Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Blueta @ 2010 10 23, 15:33)
O mums is 10 dienu tik viena buvo neplezine,lijo.Visos kitos 24-30 silumos,sauleta.
Sianakt parskridom.Palikom +30.

as nepliazine diena skaitau,ne tik lietinga diena 4u.gif
Kokiame miestuke buvote?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 23, 17:44)
as nepliazine diena skaitau,ne tik lietinga diena 4u.gif

Kokiame miestuke buvote?

Nu bet jeigu guli pleze ir deginiesi,maudaisi,tai kokia ji tada,jei ne plezine?

Ten ne miestukas,tiesiog pakrante Beleko regione.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2010 10 23, 16:08)
Nu bet jeigu guli pleze ir deginiesi,maudaisi,tai kokia ji tada,jei ne plezine?

Ten  ne miestukas,tiesiog pakrante  Beleko regione.

as jau rasiau,kad jei nera itin silta,tai man nesinori pliazintis,mes isnaudojome keliavimui.Tokiomis dienomis ir pliaze zmoniu maziau ir maudosi nedaugelis,o stai kai tikrai siltos dienos buvo tai laisvu gultu pliaze jau paieskoti reiketu ir zmoniu juroje daaug thumbup.gif Tad as saves neapsigaudinejau.Spali savo noru nerizikuociau i Turkija pasyviam poilsiui.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 23, 18:18)
as jau rasiau,kad jei nera itin silta,tai man nesinori pliazintis,mes isnaudojome keliavimui.Tokiomis dienomis ir pliaze zmoniu maziau ir maudosi nedaugelis,o stai kai tikrai siltos dienos buvo tai laisvu gultu pliaze jau paieskoti reiketu ir zmoniu juroje daaug thumbup.gif Tad as saves neapsigaudinejau.Spali savo noru nerizikuociau i Turkija pasyviam poilsiui.

JM jusu viesnages metu turkai niurnejo, kad ziema atejo, dabar sake vel geras oras smile.gif cia man orelis paruosiamaji grizimui oreli parenges buvo biggrin.gif man nebuvo tokio soko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 10 23, 16:23)
JM jusu viesnages metu turkai niurnejo, kad ziema atejo, dabar sake vel geras oras smile.gif cia man orelis paruosiamaji grizimui oreli parenges buvo biggrin.gif man nebuvo tokio soko biggrin.gif

gali buti,bet spali orai jau permainingi,jau rizikuoji,tad sakau kazin ar berizikuociau,nebet superine kaina butu.Bet keliavimui tai buvo oras pats tas thumbup.gif ne per karsta thumbup.gif isties tai dziaugiuosi,kad tie orai butent tokie buvo,nes tai tik pastumejo ir masiniuka issnuomuoti ir i ekskursijas vaziuoti ir patiems vietiniu transportu pasinaudoti,o butu karsta tai tik bambas isverte prie juros butumeme biggrin.gif tad as nenusivyliau paciomis atostogomis,jos buvo super thumbup.gif ypac kai turejome tokius saunius bendrakeleivius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 23, 18:27)
gali buti,bet spali orai jau permainingi,jau rizikuoji,tad sakau kazin ar berizikuociau,nebet superine kaina butu.Bet keliavimui tai buvo oras pats tas thumbup.gif ne per karsta  thumbup.gif isties tai dziaugiuosi,kad tie orai butent tokie buvo,nes tai tik pastumejo ir masiniuka issnuomuoti ir i ekskursijas vaziuoti ir patiems  vietiniu transportu pasinaudoti,o butu karsta tai tik bambas isverte prie juros butumeme biggrin.gif tad as nenusivyliau paciomis atostogomis,jos buvo super thumbup.gif ypac kai turejome tokius saunius bendrakeleivius  thumbup.gif

Tikra tiesa, balandis spalis tinkamas tiems, kuriems karsciai neaktualus, o noris ir siek tiek pakeliauti, zymiai geresnis oras.
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 10 23, 16:32)
Tikra tiesa, balandis spalis tinkamas tiems, kuriems karsciai neaktualus, o noris ir siek tiek pakeliauti, zymiai geresnis oras.

drinks_cheers.gif butent.
Kalnuose net salta buvo ir sniego radome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 23, 18:37)
drinks_cheers.gif butent.
Kalnuose net salta buvo ir sniego radome biggrin.gif

aha as ir sakiau, kad viena diena lyg kalnuose sniegas matesi, labai jau skaidrus oras buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 10 23, 16:39)
aha as ir sakiau, kad viena diena lyg kalnuose sniegas matesi, labai jau skaidrus oras buvo biggrin.gif

thumbup.gif as ji radau tik vienoje vietoje-medzio dreveje,matyt isilaike ilgiau thumbup.gif as gi karstausi visur,tai ir randu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2010 10 20, 13:45)
Labas 4u.gif
Mmytes noriu paklausti,o kokiasituacija Turkijoje su maisteliu kudikiams iki metuku.Ar yra kurortiniuose miesteliuose prekybiniai centriukaikuriuosebutu,tarkim hipp koseliu ir panasiai ,ar geriau savo veztis is namu.Buvau Turkijoje gal pries 10metu,tai nelabai pamenu.

Aš tai rinkčiausi viešbutį kuriame yra blenderiai (kaip pvz. Akka Antedon) ir pati susitrynčiau iš virtų daržovių ir mėsos tyreles. Imčiau tik mišinuko jei reikia.
Dėl pampersų tai buvau pritrūkusi, tai baiminausi, kad labai brangiai kainuos, bet paskaičiavom, kad Huggies pokas kainavo vos ne pigiau nei Lietuvoje (pirkom jų vietinėje parduotuvėje toliau nuo turitinių vietų),
Atsakyti
Turkai sukioja laikrodzius pavasari ir rudeni kaip mes ?

Kokia arbatpinigiu kultura nekurortinej Turkijoj ? Turesiu tik turkiskus pinigus, tai kambarinei palikineti metalines monetas ? unsure.gif Ar pasiimti tik tam skirtus kelis dolerius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 10 25, 09:23)
Turkai sukioja laikrodzius pavasari ir rudeni kaip mes ?

Kokia arbatpinigiu kultura nekurortinej Turkijoj ? Turesiu tik turkiskus pinigus, tai kambarinei palikineti metalines monetas ?  unsure.gif Ar pasiimti tik tam skirtus kelis dolerius  biggrin.gif

Stambule viesbutyje kambarines ima ir eurus, ir dolerius, ir lyras. Mes palikinejome po 1 eura arba po 2 lyras metalinemis monetomis.
Atsakyti