Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Basttet @ 2010 11 09, 14:33)
Sveiki keliauninkai smile.gif
Turkija...  g.gif Buvome siais metais Kemere liepos pb-rugpjucio pr - pats karscio bumas  rolleyes.gif Karstis buvo ne beda, bet pati Turkija mums su vyru labai nepatiko. Galbut del to, kad pries metus buvome Kretoje.
Sokiravo tai, jog ispirkti papludimiai, uzdaryti uostai- niekur nenueisi pasivaikscioti- visur vejasi ir rekia, kad negalima. Taip pat nepatiko tas Turkiskas lindimas i "  Jokios savigarbos- jei piktume parsiduotu ir patys save 
Masina nuomotis baisu- matant, kaip patys turkai vazineja nesinori papulti i kokia keblia situacija ir pasedeti uz grotu  schmoll.gif  Keliones per kelioniu organizatorius irgi labai "apsaldinti" - visur prikaisioja "uzvaziuosim i vyno rusi, i alyvuoginiu produktu parduotuve" Daug vaziavimo- mazai ziurejimo 
Laabi didele itaka paliko ir turistu naglumas ir kiauliskumas. Pati Turkija cia niekuo deta, taciau tokiu kiauliu dar nesame mate - taupo 3m., atvaziuoja i Turkija ir vaizduoja monarchus 
Visada trauke musulmoniskos salys savo temperamentu, siluma, gamta, bet pabuvojus Turkijoje i sia sali tikrai nebegrisime  schmoll.gif

Buvau ir Kretoje ir Turkijoje.
Cobre minejo,kad buvo rasiusiu,kaip laisvai visur vaiksciojo.Tai musu seima is tu,kurie megsta pavaikstineti tuo paciu papludimiu,uzeiti i kitus viesbucius paziureti.Jokiu neleidimu ar draudimu nebuvo.Niekas niekada nereke ir nevijo schmoll.gif
Abiejuose salyse nuomavomes masina thumbup.gif puikiai tiek Kretoje tiek Turkijoje pavazinejome thumbup.gif abiejuose salyse buvo tikrai i ka paziureti ir kur nuvaziuoti wub.gif Keliai, vairavimas man tiko ir patiko,jokiu nesusipratimu ar keblumu nemaciau nei Kretoje nei Turkijoje-pati vairavau visur ir visa laika-jau tokio malonumo niekam nesuteikciau schmoll.gif biggrin.gif
Del ekskursiju sutinku pilnai drinks_cheers.gif jau skaiciavomes,kad Turkijoje kelioms seimoms issinuomavus masina normali kaina gaunasi i tas pacias ekskursijas patiems nuvaziuoti,be jokiu uzvezimu i parduotuves.Bet...ir Kretoje irgi veza i ju parduotuves tongue.gif
O del kontingento(jei jau taip kliuna),tai reikia tinkamai rinktis viesbuti,kad butu ne tie kurie 3 metus taupo Turkijai ir poto atvaziuoja gerti 24val/para visas atostogu dienas,bet viesbuti brangesni ir t.t.kad atostogos Turkijoje tokiems turistams butu kaip naturalus dalykas,o ne pasirodymas ir parodymas saves.
beje kokiame viesbutyje buvote su tokiu kontingentu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 09, 18:33)
Bet negali sakyt, yra racijos tam pasibaisejusiam Kemeru poste  Tik kad islamas cia ne prie ko   Labiau kaltas mentalitetas: tiek vietiniu, tiek turistu.
Uztat pirma karta beveik neisejau is viesbucio
Antra nebuvo kur eiti, o vaziuoti nebuvo noro
Trecia jau atsirado noras, vaziavom ir ejom
Ketvirta net patys savarankiskai nusiboginom eiti ir vaziuoti 
Prisipratinau, skant  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 09 lapkričio 2010 - 20:43
As cia apie toki kontingenta ne viesbuscio teritorijoje kalbu, o mieste- kelionese-laivuose.. visur tokiu kiauliu buvo. Nezinau- gal dar i laikas toks "pikas" buvo, bet tikrai apie sia sali liko ne kokie atsiminimai.
Jau geriau antra karta butume Kreta pamate, tuo labiau, kad ten budami net 14d. ne viska spejome pamatyti blush2.gif
Nu apie Turkija tai mano ir mano vyro asmenine nuomone: kai kam ji patinka, kai kam- ne. Ne visiem gi ir Kreta tinka blush2.gif Bet is visu "juriniu" saliu, kuriose teke pabuvoti (Graikija, Kroatija, netgi Ukrainos Krymas- kad ir koks ten bardakas bebutu) man blogiausia nuomone butent apie Turkija ax.gif
Ir nereikia cia manes "saudyti" uz nuomones issakyma blush2.gif tongue.gif
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 09, 21:36)
beje kokiame viesbutyje buvote su tokiu kontingentu unsure.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Tai,kad nuomone issakete saunu tik,kad stereotipu turite pvz del masinos nuomos mirksiukas.gif jei neisbandete,tai ir nuomone tokia sakyciau....neobjektyvi,jau neskaitant tai,kad jei butumete savarankiskai pakeliave tai butumete ir vaizdu graziu pamate,beje Kretoje irgi tik ekskursijas imdavote ar masina nuomavotes? mirksiukas.gif
O kokiame viesbutyje buvote?Nes viesbutis Turkijoje irgi labai daug pliusiu arba minusu prideda.
As praeitais metais buvau deliux tipo viesbuciuose,kur aptarnavimas maistas,kontingentas ir visa kita buvo mums asmeniskai viskas puiku.O siais metais ekonominiame 5 zv viesbutyje,bet vaizdas i kalnus wub.gif wub.gif wub.gif kiek pravaziavau viesbucius Kemere nemacaiu grazesnio vaizdo i kalnus wub.gif wub.gif nei siame viesbutyje.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 09, 20:33)
Bet negali sakyt, yra racijos tam pasibaisejusiam Kemeru poste smile.gif Tik kad islamas cia ne prie ko  biggrin.gif  Labiau kaltas mentalitetas: tiek vietiniu, tiek turistu.
Ketvirta net patys savarankiskai nusiboginom eiti ir vaziuoti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif mes planuojame i Turkija-Antalija vasario men sav,pirmas kartas toj saly,todel norejau paklausti,kurioj vietoj geriau apsitoti,nes tik renkuosi viesbutuka db,numanau kad bus vesu tokiu metu,todel domintu viesbutis su spa,atrakcijom,kadangi ir sunus kartu bus smile.gif vyksim svesti mano gimtadieni drinks_cheers.gif lauksiu patarimu ax.gif
Atsakyti
Na taip, bet kaip Jūs važiuosite? Iš Lietuvos tai niekas neveža, nebent patys užsisakinėtumete viską...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 09, 19:33)
Bet negali sakyt, yra racijos tam pasibaisejusiam Kemeru poste smile.gif Tik kad islamas cia ne prie ko  biggrin.gif  Labiau kaltas mentalitetas: tiek vietiniu, tiek turistu.
Ketvirta net patys savarankiskai nusiboginom eiti ir vaziuoti  lotuliukas.gif

gal musu nusiteikimas buvo kitoks, nes ir pirmas kartas mums buvo labai labai labai wub.gif gal viesbutis savo dave, nezinau.
Aisku buvo ir kiauliskai besielgianciu, kaip Jolita raso - ryskiai taupiusiu ilgai doh.gif na bet su jais nei vienam kambary, nei vienoj lovoj, nei prie vieno stalo nereikejo but.
Po Tuniso mums Turkija buvo aukstumoj, su viesbucio papludimiu - tik viesbucio, be jokiu 100 kartu su blizgaliukais praeinanciu vietiniu, o ir uz viesbucio niekas per daug i atlapus nekibo (tiesiog ignoravom ju visus "dobryj dien' " ir tiek irnesakyk.gif)
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2010 11 10, 09:29)
gal musu nusiteikimas buvo kitoks, nes ir pirmas kartas mums buvo labai labai labai  wub.gif gal viesbutis savo dave, nezinau.

Tai kad ir mums pirmas kartas labiausiai ir patiko biggrin.gif Del kompanijos ir gal viesbucio, nors tada belekas butu suejes kaip uz gera ax.gif
O paskutinis kartas su pirmais nelygintinas del keliones pobudzio skirtumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 10, 09:50)
O paskutinis kartas su pirmais nelygintinas del keliones pobudzio skirtumu  smile.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gintirija @ 2010 11 10, 00:33)
sveiki 4u.gif  mes planuojame i Turkija-Antalija vasario men sav,pirmas kartas toj saly,todel norejau paklausti,kurioj vietoj geriau apsitoti,nes tik renkuosi viesbutuka db,numanau kad bus vesu tokiu metu,todel domintu viesbutis su spa,atrakcijom,kadangi ir sunus kartu bus smile.gif vyksim svesti mano gimtadieni drinks_cheers.gif lauksiu patarimu ax.gif

sakyket per kur ir kaip skrendate, nes man tai aktualu vasario menesiui smile.gif o Antalija vasari... nepykite, bet nesirinkciau poilsiui, nebent esate nusiteike daug turistauti ir nusiteikia isideti i bagaza botus ir lietpalcius.
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 11 10, 12:22)
sakyket per kur ir kaip skrendate, nes man tai aktualu vasario menesiui smile.gif o Antalija vasari... nepykite, bet nesirinkciau poilsiui, nebent esate nusiteike daug turistauti ir nusiteikia isideti i bagaza botus ir lietpalcius.

as kiek ziuriu, man atrodo vistiek ryga is lietuvos idealiausias variantas
cia apie 1000 litu dviems. kaip su bagazu neziurejau, kiek suvokiu, tai prisideda kazkas tikriausiai
Departure 14:35 Wednesday, 2 of February
Riga (RIX), Riga - Latvia
Arrival 17:30 Wednesday, 2 of February
Ataturk (IST), Istanbul - Turkey
Turkish Airlines (TK 1758) Aircraft type - 738
Run by: Turkish Airlines Class - Economy

Connection Change terminal.
17:30 Wednesday, 2 of February - 19:10 Wednesday, 2 of February
From Terminal I, Ataturk (IST), Istanbul - Turkey
To Terminal D, Ataturk (IST), Istanbul - Turkey
Time of stopover: 1 hour 40 minutes
Check with the airline for the boarding time and gate!

Departure 19:10 Wednesday, 2 of February
Terminal: D Ataturk (IST), Istanbul - Turkey
Arrival 20:25 Wednesday, 2 of February
Terminal: D Antalya (AYT), Antalya - Turkey
Turkish Airlines (TK 2422) Aircraft type - 738
Run by: Turkish Airlines Class - Economy
6 val ir antalijoje g.gif
taisykit mane jei klystu, nes man ir paciai labai rupi, tik kitas laikas butu gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 11 10, 04:56)
Na taip, bet kaip Jūs važiuosite? Iš Lietuvos tai niekas neveža, nebent patys užsisakinėtumete viską...

na mes gyvenam Uk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Drute @ 2010 11 10, 08:22)

na mes skrendam is uk,o Antalija pasirinkau todel kad del plaukiojimo su delfinais,tai mano gyvenimo svajone ax.gif ir ta men svenciu gimtadieni savo,buvau planavus i Portugalija pries tai,bet parkas uzdarytas iki kovo verysad.gif tai todel Antalija,nes jie veikia,2 kart per sav(delphinpark) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gintirija @ 2010 11 10, 09:21)
na mes gyvenam Uk 4u.gif
Papildyta:

na mes skrendam is uk,o Antalija pasirinkau todel kad del plaukiojimo su delfinais,tai mano gyvenimo svajone ax.gif ir ta men svenciu gimtadieni savo,buvau planavus i Portugalija pries tai,bet parkas uzdarytas iki kovo verysad.gif tai todel Antalija,nes jie veikia,2 kart per sav(delphinpark) smile.gif

be to ieskau viesbucio kur butu AL kad kaip sakant gerai praleisti laika ir pasvesti,ir dar kokiu pramogeliu kad butu viesbutuke 4u.gif anksciau niekad nesirinkdavau AL nes daug keliaudavom bet sikart noriu kitaip ax.gif tongue.gif
Atsakyti