Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010 metai

Tezturas jau paleido vasaros sezono pardavimus, lengvam šoke, bet nieko ...

Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR pradeda išankstinius vasaros sezono kelionių pardavimus - nuo gruodžio 10 iki 31 dienos bus taikomos didžiausios išankstinių pardavimų nuolaidos – net iki 25% ir kiti išankstinių pirkimų privalumai Jums! Šiuo metu jau galima įsigyti keliones į Turkijos Antalijos kurortus tik nuo 895 Lt.

Skrydžiai į Antaliją nuo gegužės mėnesio kiekvieną dieną, išskyrus pirmadienius.
Išsirinkite Jums patogią kelionės datą!

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 12 10, 18:04)
Tezturas jau paleido vasaros sezono pardavimus, lengvam šoke, bet nieko ...

Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR pradeda išankstinius vasaros sezono kelionių pardavimus - nuo gruodžio 10 iki 31 dienos bus taikomos didžiausios išankstinių pardavimų nuolaidos – net iki 25% ir kiti išankstinių pirkimų privalumai Jums! Šiuo metu jau galima įsigyti keliones į Turkijos Antalijos kurortus tik nuo 895 Lt.

Skrydžiai į Antaliją nuo gegužės mėnesio kiekvieną dieną, išskyrus pirmadienius.
Išsirinkite Jums patogią kelionės datą!

mirksiukas.gif Lenkai i 5* pardavineja nuo 1100 g.gif aisku cia irgi toks "nuo", kiti jau eina apie 1500.
Bet tai siemet sezonas tik nuo geguzes prasideda ? unsure.gif
Tiesa, pas lenkus lyg ir buvo aukstesnem isankstiniai, paskui pazemino, ar man taip susirode tik ? Kazin, kaip musu fainulkos darys g.gif
Bet tai liudna musiskiams, jei jau pradejo taip anksti pinigus surinkineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 10, 17:21)
mirksiukas.gif  Lenkai i 5* pardavineja nuo 1100  g.gif aisku cia irgi toks "nuo", kiti jau eina apie 1500.
Bet tai siemet sezonas tik nuo geguzes prasideda ?  unsure.gif
Tiesa, pas lenkus lyg ir buvo aukstesnem isankstiniai, paskui pazemino, ar man taip susirode tik ?  Kazin, kaip musu fainulkos darys  g.gif
Bet tai liudna musiskiams, jei jau pradejo taip anksti pinigus surinkineti  g.gif

Ismete nedaug viesbuciu, pameginimui paziurejau daima resort, tai su mazu vaiku virs 2 metu geguzes pabaigai beveik 6000lt blink.gif uz tokia kaina beveik praeitais metais i delphine palace galejai vaziuot tuo paciu laiku tai paciai trukmei blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 10 gruodžio 2010 - 16:29
QUOTE(Shopaholic @ 2010 12 10, 18:24)
Ismete nedaug viesbuciu, pameginimui paziurejau daima resort, tai su mazu vaiku virs 2 metu geguzes pabaigai beveik 6000lt blink.gif uz tokia kaina beveik praeitais metais i delphine palace galejai vaziuot tuo paciu laiku tai paciai trukmei blink.gif

tai bet pernai irgi berods kai pradzioj ismete i APalace, tai irgi buvai pakraupusi, paskui normaliai tau paskaiciavo. Ar as cia maisau kazka ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 10, 17:52)
tai bet pernai irgi berods kai pradzioj ismete i APalace, tai irgi buvai pakraupusi, paskui normaliai tau paskaiciavo. Ar as cia maisau kazka ?  g.gif

Matai mes vaziavom ne 7 nakvynem, tai tezai 7 nakvynem dave gera kaina i Palace, o jau daugiau nesamoningai didele doh.gif gerai kad Novaturas dave normalia kaina daugiau nei 7 nakvynems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 10 gruodžio 2010 - 16:54
Bandžiau "bookint", tikrai gerų kainų išmeta. Ir kas net keista velykų periodui...
Atsakyti
Bet ne vieno gero 5zv viesbucio neimete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 12 10, 16:58)

O geri tai čia kurie? g.gif
Atsakyti
Manau tikrai geras pasiulymas pailset dviem uz 3000 Lt (iskaitant agento nuolaida) su UAll ax.gif Pati buvau sitam:
http://www.teztour.l...mp;region=12689
Ir jei ne kelione i Egipta, manau pasinaudociau isankstiniu tezu pasiulymu
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2010 12 10, 19:12)
Manau tikrai geras pasiulymas pailset dviem uz 3000 Lt (iskaitant agento nuolaida) su UAll ax.gif Pati buvau sitam:
http://www.teztour.l...mp;region=12689
Ir jei ne kelione i Egipta, manau pasinaudociau isankstiniu tezu pasiulymu

Tai va, kad pernai siunčiau į šitą viešbutį žmones, tai labai nusuvylė ...

O dėl kainų - ką gali rinktis, jei yra tik vienas iš vieno, vat butų keli operatoriai pasiūlę, dar Ryga būtų paleidusi, tai jau tada ir yra galimybė galvoti ką pirkti ir ko nepirkti... O dabar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2010 12 10, 16:58)

Aha, viesbuciu pasirinkimas negausus. drinks_cheers.gif
Bet kaip SM megstama rasyti "neispuikusiems" yra visai neblogu pasiulymu. Grynai mano subjektyviu poziuriu. Alara star 10 n 3 suaugusiems birzelio viduryje ~6600. Dar agenturos nuolaida nusimestu rolleyes.gif Mano Kaledine nuotaika kol kas nesugadinta biggrin.gif
Skaiciau, kad Tezai zadejo paankstinti isankstinius pardavimus, bet kad tiek paankstinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 10, 18:57)
Aha, viesbuciu pasirinkimas negausus.  drinks_cheers.gif
Bet kaip SM megstama rasyti "neispuikusiems" yra visai neblogu pasiulymu. Grynai mano subjektyviu poziuriu. Alara star  10 n 3 suaugusiems birzelio viduryje ~6600. Dar agenturos nuolaida nusimestu  rolleyes.gif  Mano Kaledine nuotaika kol kas nesugadinta  biggrin.gif
Skaiciau, kad Tezai zadejo paankstinti isankstinius pardavimus, bet kad tiek paankstinti  doh.gif

As kazkaip patikrinau tik populiariausia buvusia Daima doh.gif , kitu net neziurejau, dabar paziurejau kad ir IC santai labai nebloga kaina, tai gal ir su kitais viesbuciais visai neblogai bus bigsmile.gif
Atsakyti