 lasiukus, pasirauko biski, bet kita karta vistiek ziojasi biggrin.gif
Atsakyti
As su pipete sulasinu;)
Atsakyti
is buteliuko tiesiai lasinu i burnyte, labai gerai pritaikyta ax.gif
Atsakyti
Su pipete ilasinu smile.gif Is buteliuko ilgai reikia laukti kol tas lasiukas iskrys smile.gif
Atsakyti