Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 23, 18:20)
Tai vat ir noriu paziureti  ax.gif  Turiu itarima, kad mano vaikis gali nebepakliuti kaip vaikas pagal Tezu ar Novaturo susitarimus su viesbuciais. O moketi kaip uz trecia suaugusi nedegu noru  unsure.gif

tai ir mes trys suauge jau senai, uztat ir dairausi visur kur netingiu smile.gif Siaip pasidomek Girona mirksiukas.gif ne turkija aisku, bet Kauno oro uostas, gana pigus bilietai, na ir vis istruksi is musulmonisku gniauztu mirksiukas.gif smile.gif tiesa, kol kas bilietus tik pavasariui matau, bet bus tu bilietu. Ai, tau dar variantas i kruiza varyti, vaikas ten tavo ilgai dar nemokamas bus biggrin.gif
Tiesa, sezono pradzioje tikrinausi, tai visumoje labiau vistik apsimokejo su organizatoriais keliauti turkijon, viskas kardinaliai rudeni pasikeite, kai jie kainas uzlauze, o viesbuciai atvirksciai, jau nuleido, nes sezonas jau kaip ir pamaziukais i pabaiga ritosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 23 lapkričio 2010 - 16:28
QUOTE(Cobre @ 2010 11 23, 16:25)
tai ir mes trys suauge jau senai, uztat ir dairausi visur kur netingiu  smile.gif  Siaip pasidomek Girona  mirksiukas.gif  ne turkija aisku, bet Kauno oro uostas,  gana pigus bilietai, na ir vis istruksi is musulmonisku gniauztu  mirksiukas.gif  smile.gif

Planas toks: vasaros pradzioj visi trys Turkijoj prie baseino, rudens pradzioj dviese Barselonoj pazintine su pasigulejimu ant juros kranto. Tik dar neapsisprendziau kas geriau: is Kauno i Girona ar is Vilniaus i Barselona biggrin.gif Ir kaip sakoma: zmogus planuoja, Dievas saiposi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 11 23, 16:25)
sezono pradzioje tikrinausi, tai visumoje labiau vistik apsimokejo su organizatoriais keliauti turkijon

mhmmm, tai jau tikrai, kad lauksiu isankstiniu pasiulymu ir greiciausiai tuos ir jamsim. Tik norisi ir alternatyvas apsiziureti ax.gif Va ims ir isnuomos Drute apartamentus ant juros kranto biggrin.gif
Atsakyti
Tai siu bilietais čia kaipo loterija - pvz. Novaturas sezono pradžioje išmeta geras kainas bilietams , veliau jau jie retai jas leidžia. Vėliau tezai retkarčiais pabarsto bilietukus, bet dažniausiai į vieną pusę. Na arba į ten arba iš ten smile.gif Čia jau kaip pasiseks. Žodžiu niekada negali žinoti kas ir kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 11 23, 18:35)
Tai siu bilietais čia kaipo loterija - pvz. Novaturas sezono pradžioje išmeta geras kainas bilietams

kazkodel man smegenu gilumoje atrodo, kad apie toki varianta Drute ir kalbejo g.gif Druteeee, pasiaiskink (nu pasakyk, kad mano atmintis nelabai slubuoja, apie tai kazkada lyg ir kalbejom biggrin.gif )
O sezono pradzioje ismeta visam sezonui, ar tai paciai sezono pradziai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 23, 18:35)
Planas toks:

oi, planai, planai... geras dalykas, bet ekspromtu gaunasi daznai geriau, lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Taip sezono pradžioje išmeta visam sezonui...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 23, 15:04)
i viena puse netinka, nepribrendau dar emigracijai  biggrin.gif

ka gali zinoti kas bus po 10 metu kokiu.Vat ziurek tiek kartu Turkijoje buvai,o tik nesenai pradejai bresti minciai auto nuomai Turkijoje,ka visai nesenai kalbejai,kad klausaisi sveikos nuovokos biggrin.gif ir tokiu kvailysciu nedarai biggrin.gif
Atsakyti
Perkant is anksto tai issigraibai pigiausius, bet kaip Udrius sako galima ir veliau rasti viena kita nebrangu, tik svabru pataikyti, as ir rudeni viena bilieta pigu gavau, o kita jau nepigu... na tai cia taip sakant taikai taikai ir pataikai... Tik ne visada tavo norimu laiku gali buti. Savo mamai tai as vasario pradzioje jau stengiuosi pirkti bilietus, kad butu nebrangu ir dar galima rinktis datas.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 23, 20:35)
Vat ziurek tiek kartu Turkijoje buvai,o tik nesenai pradejai  bresti minciai auto nuomai Turkijoje,ka visai nesenai kalbejai,kad klausaisi sveikos nuovokos biggrin.gif ir tokiu kvailysciu nedarai biggrin.gif

Labai neatidziai skaitai mirksiukas.gif Auto nuomos man niekada nebuvo poreikio, aplink Kemera pasivazineti man irgi butu nebaisu. Nuo Stambulo pakrascio iki pvz Alanijos oro uosto irgi normalus kelias su normaliu eismu. I Antalija ar tuo labiau i Stambulo senamiesti nevaziuociau - noriu matyti kai ka daugiau nei aplink zujancias ir pypsincias masinas. Na cia kiekvienas liksim prie savo nuomones

QUOTE(Drute @ 2010 11 23, 21:29)
Perkant is anksto tai issigraibai pigiausius, bet kaip Udrius sako galima ir veliau rasti viena kita nebrangu, tik svabru pataikyti, as ir rudeni viena bilieta pigu gavau, o kita jau nepigu... na tai cia taip sakant taikai taikai ir pataikai... Tik ne visada tavo norimu laiku gali buti. Savo mamai tai as vasario pradzioje jau stengiuosi pirkti bilietus, kad butu nebrangu ir dar galima rinktis datas.

Akcijos man turbut negresia, nes esu smarkokai apribotas laikotarpyje. Supratau, kad bilieto kaina i abi puses neakcijiniu metu gali siekti ir 900 litu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 24, 09:58)
I Antalija ar tuo labiau i Stambulo senamiesti nevaziuociau - noriu matyti kai ka daugiau nei aplink zujancias ir pypsincias masinas.

O apie vazinejimus ar siulymus vazineti ten kalbos kaip ir nebuvo g.gif Buvo butent ir kalbama apie vazinejima po kurortu apylinkes, juk butent tuo tikslu visi ir nuomojosi, kurie yra kada pasisake siame forume, kad tai dare g.gif Ir siaip, dazniausiai ne vazinejama, kad vazineti, bet vaziuojama iki tam tikro tikslo, kad paskui islipti ir pavaikscioti mirksiukas.gif Negriuk i krastutinumus iskart mirksiukas.gif
Ech, o as bandysiu pagaudyti tuos pigesnius bilietus, gerai butu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 24, 09:58)
Akcijos man turbut negresia, nes esu smarkokai apribotas laikotarpyje. Supratau, kad bilieto kaina i abi puses neakcijiniu metu gali siekti ir 900 litu  ax.gif

o tokiu atveju tau apsimoketu? g.gif man tai kiek ziurejau, tai niekaip schmoll.gif nebent netyciukais kokia super puper akcija ismestu viesbutis. kai as ziurejau, tai man neblogai gaunasi, tik jei bilietai po 600 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 24, 06:58)
Labai neatidziai skaitai  mirksiukas.gif  Auto nuomos man niekada nebuvo poreikio, aplink Kemera pasivazineti man irgi butu nebaisu. Nuo Stambulo pakrascio iki pvz Alanijos oro uosto irgi normalus kelias su normaliu eismu. I Antalija ar tuo labiau i Stambulo senamiesti nevaziuociau - noriu matyti kai ka daugiau nei aplink zujancias ir pypsincias masinas. Na cia kiekvienas liksim prie savo nuomones
Akcijos man turbut negresia, nes esu smarkokai apribotas laikotarpyje. Supratau, kad bilieto kaina i abi puses neakcijiniu metu gali siekti ir 900 litu  ax.gif

tai,kad lyg ir atidziai ax.gif kazkada seniau Cobrei paminejus,kad ziurek po poros metu imsi ir isdrisi auto issinuomuoti,tada grieztai atkirtai,kad

Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 10 19, 19:27)
mano tikslai kitokie toj saly  cool.gif

As tai jau niekada niekur niekam nebesakau NIEKADA,pati nezinau kas saus po kokiu metu mano galvon doh.gif lotuliukas.gif kokiu noru atsiras ar kokiu kvailysciu/avantiuriu biggrin.gif prisigalvosim biggrin.gif
O siaip del nuomos tai apie kurortinius miestelius tai cia faktas,kad nebaisu vazinetis,o i didziuosius miestus nera ko nuomuota masina listi,nes ten ir taip geras susiekimas-taxi,tramvajai,metro ir t.t. Ir veikti yra ka.
O masina tam ir reikalinga issinuomuoti,kad daugiau apvazineti arba ten kur neveza ekskursijos arba net taupumo sumetimais kelios seimos susimetus pacios gali ekskursijas pasidaryti ir naudos daugiau tikrai bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 24 lapkričio 2010 - 13:12
QUOTE(Cobre @ 2010 11 24, 08:23)
o tokiu atveju tau apsimoketu?  g.gif 

tokiu, kai i 5* nemaziau 10 naktu tilpciau i kokius 6000 litu. Vakar maciau kelis viesbucius su seimyniniais kambariais palei Antalija po mazdaug 900 EUR 11-ai naktu, pridedam 2700 uz bilietus, dar 90 liru uz taksi pirmyn atgal, tai panasiai ir gaunasi. Lietuviu organizatoriai manyciau paprasys arti 8000. Tai vat ir lieka nuspresti: apsimoka cia ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 24 lapkričio 2010 - 13:19
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 24, 14:18)
tokiu, kai i 5* nemaziau 10 naktu tilpciau i kokius 6000 litu. Vakar maciau kelis viesbucius su seimyniniais kambariais palei Antalija po mazdaug 900 EUR 11-ai naktu, pridedam 2700 uz bilietus, dar 90 liru uz taksi pirmyn atgal, tai panasiai ir gaunasi. Lietuviu organizatoriai manyciau paprasys arti 8000. Tai vat ir lieka nuspresti: apsimoka cia ar ne  biggrin.gif

Pas mane irgi Zilvino varijantas-2+ 1paaugliuke.
Zilvinai, jei pamatytum neblogu variantu- pasidalink, skolinga nelikciau 4u.gif . Mano laikas tai pusiau ribotas- nuo liepos vidurio iki rugpjucio galo
Atsakyti